FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidjet cemo kako Musa dere jarca :'(
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Tek ce onda da mu glas propistimiky_hz je napisao/la:Cuvaj se Rustemovicu sutra ,dobio je zadatak da te markira ,Musa Diabang![]()
Prepast će se Hrustemović njega jer ga njegova garavost podsjeća na dlačine Nejle Muhić!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Rustem je u vezi s najjacom curom na instagramu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ovoj ekipi treba veteran kapiten, ličnost, autoritet, što smo i imali doduše , Stepanov, Benko... ali jbg dopustili smo da nam amateri i ublehe tjeraju igrače....jer ne trpe šuplju i mogu provalit kad je neko ublehaš....a ova ekipa žudi za tipom Spahić, da kad se pođu gubit u po tekme, ih neko ufati zauši, nabije nogom, složi šamarčinu i drekne "saberite se mi smo SARAJEVO!!! " ....banda diletanata....jurisicduska je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim da je Blagojević bolji fudbaler nego što Rustemović ikad može i ikad je mogao biti, za jedno dvije klase. Doduše to nije teško jer svako od nas može da se spremi za 6 mjeseci da bude na istom nivou kao Rustemović koji sem fizičke spreme (u zadnje vrijeme upitne) ne posjeduje ni jednu karakteristiku fudbalera.
I Blagojević treba igrati. Evo protiv Širokog ako ne budemo bolje igrali bez Rustemovića pljunite me, ko god da igro umjesto njega. Frajer koji na pitanje u emisiji ne zna odgovorit, stidi se svoje sjene kapiten fudbalskog kluba, daj ba. Koje to on Liderske sposobnosti pokazuje. On i Duljević kapiten, za vas je Tatomirović primjer kako treba iako je i on loš kapiten.
Nadalje od crnogorskog ovog lažnjaka Herić je bolji duplo. Al džaba.
Žao mi Hamze, tek sad shvatam kakvog smo bisera imali a nadam se da ćemo i imati.
Dajte 100.000 KM na zimu meni ja ću vam napravit šampione. A ne vi ćete potrošiti 400.000 a nećete znati dovesti gdje treba igrača.
Besic je napisao/la:Rustem je u vezi s najjacom curom na instagramu.
a ona s najvećom curom u FKS...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Onako ko Regoje
frajer trener igrac Olimpica,kakav Faja i Radovic na klupi,cujes samo Regoja hem prca sudije ,te cujes tamo mali mali dobro je mali,ne ispadaj mali 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidim neki bi da se ubaci Hadžić da igra.. Ljudi, pa zamislite malešnog Hadžića protiv krkana Regoje i ostalih krkana u ovoj ligi. Povrijediti će ga teže, pa karijera allahimanet.
Mozemo li ikoga kako treba pobijediti,bez srkleta,bez trzavica,nadam se da ce se to desiti sutra aBd protiv Bratstva i da ih nabijemo ko kantu i normalno odemo u Listicu po bodove,nadam se sva 3
a sutra predvidjam 4:0 (Andjusic,Hebibovic,Bekic Am.Radovac)
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja kad vidim da je traka kod Duljevića ili Rustemovića stvarno se zapitam da li iko u menadžmentu ovog našeg kluba zna šta tačno ona treba da znači? Rustemović ti kapiten i gleda cijelu tekmu kako se dva štopera svađaju k'o zadnji papci. To je samo jedan primjer. Čuj Rustemović ti ba kapiten, pa kome će on to reći šta "kapitensko"? A Duljeviću ne bih da trošim riječi, taj ni sa 30 godina neće biti materijal za kapitena. 
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Vala mu je Nejla bolja bila.Besic je napisao/la:Rustem je u vezi s najjacom curom na instagramu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Afer strucnom stozeru sto nisu pozvali ni jednog juniora za sutrasnju utakmicu.daleko ce mo dogurati
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Vala igrajući uz onakve amatere u prvom timu, juniori mogu samo zaboraviti sve što su znali o fudbalu! Sjeme ti se zatrlo Dino Selimoviću šta si uradio od igračkog kadra!Primorac je napisao/la:Afer strucnom stozeru sto nisu pozvali ni jednog juniora za sutrasnju utakmicu.daleko ce mo dogurati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo ovim putem obaviještava svoje navijače i simpatizere da će se ulaznice za sutrašnju utakmicu 1/16 finala Kupa BIH naći u prodaji na dan utakmice.
U srijedu, 21.9. Bordo klub dočekuje Bratstvo iz Gračanice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", a ulaznice po cijenama: Sjever Vedran Puljić 3KM, Istok 5KM, Zapad 7KM, moguće je kupiti na dan utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
Vlasnici sezonskih ulaznica mogu svoju godišnju kartu iskoristiti na sutrašnjoj utakmici, te imaju besplatan ulaz.
U srijedu, 21.9. Bordo klub dočekuje Bratstvo iz Gračanice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", a ulaznice po cijenama: Sjever Vedran Puljić 3KM, Istok 5KM, Zapad 7KM, moguće je kupiti na dan utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
Vlasnici sezonskih ulaznica mogu svoju godišnju kartu iskoristiti na sutrašnjoj utakmici, te imaju besplatan ulaz.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Mi sa ovakvom ekipom ne bismo Đerzelez otresli 4 razlike
Analiziramo Bratstvo ko da igramo protiv Mönchengladbacha ... na sta smo mi spali ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko