Damir Mulaomerović
Re: Damir Mulaomerović
I grbavog tjeraj Damire, nemoj samo na ovom smećaru stati
Nad tobom sunce najljepše sja
Mulaomerović: Mirza uopšte nije spavao sa reprezentativcima
Normalno da nije,Damire.Ima kuci zenu
Normalno da nije,Damire.Ima kuci zenu
lezVe do bagro
Čekaj malo, ti stvarno vjeruješ da on ovo radi jer on to želi i jer je neki trener? Naređeno mu od drugih da sve svali na Mirzu iako Mirza nije ni 5% problema. Nije ni Musa, ali postaće ako i ga i dalje budu štitili oni koji ga štite.pinoglavi je napisao/la:I grbavog tjeraj Damire, nemoj samo na ovom smećaru stati
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa ovaj je nadmašio i Lorda Sabita. Sa njim smo ipak igrali EB ali sa ovim nam je vrhunac bajramski turnir u Šerićima.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
kako ga nije stid morao sam djecu u drugu sobu poslat
Ma ja Mirza duša naša nije ni 5% problema.Kawhi je napisao/la:Čekaj malo, ti stvarno vjeruješ da on ovo radi jer on to želi i jer je neki trener? Naređeno mu od drugih da sve svali na Mirzu iako Mirza nije ni 5% problema. Nije ni Musa, ali postaće ako i ga i dalje budu štitili oni koji ga štite.pinoglavi je napisao/la:I grbavog tjeraj Damire, nemoj samo na ovom smećaru stati
Greška selektore trebao si "nagraditi" Teletovića poslije sinoćnjeg ekcesa. Valjda je normalno odstraniti igrača koji te sabotira i ne poštuje svoje saigrače i dres za koji igra.
Zavisi kad pitaš...Prle89 je napisao/la:Greška selektore trebao si "nagraditi" Teletovića poslije sinoćnjeg ekcesa. Valjda je normalno odstraniti igrača koji te sabotira i ne poštuje svoje saigrače i dres za koji igra.
delinjo je napisao/la:ma ne stoji to,nego sam ja za ono cist racun duga ljubav....ako te sabotira izadji javno i reci...to sam isto ocekivao od Kostica kad su ga smjenili u Zelji da izadje javno i kaze imenom i prezimenom ko ga sabotira ...ja volim Mirzu i najdrazi mi je nas sportista ali vjeruj mi na rijec ni njemu ne bi opravdao ako misli da je veci od drzavnog dresa,ma da si mi iz oka ispao ako neces postovati za mene si mrtav...ali fazon je ako Mirza razbije sad Rusiju sve cemo ovo zaboraviti i idemo dalje ..sta ces kod nas imam osjecaj cim neko malo vani uspije pomisli da je veci od cijele drzave i grba za koji igra...pitam se samo zasto kod komsija nema takvih problema...ima ali ih oni efikasno rijese u roku odmah ..
delinjo je napisao/la:hahahahhahhahahhah kakav ocajnicki potez Damira ....izdaijica nastavlaj po drugi put ovu drzavu ostaviti na rubu ...ajde mozda dobije i trecu priliku kao predsjednik saveza ...![]()
Inace si mozemo priustit da odstranimo najboljeg igraca.Dajte i Dzeku izbacite iz reprezentacije da damo drugim reprezentacijama sansuuu.Prle89 je napisao/la:Greška selektore trebao si "nagraditi" Teletovića poslije sinoćnjeg ekcesa. Valjda je normalno odstraniti igrača koji te sabotira i ne poštuje svoje saigrače i dres za koji igra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A ti bi mogao prestati vrijeđati ljude na osnovu fizičkog izgleda!pinoglavi je napisao/la:I grbavog tjeraj Damire, nemoj samo na ovom smećaru stati
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa da je to uradio odma bilo bi normalno, a ne sad kad je Teletovic javno rekao sta mislis o njemu i koga smatra najvecim krivcem.. Sinoc nakon utakmice sve bilo uredu a nakon ove izjave nista nije uredu, pa koga on pravi budalom i vi sebe pravite jos vecim budalama kad mu vjerujete.. Ne bi me cudilo da je sve ovo izmislio za Teletovica a i da nije izmislio nema pravo da radi to sto sad radi, on jos jedino moze podnijeti ostavku i nista vise.Prle89 je napisao/la:Greška selektore trebao si "nagraditi" Teletovića poslije sinoćnjeg ekcesa. Valjda je normalno odstraniti igrača koji te sabotira i ne poštuje svoje saigrače i dres za koji igra.
This time next year we'll be millionaires.
Nema se tu sta razmisljati ko govori istinu kad se Mirzin odnos prema reprezentaciji moze ocijeniti bez problema. @unno ko se zajebava u dresu svetinje i gore je stvari zasluzio
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije. Musa se zaebava? Možeš li shvatti da ga ponjelo malo, adrenalin i slično? Vrijeđanje na fizičkom nivou nije uredu. Možda i ti imaš neku fizičku manu ali tebe niko vrijeđa.pinoglavi je napisao/la:Nema se tu sta razmisljati ko govori istinu kad se Mirzin odnos prema reprezentaciji moze ocijeniti bez problema. @unno ko se zajebava u dresu svetinje i gore je stvari zasluzio
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zajebava jasta. Pravit cirkus na parketu i ne znati podnijeti poraz je zajebavanje. Imam manu otisli su mi zivci u pm kad iscekujem utakmicu da bi gledao dijete od 17god kako se kurci
Zar nije očigledno da je ovaj nastavio raditi po svome kao da je on selektor reprezentacije. Sve što je danas radio na presici je bilo u funkciji da sebe opere i da drugog okrivi za svoj bezobrazluk.Momciluk je napisao/la:Pa da je to uradio odma bilo bi normalno, a ne sad kad je Teletovic javno rekao sta mislis o njemu i koga smatra najvecim krivcem.. Sinoc nakon utakmice sve bilo uredu a nakon ove izjave nista nije uredu, pa koga on pravi budalom i vi sebe pravite jos vecim budalama kad mu vjerujete.. Ne bi me cudilo da je sve ovo izmislio za Teletovica a i da nije izmislio nema pravo da radi to sto sad radi, on jos jedino moze podnijeti ostavku i nista vise.Prle89 je napisao/la:Greška selektore trebao si "nagraditi" Teletovića poslije sinoćnjeg ekcesa. Valjda je normalno odstraniti igrača koji te sabotira i ne poštuje svoje saigrače i dres za koji igra.
Prle89 je napisao/la:Zar nije očigledno da je ovaj nastavio raditi po svome kao da je on selektor reprezentacije. Sve što je danas radio na presici je bilo u funkciji da sebe opere i da drugog okrivi za svoj bezobrazluk.Momciluk je napisao/la:Pa da je to uradio odma bilo bi normalno, a ne sad kad je Teletovic javno rekao sta mislis o njemu i koga smatra najvecim krivcem.. Sinoc nakon utakmice sve bilo uredu a nakon ove izjave nista nije uredu, pa koga on pravi budalom i vi sebe pravite jos vecim budalama kad mu vjerujete.. Ne bi me cudilo da je sve ovo izmislio za Teletovica a i da nije izmislio nema pravo da radi to sto sad radi, on jos jedino moze podnijeti ostavku i nista vise.Prle89 je napisao/la:Greška selektore trebao si "nagraditi" Teletovića poslije sinoćnjeg ekcesa. Valjda je normalno odstraniti igrača koji te sabotira i ne poštuje svoje saigrače i dres za koji igra.
Vas dvojica gledate samo povrsinu i vidite ona go vna sto su isplivala.. nama je sinoc ona svadja Teletovica i Muse najmanji problemcic u reprezentaciji, ako je uopste to problem.. problem je u savezu, u nekim lesinarima oko saveza, problem je u seljakluku Nurkica i jos 1000 drugih problema prije onom koskanja a koji su direktno i doveli do onog sinoc.pinoglavi je napisao/la:Zajebava jasta. Pravit cirkus na parketu i ne znati podnijeti poraz je zajebavanje. Imam manu otisli su mi zivci u pm kad iscekujem utakmicu da bi gledao dijete od 17god kako se kurci
Znam ja brate vrlodobro probleme i zato nek svi u skokovima **** iz reprezentacije. Ne upirem prstom ni u kog posebno nego u sve. Damiru jedva cekam ledja vidjeti ali treba pohvaliti kad je **** Mirzu za naredni mec.
Ma sta ga treba pohvalit.Da ga ova izdaja tjera iz reprezentacije pa makar i na jedan mec nema smisla.Zasto bi se covjek vracao uopste.
Za sta da ga pohvalim? da je to uradio za boljitak ekipe i pohvalio bi ali lik to radi jer je Teletovic direktno okrivio njega i savez pod broj jedan.. Ovaj klosar vjerovatno dobio iz saveza upute da ga odyebe. Da ga pohvalim sto cuva sebe i klosare iz saveza to kazes?pinoglavi je napisao/la:Znam ja brate vrlodobro probleme i zato nek svi u skokovima **** iz reprezentacije. Ne upirem prstom ni u kog posebno nego u sve. Damiru jedva cekam ledja vidjeti ali treba pohvaliti kad je **** Mirzu za naredni mec.
Nije do katasstrofe doveo ovaj sukob Mirze i Dzanana nego ubleha od trenera sto nije reagovao na vrijeme ako je vidio te sve probleme.. Pa sjeti se da smo i protiv Svedske zamalo prosuli pobjedu i to zbog Nurkicevog seljakluka i dokazivanja nekog i svadje sa Teletovicem, sto nije tada pokazao autoritet i stavio nurkica na klupu, ovako smo samo srecom izvukli pobjedu u toj utakmici.
Teletovic i Musa ponudili izvinjenje i svi ga moramo prihvatiti jer se radi nasem kapitenu koji nikad nikakve probleme nije pravio i cist je 100% dosad u reprezentaciji i vjerovatno buducem kapitenu i najboljem igracu u nasoj historiji. Ako im ti nakon izvinjenja ne mozes halalit ono sinoc i stati na stranu lopova u savezu, klosara od trenera i Nurkica koji nije htio igrati za reprezentaciju jer njegovom menadzeru nisu odgovarali neki ljudi u savezu onda je to tvoj problem i grijesis malo je reci.
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.