NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Svaštara
U košarci.
Donnie Darko je napisao/la:U košarci.
no way
ballhandlingu, scoringu, courtvisionu, odbrani - to su stvari ovako na prvu... russ je 100% bolji samo u skoku jer je lebron za iversona kada su u pitanju fizicke karakteristikealemsa je napisao/la:U cemu je Iverson bolji od Wesa?Epidaurus je napisao/la:Svasta.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Haj razumio bi da to pita neko ko je kosarku poceo pratiti olaskom Rosea u ligu al od alema me to bas cudi. Jbt poredit lika koji je Philu sa 11 role playera uveo u finale NBA lige i jos uzeo utakmicu protiv premocnih Lakersa sa likom koji bez Duranta nije mogao uvesti tim u PO.
Iverson bolji od Wessa u odbrani? Bolji je itekako all around igrac od Iversona, scoring tu i tamo, osim sto je Iverson imo zeleno svijetlo da roka 30 lopti kad hoce, k'o Teletovic sinocKK_Bosna je napisao/la:
ballhandlingu, scoringu, courtvisionu, odbrani - to su stvari ovako na prvu... russ je 100% bolji samo u skoku jer je lebron za iversona kada su u pitanju fizicke karakteristike
@EP
Meni je Iverson bio najdrazi igrac lige, svaka mu cast sto je uveo, ali je uveo kroz istok, to se ne moze poredit sa ovakvim zapadom, plus ekipa koja je pravljena iskljucivo za njeg, svi igraju defense, Iverson daje poene.
Mislim da se svi slažemo u jednoj stvari. Najbolji bekovi u zadnjih 20 godina. Kobe, Wade, AI, Parker i Kidd. HM Russell Beastbrook, Curry i Ray Allen. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Fali ti Nash druze. Ali ono bas ti fali...Kawhi je napisao/la:Mislim da se svi slažemo u jednoj stvari. Najbolji bekovi u zadnjih 20 godina. Kobe, Wade, AI, Parker i Kidd. HM Russell Beastbrook, Curry i Ray Allen.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Slučajno sam ga zaboravio. On mi je u HM.BernardBarnjak je napisao/la:Fali ti Nash druze. Ali ono bas ti fali...Kawhi je napisao/la:Mislim da se svi slažemo u jednoj stvari. Najbolji bekovi u zadnjih 20 godina. Kobe, Wade, AI, Parker i Kidd. HM Russell Beastbrook, Curry i Ray Allen.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kako Parkera nisi zaboravio? 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ne bi ni ti PPa zaboravio da pričamo o forwardima.BernardBarnjak je napisao/la:Kako Parkera nisi zaboravio?
CP3
ne znam jesma li jedini koji je to primjetio,ali odlaskom Kevina u warriorse,Wess je postao 50%bolji igrac,bar na ovom forumu

Belmin6 je napisao/la:prime iverson je tata za sve PG u ligifilip13 je napisao/la:curry ili iverson,ko je po vama bolji igrač?
za sve PG trenutno ili za sve PG u istoriji?
Kawhi je napisao/la:Iverson, Kobe i Wade su najbolji bekovi poslije Jordana. Teško tu iko može upasti od trenutnih. Harden ima najviše košarkaškog potencijala, ali nije u tom fazonu.Belmin6 je napisao/la:prime iverson je tata za sve PG u ligifilip13 je napisao/la:curry ili iverson,ko je po vama bolji igrač?
curry je tu ispred hardena valjda
Kawhi je napisao/la:Mislim da se svi slažemo u jednoj stvari. Najbolji bekovi u zadnjih 20 godina. Kobe, Wade, AI, Parker i Kidd. HM Russell Beastbrook, Curry i Ray Allen.
ništa dvostruki MVP nash?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la: Slučajno sam ga zaboravio. On mi je u HM.
Filipe, mali savjet. Procitaj sve neprocitane postove na temi pa onda kreni sa citiranjem.

Kolki je ovaj Porzingis dan te j.e.b.o
Enes 211, Porz 221..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Gledaj Gulena,siroce sa punim dzepovima 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.