PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
koe drugi 
Odakle sad poveza te dvije utakmicepitic je napisao/la:I Mladost je mogla do sva 3 boda da znaju. Misimovićeva svojina ( koju je uzeo džaba ) u borbi da izbjegne ligu za opstanak.let3 je napisao/la:Tanova svojina ima i previše bodova, s obzirom kako ocajno igrajuOlimpic je mogao do boda da znaju, al' ne znaju jbg
![]()
Duška se nece složiti, on misli da razvaljuju u svim segmentima
Ne znam šta sam pogrešno napisao da mi moraš replicirati na potpuno promašen nacin
Losa igra, ali bodovi su tu! Da je Misimovicev kurcic od ekipe bar bod oteo kuci protiv pseudoplemica, jos bi ljepse ovo izgledalo, al hajde..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
jbt bježe 9-plasiranom timu strašnih 5 bodova
a nije ni pola prvenstva prošlo
golemo brate
dajte im titulu, dok se još furaju da su divovi
kakva smijurija od navijaca i **** od kluba
Mene bi bilo stid svršavati na drugo mjesto, poslije današnje utakmice sa Olimpicom
Mene bi bilo stid svršavati na drugo mjesto, poslije današnje utakmice sa Olimpicom
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 sep 2016, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Daćemo vam bod za 3 kola ako nam ofarbate jedan reflektor

Vama je trebalo zadnjih 3 kola da bi nakupli tih 5 bodova koje podcjenjuješ.let3 je napisao/la:jbt bježe 9-plasiranom timu strašnih 5 bodovaa nije ni pola prvenstva prošlo
golemo brate
SRETAN BROJ - 1725
Mi cemo te bodove svakako uzeti na lavoru, nemate vi šta davati ono što je svakako našenarodniheroj je napisao/la:Daćemo vam bod za 3 kola ako nam ofarbate jedan reflektor![]()
Važno je da Koldžo pravi nove reflektore preko kojih će oprati šta love, a bodovi im ne trebaju.
SRETAN BROJ - 1725
-
narodniheroj
- Kontakt:
VTŽ fulio si brudalet3 je napisao/la:Mi cemo te bodove svakako uzeti na lavoru, nemate vi šta davati ono što je svakako našenarodniheroj je napisao/la:Daćemo vam bod za 3 kola ako nam ofarbate jedan reflektor![]()
Znam, nije to bilo teško ni provjeriti, ali drago mi je što si Otvarač očiju manijaka , još jedan u nizupitic je napisao/la:Vama je trebalo zadnjih 3 kola da bi nakupli tih 5 bodova koje podcjenjuješ.let3 je napisao/la:jbt bježe 9-plasiranom timu strašnih 5 bodovaa nije ni pola prvenstva prošlo
golemo brate
Vi farbajte reflektore i ograde po Grbavici, a mi ćemo skupljati bodove 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 18 sep 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- Incognito87
- Kontakt:
a jeste ih skupili 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Pjene gurbeti u fullu veceras! Hajde sto je Zeljkan jucer kiksao, ali vise boli sto Sarajevo danas pobjedi. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma sjajni se bili danas, nema se tu šta dodati... sve hvalospjevke za herojsku pobjedu nad strašnim Olimpicompitic je napisao/la:Vi farbajte po Grbavici, a mi ćemo skupljati bodove
Cudi me samo što ste psovali igracima nakon utakmice, ali dobro. Dok se uhodaju Ćalini automatizmi, ima da prekucate ligu po ko zna koji put
- elamalakia
- Kontakt:
Ma kakav ofsajd
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Samo u jednoj utakmici od 9 do sada nismo uzeli bodoveIncognito87 je napisao/la:a jeste ih skupili
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
Sarajevu je priznat neregularan gol, sudije su samo radile po ustaljenoj proceduri. av av av
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nek se navijaci Zeljkana ne sekiraju, na lobotmiji sinoc rekose da ako pobjede u iducem kolu, izbijaju na drugo mjesto na tabeli. Ja ne vidim kako je to moguce, ali sacekat cemo ipak zvanicnu da objasni! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sarajevska jalija za Olimpic navija!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.