PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

jurisicduska
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 22:56

Lakoste je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Da, Ken Choo se kod vas pita za sve, isto kao što se pita i u Cardiffu. Zato mu oba kluba blistaju. Kortrijk ne brojim, oni su trivijalci u ovoj priči.
Istina, pita se, istina je i da ne blistamo bas najbolje u pogledu sportskog segmenta. To nikad niko nije sporio kod nas.
Kad bolje razmisliš Tan postao vlasnik upravljačkih prava krajem decembra 2013. Dvije i po godine dva trofeja. Nije loše.

Molim te Virtual da se sakriješ negdje i proučiš malo zakon pa dođi ko ljudi da popričamo, jednom sam nekom morao zakon ovdje postavljati nemoj opet da postavljam.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 22:57

Lakoste je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Da, Ken Choo se kod vas pita za sve, isto kao što se pita i u Cardiffu. Zato mu oba kluba blistaju. Kortrijk ne brojim, oni su trivijalci u ovoj priči.
Istina, pita se, istina je i da ne blistamo bas najbolje u pogledu sportskog segmenta. To nikad niko nije sporio kod nas.
Ko osporava kod nas? Pa bolje od nas znate sta se tamo pise. Cemu izmisljanje?

Duska, cestitke. Osmislio si novi koncept brojanja pehara. Utjesna nagrada je ipak tu. Docekali ste dan kada mozete reci da ste trofejniji. Koliko dugo si ga cekao?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 sep 2016, 22:58

Thetraphak1921 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:

Duska, cestitke. Osmislio si novi koncept brojanja pehara. Utjesna nagrada je ipak tu. Docekali ste dana kada mozete reci da ste trofejniji. Koliko dugo si ga cekao?
Mi haman pola vijeka bili trofejniji, polako, opet ce se vratiti sve kako je i bilo. Svakako je mizerna razlika.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 sep 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 sep 2016, 23:00

Lakoste je napisao/la:Hocemo li se sluziti argumentima ili necemo?
Tan po zakonu nije vlasnik FKS al je nasao rupu u zakonu i instalirao svoje ljude u skupstinu i sad se pita za sve. Naravno za ovo je morao platiti milione.

Misimovic po zakonu nije privatizovao klub ali je izmijenio skupstinu i u nju ubacio svoje ljude isto kao i Tan. Senad za to nije dao marke. Ovo je istina, sve drugo je predstava za masu.
Previše vi sami sebe smarate i opterecavate sa Misketom. Svaki malo vremena se spoticete od njega.
Uprave su dolazile i odlazile. I Kozarić i Žujo i Telibečirević i Landžo i ostali. Tako ce i Miske, kako došao, tako i otišao.
Ako i drugu godinu zaredom popuše evrope, pakuje se i on sam. Može qrcu svirati sa svojim obecanjima.

Kod Tanovine je sasvim druga situacija. Amidža je tamo ajatolah, uložio svoje pare, vratio tuđe dugove, ovi mu se dali full na raspolaganje što kaže Kusta, postavio svoje kmetove, neki Ken Choo i slicni pokemoni. Njemu je FKS bosanski posjed. . Može ga zapustiti, može ga pokloniiti romskoj manjini, može ga nabijati na q, ali je njegovo vlasništvo, njegovo DJL.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 sep 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 23:00

MortemHz

Javite se kad stignete. Polahko vozite..
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 18 sep 2016, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 sep 2016, 23:00

Thetraphak1921 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:

Duska, cestitke. Osmislio si novi koncept brojanja pehara. Utjesna nagrada je ipak tu. Docekali ste dan kada mozete reci da ste trofejniji. Koliko dugo si ga cekao?
Ma osporava vas tamo veliki broj, tamo onog neandertalca napadate jer lik ne pise uz dlaku. Ja cijenim svakog ko razmislja svojom glavom i ko voli svoj klub iz srca i prati nasu ligu. Meni je solinas **** bruku puta familiju ovdje al' mi je ocm lik drag i cijenim ga jer je bolesnik ove lige i jer vidim po postovima koliko ga sve pogadja oko Slobode. Ne mogu dupelizaca koji stvaraju kult licnosti i puse qrac ljudima koji su tu dosli preko noci i postali veci od kluba. A kod vas tamo ima veliki broj takvih.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 23:01

Džaba se trudiš kad obojica znamo da ni sam ne vjeruješ u 90% stvari koje pišeš.

Mislim ono, yebeš skoro stoljeće postojanja kluba, brojaćemo od ove uprave.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 23:03

Lakoste je napisao/la:Ne mogu dupelizaca koji stvaraju kult licnosti i puse qrac ljudima koji su tu dosli preko noci i postali veci od kluba. A kod vas tamo ima veliki broj takvih.
:kafa: ubode ga glava u glavu, svaka čast :thumbup:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 23:03

Ajzea nismo pričali o trofejima, nemoj me uvlačiti u tu priču, nismo trofejniji. Pričali smo o periodu otkako vam je ova uprava da smo u svim segmentima ispred vas i da želim da vam traju koliko god mogu.

