Šuti, otišlo ih oko 30-tak imali su sreće da prva ekipa Gerille nije naletila kao prošli put pa da se hvale otetim plijenomdzelllo je napisao/la:Ybt ona djeca danas nadglasala Fukare
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
SRETAN BROJ - 1725
- jurisicduska
- Kontakt:
Mi drugi vi koji ste?
Nisam rekao da dominiramo u svim segmentima nego DA U ODNOSU NA VAS DOMINIRAMO U SVIM SEGMENTIMA.
Ja jako dobro znam šta govorim. Uostalom ne znam što se nervirate kad bi dali opet gol i da nije ovaj. Zar nije namješteno?
Nisam rekao da dominiramo u svim segmentima nego DA U ODNOSU NA VAS DOMINIRAMO U SVIM SEGMENTIMA.
Ja jako dobro znam šta govorim. Uostalom ne znam što se nervirate kad bi dali opet gol i da nije ovaj. Zar nije namješteno?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Incognito87
- Kontakt:
duška sam ne vjeruje u ovo što bomba 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ako im zvanična prenese da su prvi onda su prvijurisicduska je napisao/la:Mi drugi vi koji ste?
SRETAN BROJ - 1725
- jurisicduska
- Kontakt:
Pogledaj tabelu i finansijske izvještaje i dugove i rezultate akademije te transfere zadnjih godina a možeš i trofeje otkako vam je ova uprava a nama ova.Incognito87 je napisao/la:duška sam ne vjeruje u ovo što bomba
4, pardon 40 bodova iza.jurisicduska je napisao/la:Mi drugi vi koji ste?
Ne nožemno se nositi sa vama, nema šanse jbg, treba biti realan
Liga za opstanak je naša mjera i realnost i to je za ljude, jel. A divovi standardno idu po još jednu rutinsku titulu sa perspektivnim Ćalom.
Oni su se čuvali za ligu prvaka, to je druga faza, nakon one o dominaciji u bh fudbalu i za par godina bosanski dinamolet3 je napisao/la:A vi razvalili bosansku Barcelonu sa 1-0 u svom lavoru, svaka vam cast. Prejaki ste, mora se to istaci![]()
To je ta dominacija u svim segmentima, o kojoj si sinoc pisao

Evropo, jesil' ih prepoznala?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nemaš razloga za sada podcjenjivati Ćalu jer je uzeo maksimalan plijen u 2 kola za razliku od ćele koji je uzeo 5 bodova u 3 kola.let3 je napisao/la:4, pardon 40 bodova iza.jurisicduska je napisao/la:Mi drugi vi koji ste?
Liga za opstanak je naša mjera i realnost i to je za ljude, jel. A divovi standardno idu po još jednu rutinsku titulu sa perspektivnim Ćalom.
SRETAN BROJ - 1725
- jurisicduska
- Kontakt:

Da vas podsjetim. Nije važno što smo 4 boda nego što ste otkako vam je ova uprava konstantno iza nas. Samo jednom ste uspjeli biti poravnati.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
pitic je napisao/la:Šuti, otišlo ih oko 30-tak imali su sreće da prva ekipa Gerille nije naletila kao prošli put pa da se hvale otetim plijenomdzelllo je napisao/la:Ybt ona djeca danas nadglasala Fukare
Indir stvarno dobar vodja.Stalno neke stanke,prestase pjevat polovinom drugog poluvremena
Danas krenu Indir samo goool,kad odjednom djeca pocese navijati
Sramota za navijace u BiH,Indire i njegovi placenici odlazite,samo nas velikane sramotite
lezVe do bagro
Gdje ti vidiš podcjenjivanje vrhunskog strucnjak Ćalepitic je napisao/la:Nemaš razloga za sada podcjenjivati Ćalu jer je uzeo maksimalan plijen u 2 kola za razliku od ćele koji je uzeo 5 bodova u 3 kola.let3 je napisao/la:4, pardon 40 bodova iza.jurisicduska je napisao/la:Mi drugi vi koji ste?
Frajer uzeo 6 bodova, razvalio Vitez u zadnoj minuti sa 1-0 i danas raskovao prejaki Olimpic istim rezultatom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Nek se navijaci Zeljkana ne sekiraju, na lobotmiji sinoc rekose da ako pobjede u iducem kolu, izbijaju na drugo mjesto na tabeli. Ja ne vidim kako je to moguce, ali sacekat cemo ipak zvanicnu da objasni!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alenove suze su neprocjenjivelet3 je napisao/la: uvijek sam ga cijenio, posebno nakon Zubandana

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6 mjesecinarodniheroj je napisao/la:Kolko je Čala uzeo neplaćeno u općini
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
BordoArmy88
- Kontakt:
KOJEDRUGI MIŠEVI????

-
belosevic28
- Kontakt:
Samo dok se vrati najvece pojacanje u historiji Premijer lige BiH, pitat cete onda ''koeosmi''...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- jurisicduska
- Kontakt:
Ha drugi ha deseti, zezat ćemo ih kad budemo prvi, samo da je do transfer roka pregurati.BordoArmy88 je napisao/la:KOJEDRUGI MIŠEVI????![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
yebes opstinu, sad radi za drzavuMortemHz je napisao/la:6 mjesecinarodniheroj je napisao/la:Kolko je Čala uzeo neplaćeno u općini
-
BordoArmy88
- Kontakt:
MA ne mislim ja na nas...nego KOJEDRUGI U LIGI ZA OPSTANAK?jurisicduska je napisao/la:Ha drugi ha deseti, zezat ćemo ih kad budemo prvi, samo da je do transfer roka pregurati.BordoArmy88 je napisao/la:KOJEDRUGI MIŠEVI????![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.