NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Strah me i zamislit na sta ce Porze licit kroz par godina kad ga fizicki napucaju, Anteto je najbolji primjer kakve zvijeri ustvari igraci postanu u NBA ligi ...
A fanovi Knicksa ga izvizdali kad je draftovan...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Harden je vjerovatno najkompletniji scorer svijeta trenutno. Haman u svemu je vrhunski. Plus je i bolji playmaker od Stepha. Druga je stvar što je lijen.filip13 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Iverson, Kobe i Wade su najbolji bekovi poslije Jordana. Teško tu iko može upasti od trenutnih. Harden ima najviše košarkaškog potencijala, ali nije u tom fazonu.Belmin6 je napisao/la: prime iverson je tata za sve PG u ligi
curry je tu ispred hardena valjda
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja kolko se sjecam Durant jos nije prestao igrati kosarku. Inace Steph i Harden se na nekoj all time listi ni poredit ne mogu u ovom trenutku. Steph je poprilicno iznad.Kawhi je napisao/la: Harden je vjerovatno najkompletniji scorer svijeta trenutno. Haman u svemu je vrhunski. Plus je i bolji playmaker od Stepha. Druga je stvar što je lijen.
Govorim o suhom potencijalu. U tome Harden prešišava i KDa, a kamoli Stepha.Epidaurus je napisao/la:Ja kolko se sjecam Durant jos nije prestao igrati kosarku. Inace Steph i Harden se na nekoj all time listi ni poredit ne mogu u ovom trenutku. Steph je poprilicno iznad.Kawhi je napisao/la: Harden je vjerovatno najkompletniji scorer svijeta trenutno. Haman u svemu je vrhunski. Plus je i bolji playmaker od Stepha. Druga je stvar što je lijen.
Harden da ima veci potencijal u bilo cemu od KDa ? Jelde da se z.a.j.e.b.a.v.a.s ? Ne tako davno si KDa proglasavao vecim talentom i potencijalom od LeBrona i da je imao mogucnost biti krizanac Jordana, Birda i Dirka, a danas Harden ima veci potencijal od KDa. Malo kontradiktorno. Malo mi je irealno da Harden, koliki god da je majstor izolacija, ima veci potencijal od cistog 7 footera sa elitnim atleticizmom i duzinom i igrom vrhunskog beka sutera.Kawhi je napisao/la: Govorim o suhom potencijalu. U tome Harden prešišava i KDa, a kamoli Stepha.
Kod Duranta sam pričao o cijelom paketu, uključujući odbranu i fizikalije. Za Hardena pričam samo s ofanzivnog talenta. Na svaki način je vrhunski scorer, a jedan je od boljih playmakera lige.Epidaurus je napisao/la:Harden da ima veci potencijal u bilo cemu od KDa ? Jelde da se z.a.j.e.b.a.v.a.s ? Ne tako davno si KDa proglasavao vecim talentom i potencijalom od LeBrona i da je imao mogucnost biti krizanac Jordana, Birda i Dirka, a danas Harden ima veci potencijal od KDa. Malo kontradiktorno. Malo mi je irealno da Harden, koliki god da je majstor izolacija, ima veci potencijal od cistog 7 footera sa elitnim atleticizmom i duzinom i igrom vrhunskog beka sutera.Kawhi je napisao/la: Govorim o suhom potencijalu. U tome Harden prešišava i KDa, a kamoli Stepha.
Kajzer10 je napisao/la:Filipe, mali savjet. Procitaj sve neprocitane postove na temi pa onda kreni sa citiranjem.
ja krenem od zadnjeg procitanog posta
Epidaurus je napisao/la:Ja kolko se sjecam Durant jos nije prestao igrati kosarku. Inace Steph i Harden se na nekoj all time listi ni poredit ne mogu u ovom trenutku. Steph je poprilicno iznad.Kawhi je napisao/la: Harden je vjerovatno najkompletniji scorer svijeta trenutno. Haman u svemu je vrhunski. Plus je i bolji playmaker od Stepha. Druga je stvar što je lijen.
bila je rasprava o bekovima čini mi se,zato duranta ni ne spominjemo
HahahaKawhi je napisao/la:Govorim o suhom potencijalu. U tome Harden prešišava i KDa, a kamoli Stepha.Epidaurus je napisao/la:Ja kolko se sjecam Durant jos nije prestao igrati kosarku. Inace Steph i Harden se na nekoj all time listi ni poredit ne mogu u ovom trenutku. Steph je poprilicno iznad.Kawhi je napisao/la: Harden je vjerovatno najkompletniji scorer svijeta trenutno. Haman u svemu je vrhunski. Plus je i bolji playmaker od Stepha. Druga je stvar što je lijen.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kolekcija bisera se nastavlja

Teskofilip13 je napisao/la:http://www.eurohoops.net/featured/31191 ... nba-future
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
League Average eFG%
'80s: .491
'90s: .488
'00s: .484
League Average PPG
'80s: 109.3
'90s: 101.0
'00s: 96.9
% of Points from the Freethrow line
'80s: 20.3
'90s: 19.8
'00s: 19.5
Naletih na zanimljive podatke,s obzirom da mnogi vole tvrditi kako se prije igrala jaca odbrana,da je sve bilo bolje itd.Fascinantno je da odbrane postaju sve bolje(barem kod elitnih timova) uprkos tome sto nemaju mogucnosti hand checka-a kao prije i da je manje poena sa linije slobodnih bacanja iako mnogi govore da se danas svira sve i svasta sto i jeste donekle istina,ali brojke ne lazu,kako vidimo...
'80s: .491
'90s: .488
'00s: .484
League Average PPG
'80s: 109.3
'90s: 101.0
'00s: 96.9
% of Points from the Freethrow line
'80s: 20.3
'90s: 19.8
'00s: 19.5
Naletih na zanimljive podatke,s obzirom da mnogi vole tvrditi kako se prije igrala jaca odbrana,da je sve bilo bolje itd.Fascinantno je da odbrane postaju sve bolje(barem kod elitnih timova) uprkos tome sto nemaju mogucnosti hand checka-a kao prije i da je manje poena sa linije slobodnih bacanja iako mnogi govore da se danas svira sve i svasta sto i jeste donekle istina,ali brojke ne lazu,kako vidimo...
Mislim da se polako i ovdje mijenja mišljenje. Zadnji put kad se potegla rasprava o ovome ne pamtim baš puno onih koji su pričali o jačoj odbrani prije. Jedini argument im je bio hand check.
A izbjegavate cinjenicu da je 90tih bilo najvise jakih ekipa, kao i najboljih igraaca. Ako ce tebi predstavljat smijesnih 0,05 % neki dokaz da se danas igra jaca odbrana, onda ok.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.