Infrastruktura - mi malo više gradili
Trofeji - mi malo više osvajali
Škole fudbala - mi malo više napredovali
Transferi - mi malo više prodavali
Europa - mi malo više uradili
Marketing - mi malo bolje radili
Članovi - mi malo više imamo
Sponzori - mi malo bolje

To smo pričali. A ne koliko ko ima trofeja. Vi ste najtrofejniji bh klub to nikad nisam sporio i neću. Dok ne budete. Samo po vama je ta razlika 16 trofeja a ustvari se stigne za dvije godine.

Ps. Vi uprave koje su vam osvajale sve te trofeje nazivate najgorom poslijeratnom a ovu najboljom. A oni duplo golo osvojili i ove godine im dobro ide. Svako kolo po bod više kasnite za prvim.

Virtual veći dio tih sto godina je Sarajevo bilo trofejnije. Kad uzmemo u obzir da ste imali 30 godina više fore, nije neka razlika.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 sep 2016, 23:04

Al ste i aktivni veceras :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 23:07

jurisicduska je napisao/la:Infrastruktura - mi malo više gradili
Sponzori - mi malo bolje
I gdje ste prošle sezone? Gdje ste sad? Isto gdje i mi. Apsolutno nikakav iskorak niste napravili.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 23:07

Glava, nije tacno. 99% foruma se slaze da je sportski segment u ku.rcu i da se onima koji su se time do sada bavili statutom kluba treba zabraniti dovodjenje igraca. Tvoje provokacije su nekada bile medju jacim na forumu, ne stoji ti kada izmisljas..

Duska, evo godinama vi nas stizete dvije godine. Vi nama nabijate na nos sto cijenimo rad Uprave, a vi poceli vrijeme brojati njihovim dolaskom.

Mi imamo stadion - vi nemate stadion
Mi imamo vise trofeja - vi nemate vise trofeja
Mi imamo vise navijaca - vi nemate vise navijaca

Glavi argumenti su na mojoj strani.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 23:09

Virtu4l je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Infrastruktura - mi malo više gradili
Sponzori - mi malo bolje
I gdje ste prošle sezone? Gdje ste sad? Isto gdje i mi. Apsolutno nikakav iskorak niste napravili.
Gdje god da smo uvijek smo korak ispred vas.

Ajzea s obzirom da ste 30 godina stariji nije neka razlika. Navijača imate više možda u nekim vlažnim snovima. Broj članova se svugdje u svijetu gleda ne znam što ne bi u Bosni.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 sep 2016, 23:10

Thetraphak1921 je napisao/la:Glava, nije tacno. 99% foruma se slaze da je sportski segment u ku.rcu i da se onima koji su se time do sada bavili statutom kluba treba zabraniti dovodjenje igraca. Tvoje provokacije su nekada bile medju jacim na forumu, ne stoji ti kada izmisljas..
Fakat ne izmisljam, koliko se vas tamo ne slaze sa onim neandertalcem a ja koliko sma uspio pohvatati lik pise bas realn? Al' nebitno, ne trebamo se zamarati lobotomijom. Vrijeme ce pokazati sta ce im donjeti onaj radikalni stav kontra svih ko drugacije razmisljaju.

Da se ne lazemo, i Sarajevo i Zeljeznicar su u qrcu, neko u vecem neko u manjem al glavnina je ta da smo u debelom qrcu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 sep 2016, 23:10

Kad je izvrsen ovaj popis navijaca?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 23:12

Thetraphak1921 je napisao/la:Mi imamo stadion - vi nemate stadion
Mogao si se malo dotaći i reprezentativaca, što je veoma bitan faktor...

Da preformulišemo, u svemu su iza nas... neka mi neko kaže bar jednu stvar relevantnu u fudbalu da oni imaju a mi nemamo...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 sep 2016, 23:13

Na temi samo ostadose kospicari i pitari a najgori od svih.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 sep 2016, 23:15

To sa stadionom je vise floskula. Milan najtrofejniji Italijanski klub u Evropo pa nemaju stadion.

High

Post Postao/la High » 18 sep 2016, 23:15

joker90 je napisao/la:Kad je izvrsen ovaj popis navijaca?
Nekidan, u zatvoru.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 23:16

Virtu4l je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Mi imamo stadion - vi nemate stadion
Mogao si se malo dotaći i reprezentativaca, što je veoma bitan faktor...

Da preformulišemo, u svemu su iza nas... neka mi neko kaže bar jednu stvar relevantnu u fudbalu da oni imaju a mi nemamo...
Mnogih stvari sam se mogao dotaci, ali je ovo bilo sasvim dovoljno.

Sarajevo je trofejnije od Zeljeznicara jer je Sarajevo 2007. godine osvojilo pehar, a Zeljeznicar nije.

@High :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []