PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nemojte nasijedati na slike koje ljubomorne kone postvaljaju!!! Nije bilo ni govora o ofsajdu! Evo prave slike:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Šta ti znaci "lobotmiji"joker90 je napisao/la:Nek se navijaci Zeljkana ne sekiraju, na lobotmiji sinoc rekose da ako pobjede u iducem kolu, izbijaju na drugo mjesto na tabeli. Ja ne vidim kako je to moguce, ali sacekat cemo ipak zvanicnu da objasni!
Na sekirajte se vi za našeg Željkana
Ali realno, razvalili ste vukove, to se mora priznati
Edituj ovaj post i ubaci jos bar 2-3 smajlija pa cu ti objasniti ovo za lobotomiju..let3 je napisao/la:Šta ti znaci "lobotmiji"joker90 je napisao/la:Nek se navijaci Zeljkana ne sekiraju, na lobotmiji sinoc rekose da ako pobjede u iducem kolu, izbijaju na drugo mjesto na tabeli. Ja ne vidim kako je to moguce, ali sacekat cemo ipak zvanicnu da objasni!![]()
Na sekirajte se vi za našeg Željkanasve dok Tanovina gazi Olimpica na sred Koševa sa 1-0 iz neregularnog gola, mi smo mirni
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj vune na lobotomiji. 
joker90 je napisao/la:Edituj ovaj post i ubaci jos bar 2-3 smajlija pa cu ti objasniti ovo za lobotomiju..let3 je napisao/la:Šta ti znaci "lobotmiji"joker90 je napisao/la:Nek se navijaci Zeljkana ne sekiraju, na lobotmiji sinoc rekose da ako pobjede u iducem kolu, izbijaju na drugo mjesto na tabeli. Ja ne vidim kako je to moguce, ali sacekat cemo ipak zvanicnu da objasni!![]()
![]()
![]()
![]()
Na sekirajte se vi za našeg Željkanasve dok Tanovina gazi Olimpica na sred Koševa sa 1-0 iz neregularnog gola, mi smo mirni
![]()
editovano, eto sad si dobio svoje
e hajd sad fino objasni to Lobotmija, jer vidim da ponavljaš to ko papagaj
Lobotomija ti znači mjesto gdje vam se skuplja uprava i plaćenici sa Juga koji prijete onima koji imaju mozak.let3 je napisao/la:Šta ti znaci "lobotmiji"joker90 je napisao/la:Nek se navijaci Zeljkana ne sekiraju, na lobotmiji sinoc rekose da ako pobjede u iducem kolu, izbijaju na drugo mjesto na tabeli. Ja ne vidim kako je to moguce, ali sacekat cemo ipak zvanicnu da objasni!![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Nemojte nasijedati na slike koje ljubomorne kone postvaljaju!!! Nije bilo ni govora o ofsajdu! Evo prave slike:
av av av
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
To neko virtuelno mjesto, kao forum ili šta, možda FB ??pitic je napisao/la:Lobotomija ti znači mjesto gdje vam se skuplja uprava i plaćenici sa Juga koji prijete onima koji imaju mozak.let3 je napisao/la:Šta ti znaci "lobotmiji"joker90 je napisao/la:Nek se navijaci Zeljkana ne sekiraju, na lobotmiji sinoc rekose da ako pobjede u iducem kolu, izbijaju na drugo mjesto na tabeli. Ja ne vidim kako je to moguce, ali sacekat cemo ipak zvanicnu da objasni!![]()
![]()
pa šta je reci, nije vojna tajna
Dajte link, hocu i ja da budem lobotomac
Eh, tako! Volim kad te fino izdresiram i kad me slusas.let3 je napisao/la: editovano, eto sad si dobio svoje![]()
e hajd sad fino objasni to Lobotmija, jer vidim da ponavljaš to ko papagaj
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
carsijaba je napisao/la:
Lemdra u Argeliniju

Je li nasmijan kao jucer kad je isao prema Manijacima nakon sramotne igre?Lakoste je napisao/la:Lemdra u Argeliniju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel ti to toliko teško i mrsko staviti link tog lobotomskog foruma, cisto da vidim gdje vi voajerišete danima i šta citatejoker90 je napisao/la:Eh, tako! Volim kad te fino izdresiram i kad me slusas.let3 je napisao/la: editovano, eto sad si dobio svoje![]()
e hajd sad fino objasni to Lobotmija, jer vidim da ponavljaš to ko papagajA lobotomija ti je onaj drugi forum gdje su pobjegli ovi vasi sto bojkotuju ss.ba. Tamo sad pisu sa upravom, banuju neistomiljenike i kreiraju misljenje naivnim Zeljkanovcima koji tamo zalutaju.
Jel molbu treba pisati
kaze sta cu im ja, rekli su farbaj se Lembra boli te qracjoker90 je napisao/la:Je li nasmijan kao jucer kad je isao prema Manijacima nakon sramotne igre?Lakoste je napisao/la:Lemdra u Argeliniju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima li u Argeliniju tekile ili tu samo dolazi na dimLakoste je napisao/la:Lemdra u Argeliniju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Aaaa milina čitatiLakoste je napisao/la:Joj vune na lobotomiji.
- jurisicduska
- Kontakt:
Olimpic je za Željezničar Barcelona igrom.
Kontradiktornost Željinih navijača se najbolje ogleda u tom da Sarajevo nema para za plate al za sudije ima. Dogovorite se il ima ili nema.
Kontradiktornost Željinih navijača se najbolje ogleda u tom da Sarajevo nema para za plate al za sudije ima. Dogovorite se il ima ili nema.
A vi razvalili bosansku Barcelonu sa 1-0 u svom lavoru, svaka vam cast. Prejaki ste, mora se to istacijurisicduska je napisao/la:Olimpic je za Željezničar Barcelona igrom.
To je ta dominacija u svim segmentima, o kojoj si sinoc pisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.