nedjelja 19york je napisao/la:Kad se i u koliko igra protiv sarajeva?
NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Protiv sarajeva ne igraju 100%
Brekalo
Ćorić
Sesar
Brekalo
Ćorić
Sesar
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- Evolve
- Kontakt:
Brekalo,ćorić zuti ili ozljede?Strob1996 je napisao/la:Protiv sarajeva ne igraju 100%
Brekalo![]()
![]()
Ćorić
Sesar
NK Široki Brijeg
ŽutaljiEvolve je napisao/la:Brekalo,ćorić zuti ili ozljede?Strob1996 je napisao/la:Protiv sarajeva ne igraju 100%
Brekalo![]()
![]()
Ćorić
Sesar
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
NARODE PROBUDIMO SE I JE**MO IM SVE U NEDJELJU
[IZ MEDIJA] Je li sve u Bijeljini bilo slučajno?
Sudac Admir Šehović i njegovi pomoćnici Enes Đozić i Bojan Maksimović su izravno skrojili rezultat u Bijeljini, napravili previše pogrešaka na štetu Širokog Brijega da bi to bila slučajnost. Ako ne bude reagiranja iz Nogometnog saveza BiH onda se može opravdano sumnjati da netko iz saveza stoji iza bijeljinske lakrdije. Ako je Ivan Sesar opravdano isključen, pitanje je koliko su opravdani žuti kartoni Slavku Brekalu i Dini Ćoriću. Obojici je to treći žuti karton i neće moći igrati iduću utakmicu protiv Sarajeva. A Šehović je iz Sarajeva. Možda je to samo slučajnost.
Izvor: Sportske novosti
[IZ MEDIJA] Je li sve u Bijeljini bilo slučajno?
Sudac Admir Šehović i njegovi pomoćnici Enes Đozić i Bojan Maksimović su izravno skrojili rezultat u Bijeljini, napravili previše pogrešaka na štetu Širokog Brijega da bi to bila slučajnost. Ako ne bude reagiranja iz Nogometnog saveza BiH onda se može opravdano sumnjati da netko iz saveza stoji iza bijeljinske lakrdije. Ako je Ivan Sesar opravdano isključen, pitanje je koliko su opravdani žuti kartoni Slavku Brekalu i Dini Ćoriću. Obojici je to treći žuti karton i neće moći igrati iduću utakmicu protiv Sarajeva. A Šehović je iz Sarajeva. Možda je to samo slučajnost.
Izvor: Sportske novosti
- Evolve
- Kontakt:
Jel moguce da oni zute kartone odrade kroz kup sad u Srijedu? Kakva su tu pravila?
NK Široki Brijeg
Pa evo vidimo mi odavde vidimo da baš najjasnije i najčistije nevidimo,nevidimo ovaj,ali vidimo dovoljno da tu ima kontakta.Da postoji vidimo,postoji tu neki kontakt.Koliki je taj kontakt i kolikog je on inteziteta u ovom slučaju najbolje moze procjenit prvi sudija koji je vidimo ovdje nalazi se na jednoj optimalnoj udaljenosti.Ovaj...
Pa gdje nalaze ovake strucnjake svaka im cast
.I ja bi upiso neki tecaj da postanem ovaki strucnjak.
37:10
Pa gdje nalaze ovake strucnjake svaka im cast
37:10
Dosadni ste vise s ovim kmečanjem uvik vam sudac kriv!
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
- Evolve
- Kontakt:
Sudac kažnjen zbog propusta u suđenju utakmice Radnik - Široki Brijeg
Odbor za suce i suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je na telefonskoj sjednici kaznio suca Admira Šehovića iz Sarajeva zbog propusta u suđenju utakmice devetog kola Premijer lige BiH između Radnika i Širokog Brijega. Šehović neće biti delegiran do okončanja postupka, tj. u susretima šesnaestine finala Kupa BiH, kao i mečevima 10. i 11. kola prvenstva, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH. Odluka o sankcijama za Šehovića bit će donesena na sljedećoj sjednici ovog Odbora.
Djubre jedno...
Kakav je smisao kažnjavat više u pm... Vrati se covijek pa opet nakon par kola isto, pa opet kazna i tako u krug...
Odbor za suce i suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je na telefonskoj sjednici kaznio suca Admira Šehovića iz Sarajeva zbog propusta u suđenju utakmice devetog kola Premijer lige BiH između Radnika i Širokog Brijega. Šehović neće biti delegiran do okončanja postupka, tj. u susretima šesnaestine finala Kupa BiH, kao i mečevima 10. i 11. kola prvenstva, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH. Odluka o sankcijama za Šehovića bit će donesena na sljedećoj sjednici ovog Odbora.
Djubre jedno...
Kakav je smisao kažnjavat više u pm... Vrati se covijek pa opet nakon par kola isto, pa opet kazna i tako u krug...
NK Široki Brijeg
- Pantarei79
- Kontakt:
H.ebeš kaznu kad je on odradio svoje. Vrati se nakon par kola i opet se sudi. To je samo mazanje očiju.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Evolve
- Kontakt:
Dobio sam novi termin skupstine, necu pisat javno da se nesramotim kao zadnji put kad su rekli da ce bit pa nije.
Uglavnom bilo nekakvih sastanaka izmedju predstavnika kluba, grada i tako... Vidjet cemo na sta ce izac na kraju.
Uglavnom bilo nekakvih sastanaka izmedju predstavnika kluba, grada i tako... Vidjet cemo na sta ce izac na kraju.
NK Široki Brijeg
-
brigsiroki
- Kontakt:
ma kakva sramota,svi su znali da će biti pa nije,oni su krivi... zna li se hoće li mepas ostat glavni sponzorr?
Ja sam u subotu cuo da imamo novog sportskog direktora, receno mi je i ime... i receno mi je da je izabran u subotu u 10h, koliko ima istine pojma nemam 
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
-
brigsiroki
- Kontakt:
prišaplji der mi u inbox imesjever96 je napisao/la:Ja sam u subotu cuo da imamo novog sportskog direktora, receno mi je i ime... i receno mi je da je izabran u subotu u 10h, koliko ima istine pojma nemam
Ajde i meni "šapni" taj datum i Ime.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ako nije problem i meni sve što znaš 
- Evolve
- Kontakt:
Moze i meni ime u pp molim vas.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ja sam čuo da je skupština 30.9. Nek bude samo, kad je da je. Tko će biti sportski direktor ako nije tajna?
Što je s Tonom?
Što je s Tonom?
LeBron James
Oni će ti samo komentirati ono o čemu nemaju pojma, gluposti pisati. 85% ljudi su ovdje "kao navijači" koji svome klubu žele loše.HercUSrcu je napisao/la:Kad se naučite da posjed lopte apsolutna ništa ne znači, već da je puno bitnije npr. kretanje bez lopte - komentirajte.
Do tada - j..... majku sudiji!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Marokanci58, nmkdak1ng, Vanja8 i 26 gostiju.