Ne patim(o) od kulta licnosti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Yebo Tana, nek ide sutra sto se mene tice. 
Moguć je naravno, ali ne znam koliko je realan? Šta će konkretno nekome prodati? Prodaće pečat, Kusturicu, igrače pod ugovorom i ono što se zove kamp na tuđem zemljištu? Ovakav projekat ne može zadovoljiti apetite investitora, posebno ovakvog investitora koji je po mom mišljenju neozbiljan. Evo Rijeka će od naredne sezone imati 30-40% manji budžet, Rijeka koja je postala hit i igrala grupe u Evropi, napravila stadion, prodavala igrače za milione....joker90 je napisao/la:A Kinez kad ode, on ce samo tako napustiti sve i halaliti sve pare sto je ulozio? Nece nekom drugom prodati, nekom ko je spreman uloziti mozda i vise? Taj scenario je nemoguc ili?
Njima nije problem uložiti, ali je problem vratiti uloženo. Vi ste bili hit za jednu sezonu, uzeli ogromne pare u Evropi, od transfera, ulaznica, sponzora, i onda ste se ugasili kada ste trebali postati imperija za ovu ligu. To nam govori da je kontinuitet nemoguć i da je to izuzetno rizično okruženje za investitora.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nista, gasimo se onda vjerovatno. Steta sto nas nije niko sposoban kao Miske preuzeo za marku, ovako smo nayebali s ovim Tanom i njegovim odlaskom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Pazi priče
Našli investitora sa dugovima od 5 miliona i više bez ičeg u vlasništvu
Ne možemo naći investitora sa 0 duga i kampom na koji imamo koncesiju 30 godina to ti je buraz 2045. A + imamo pravo prvootkupa.
Logika level ljubomora.
Našli investitora sa dugovima od 5 miliona i više bez ičeg u vlasništvu
Ne možemo naći investitora sa 0 duga i kampom na koji imamo koncesiju 30 godina to ti je buraz 2045. A + imamo pravo prvootkupa.
Logika level ljubomora.
Lakoste je napisao/la:Yebo Tana, nek ide sutra sto se mene tice.
pa gdje ces to reci za Amidžu, šta to pricas nesrećo
Nije on samo Dinu i Edisa uvalio u probleme, evo kako se predsjednik Cardiffa nedavno prao kada su ih optužili da pripremaju prodaju kluba,
http://www.bbc.com/sport/football/37311470

P.S. Rado ću onima koji ne znaju objasniti šta znači 'asset stripping'.
http://www.bbc.com/sport/football/37311470
Podsjeća li vas ovo na nešto?"This is for you but we need you with us behind the team. I think in the last two years we have given you a lot to worry about I accept that and I like to think we have rectified a lot of things."
P.S. Rado ću onima koji ne znaju objasniti šta znači 'asset stripping'.
- jurisicduska
- Kontakt:
Bravo Virtual mi inače imamo imovine pa je ovo moguće haos. Joj sad bih glavom u zid udarao kakvu si glupost napisao .
Plus Tan nije vlasnik Sarajeva, Sarajevo je neprofitabilno i udruženje građana, Tan je vlasnik upravljačkih prava. Tvoje poznavanje zakona je za Bogu plakat a ovo što si napisao jedna od najvećih gluposti koje sam u životu pročitao. To bi se recimo vama moglo desiti.
Plus Tan nije vlasnik Sarajeva, Sarajevo je neprofitabilno i udruženje građana, Tan je vlasnik upravljačkih prava. Tvoje poznavanje zakona je za Bogu plakat a ovo što si napisao jedna od najvećih gluposti koje sam u životu pročitao. To bi se recimo vama moglo desiti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
- elamalakia
- Kontakt:
ja ne znam koliko pacenik moras biti pa non stop prozivati skroz drugi forum i clanove istog, a i u isto vrijeme svako malo pratiti sve sta se tamo desava.
Da li uopste raja cita onaj pdf fks, niko vas ne proziva vjerovatno jer niko od nas i ne obraca toliku paznju prema manjem sarajevskom klubu FkS, udjem sad malo, propratim
samo neki od komentara danas tokom deranja velike sile ala olimpik i gola postignutog iz ofsajda i prijasnji biseri

Da li uopste raja cita onaj pdf fks, niko vas ne proziva vjerovatno jer niko od nas i ne obraca toliku paznju prema manjem sarajevskom klubu FkS, udjem sad malo, propratim
samo neki od komentara danas tokom deranja velike sile ala olimpik i gola postignutog iz ofsajda i prijasnji biseri
Za sada odlično, ako ovako nastave, riješit ćemo pitanje pobjednika u prvom poluvremenu. Ovo je Sarajevo!
Pa Ahmeteeeeeeeee?!
SVAKA ČAST DO SAD, OVO JE SARAJEVO!
Hvala Bogu pa sam se konacno kanio corava posla, pa vise ne trosim ni vrijeme ni zivce ni pare na ove amatere i uhljupe.
Ja vise ni na strimu ovo gledati ne mogu. Nek ih idu gledati sad djevojcice sto im lajkuju slike po inastagramu i rodbina.
OVO NIJE FK SARAJEVO!!!!
THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama
Ni govora.

zagorski je napisao/la:Nije loziona za Petrovica i kone
Ne lupetaj, jos jednom su pokazali koliko ne znaju
Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.
Brzo su tu informaciju izbrisali, valjda shvatili sta su uradili!
MI SMO DIVOVI ONI SU KITA
Pišanje u najavi
Plaće miske kuknjava
a onda nakon ovog..Što ovo brisu portali da je Slavko otisao u gurbete, nije fer!![]()

joj pišanja po sirotinji kuknjava
Zadnja izmjena: elamalakia, dana/u 18 sep 2016, 22:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Narocito u broju pehara.jurisicduska je napisao/la:Mi drugi vi koji ste?
Nisam rekao da dominiramo u svim segmentima nego DA U ODNOSU NA VAS DOMINIRAMO U SVIM SEGMENTIMA.
Ja jako dobro znam šta govorim. Uostalom ne znam što se nervirate kad bi dali opet gol i da nije ovaj. Zar nije namješteno?
- jurisicduska
- Kontakt:
Prilačali smo o periodu otkako vam je ova uprava i da upravu si 2:0 i u broju pehara.Thetraphak1921 je napisao/la:Narocito u broju pehara.jurisicduska je napisao/la:Mi drugi vi koji ste?
Nisam rekao da dominiramo u svim segmentima nego DA U ODNOSU NA VAS DOMINIRAMO U SVIM SEGMENTIMA.
Ja jako dobro znam šta govorim. Uostalom ne znam što se nervirate kad bi dali opet gol i da nije ovaj. Zar nije namješteno?
Lobotomiju bi trebao svako normalan pratiti da se ima cemu nasmijati svakodnevno! Gdje drugo mozes vidjeti da moderator nekom yebe majku jer se ne slazu u misljenju, pa obojica dobiju ban za to?? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo važi za Cardiff, ne za vas, i ne odnosi se na imovinu već na igrački kadarjurisicduska je napisao/la:Bravo Virtual mi inače imamo imovine pa je ovo moguće haos. Joj sad bih glavom u zid udarao kakvu si glupost napisao .
Inače, Cardiff je na posljednjem mjestu Championshipa i smiješi mu se ispadanje u treću ligu, u prevodu, Tan im je yeb'o milu majku.
Hocemo li se sluziti argumentima ili necemo?
Tan po zakonu nije vlasnik FKS al je nasao rupu u zakonu i instalirao svoje ljude u skupstinu i sad se pita za sve. Naravno za ovo je morao platiti milione.
Misimovic po zakonu nije privatizovao klub ali je izmijenio skupstinu i u nju ubacio svoje ljude isto kao i Tan. Senad za to nije dao marke. Ovo je istina, sve drugo je predstava za masu.
Tan po zakonu nije vlasnik FKS al je nasao rupu u zakonu i instalirao svoje ljude u skupstinu i sad se pita za sve. Naravno za ovo je morao platiti milione.
Misimovic po zakonu nije privatizovao klub ali je izmijenio skupstinu i u nju ubacio svoje ljude isto kao i Tan. Senad za to nije dao marke. Ovo je istina, sve drugo je predstava za masu.
- jurisicduska
- Kontakt:
Daje i Senad ali mu moraju vratiti.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pitarski nacin brojanja pehara.jurisicduska je napisao/la:Prilačali smo o periodu otkako vam je ova uprava i da upravu si 2:0 i u broju pehara.Thetraphak1921 je napisao/la:Narocito u broju pehara.jurisicduska je napisao/la:Mi drugi vi koji ste?
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije to način brojanja pehara nego smo pričali o periodu otkako vam je ova uprava u klubu.
Fragmenti rečenice se ne mogu vaditi i upotrebljavati kako kome ćejf. Evo konto sam da je Virtual ozbiljan lik on priča o asset strippingu u Sarajevu. Konta glupi su oni ne znaju da to nema 1% šanse da se desi al da probam. Pa okrene na Kardif.
Fragmenti rečenice se ne mogu vaditi i upotrebljavati kako kome ćejf. Evo konto sam da je Virtual ozbiljan lik on priča o asset strippingu u Sarajevu. Konta glupi su oni ne znaju da to nema 1% šanse da se desi al da probam. Pa okrene na Kardif.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne ulazim u to kako daje al je debilno potezati vlasnistvo Tana kao da je klub njegov a Senad kao nije vlasnik. Obojica izmijenili potpuno skupstinu koja je najvece tijelo jednog kluba.Ono sto je smijesno da podnose ostavke toj skupstini a ona ih kao odbija. Pa to vise ne bi ni djeca u vrticu svarila al' lobomotija ocito da.jurisicduska je napisao/la:Daje i Senad ali mu moraju vratiti.
Da, Ken Choo se kod vas pita za sve, isto kao što se pita i u Cardiffu. Zato mu oba kluba blistaju. Kortrijk ne brojim, oni su trivijalci u ovoj priči.
Istina, pita se, istina je i da ne blistamo bas najbolje u pogledu sportskog segmenta. To nikad niko nije sporio kod nas.Virtu4l je napisao/la:Da, Ken Choo se kod vas pita za sve, isto kao što se pita i u Cardiffu. Zato mu oba kluba blistaju. Kortrijk ne brojim, oni su trivijalci u ovoj priči.
Teško će ti taj Dodik style proći kod mene.jurisicduska je napisao/la:Fragmenti rečenice se ne mogu vaditi i upotrebljavati kako kome ćejf. Evo konto sam da je Virtual ozbiljan lik on priča o asset strippingu u Sarajevu. Konta glupi su oni ne znaju da to nema 1% šanse da se desi al da probam. Pa okrene na Kardif.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.