**** to ,modernije su fes i dimijeLakoste je napisao/la:Carape i japanke
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Boto kao najelokventniji predstavnik lažnih Mostaraca.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Vidim da slabo kontate ciganluk mostarski,a Boto je Capljinac.shzna je napisao/la:Boto kao najelokventniji predstavnik lažnih Mostaraca.
RA kao izrazito ljevicarska navijacka skupina podrzava Marina i njegovu seksualnu orijentaciju,i naravno redovni su clanovi LGBT udruga,slicno kao i sve ostale ljevicarske grupe.
Ljevicari ko ljevicari

Dajte mi ime jedne legende Zrinjskog?
Nemanja BilbijaLakoste je napisao/la:Dajte mi ime jedne legende Zrinjskog?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Prisvojit cemo mirzu ko legendu.Lakoste je napisao/la:Dajte mi ime jedne legende Zrinjskog?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rasid Avdic,Kenan Lizde,Armin Dzinovic,Sulejman SmajicLakoste je napisao/la:Dajte mi ime jedne legende Zrinjskog?
heheh, nema legendi. 
Nebuloza broj jedan: Zrinjski nema legende - logično kad je bio zabranjen od 45. do devedesetih mada i te vaše legende su sprdačina, može slobodno i Krešimir Kordić proći kao legenda tako.
Nebuloza broj dva: "Mađari" - Nikola Šubić Zrinski je izdajnik, Mađar itd., samo po tumačenju bošnjačke povijesti koja počinje 93. na pijanci u hotelu, vjerojatno su i Zagrepčani Mađari https://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_%C ... ski_Square
Nebuloza broj dva: "Mađari" - Nikola Šubić Zrinski je izdajnik, Mađar itd., samo po tumačenju bošnjačke povijesti koja počinje 93. na pijanci u hotelu, vjerojatno su i Zagrepčani Mađari https://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_%C ... ski_Square
Sta reci o klubu kojem je najveca legenda Kresimir Kreso Kordic? 
- Osttribine
- Kontakt:
Operi usi mater ti za ovo umrli, pjevali ste drzava Tuzla ne svi, a onda je cijela dvorana zagrmila Bosna, Bosna.VolimTz je napisao/la:Gdje si ti čuo država Tuzla večeras, a druga liga se pjevalo u pauzi. Hljeb te yebo ne možeš u wc bez dozvole iz sarajeva. Umrli vi meni da Bog da.Osttribine je napisao/la:Samo fina atmosfera u Mejdanu uz repertoar fukara ili tuzlaka ko ce ti ga znati uz navijanje drzava Tuzla i druga liga druga liga, smijurija sviju mi
- Osttribine
- Kontakt:
Ocito je da ti istorija nije jaca strana, nikakva to nije bosnjacka verzija istorije pogotovo ne nastale 93. god, te neuka jbmZed98 je napisao/la:Nebuloza broj jedan: Zrinjski nema legende - logično kad je bio zabranjen od 45. do devedesetih mada i te vaše legende su sprdačina, može slobodno i Krešimir Kordić proći kao legenda tako.
Kad udjes u prostorije bilo kojeg kluba stoje slike legendi, vremeplovi itd a kod Zrinjskog gobleni Covketa, madjarski gulas i HDz-ov promotivni materijal. 
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Stoje slike slavne proslosti mostarskog Veleza te njihovih legendi.Lakoste je napisao/la:Kad udjes u prostorije bilo kojeg kluba stoje slike legendi, vremeplovi itd a kod Zrinjskog gobleni Covketa, madjarski gulas i HDz-ov promotivni materijal.
Thetraphak1921 je napisao/la:Stoje slike slavne proslosti mostarskog Veleza te njihovih legendi.Lakoste je napisao/la:Kad udjes u prostorije bilo kojeg kluba stoje slike legendi, vremeplovi itd a kod Zrinjskog gobleni Covketa, madjarski gulas i HDz-ov promotivni materijal.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Mogu osvojiti narednih 10 titula al' ce biti klub bez historije, duse i fudbalskog smeka u sebi. Osnovani 1905 a vecu historiju ima tuzlanska Sloboda. 
-
krokodil101
- Kontakt:
tako je majstore,sve to ali i pehare od 4 osvojene titule ove kvazitvorevine od države.Lakoste je napisao/la:Kad udjes u prostorije bilo kojeg kluba stoje slike legendi, vremeplovi itd a kod Zrinjskog gobleni Covketa, madjarski gulas i HDz-ov promotivni materijal.
ako bog da dogodine i i od 5 osvojenih titula.
ali **** to,bitno je da vi imate na zidu slike svojih legendi.
a kod vas dogodine liga grada mostara i gradski derbi sa bunom,jasenicom,cimom.
ali nije bitno vi na zidu imate slike svojih legendi.to je najbitnije .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.