AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Nedjelja 12:30 Torino-Roma
Prijenos RTRS
Prijenos RTRS

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zbog Džeke ljudi kupili prijenos
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Prenose tekme u 12:30 nedjeljom.Prodala im Arena taj termin.Bila je i najava na RTRS.
Ne treba biti zadovoljan sa dosadašnjim učinkom Rome niti tražiti opravdanja za to u vidu nekih povreda ili limitiranosti. Ima Roma dovoljan broj kvalitetnih igrača da rezultati budu za klasu bolju.
Nije Roma "neki tam" klub koji su u sredini tabele. Ipak je to sami vrh Serije A i stoga treba očekivati bolje rezultate.
Nije do Spalletija sva ova krivica. Krenuvši od Džeke pa do samog golmana ima tu dosta underachievera od kojih se očekuju mnooogo bolje partije.
Formacija, taktika i igrači (neki) se moraju promjeniti i rotirati. Imaš Gersona i Paredesa, pa koristi ih majku mu..
Radja je isforsiran do zla Boga.. na čovjeku se vidno primjeti umor..
Sve u svemu, realno je očekivati da Roma bude u top 3, što i svakako jeste za klub kakav je Roma, ali sa ovakvom igrom Bgm upitno je i prvih 7-8 mjesta.
Nije Roma "neki tam" klub koji su u sredini tabele. Ipak je to sami vrh Serije A i stoga treba očekivati bolje rezultate.
Nije do Spalletija sva ova krivica. Krenuvši od Džeke pa do samog golmana ima tu dosta underachievera od kojih se očekuju mnooogo bolje partije.
Formacija, taktika i igrači (neki) se moraju promjeniti i rotirati. Imaš Gersona i Paredesa, pa koristi ih majku mu..
Radja je isforsiran do zla Boga.. na čovjeku se vidno primjeti umor..
Sve u svemu, realno je očekivati da Roma bude u top 3, što i svakako jeste za klub kakav je Roma, ali sa ovakvom igrom Bgm upitno je i prvih 7-8 mjesta.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mislim da se Roma tusi trenutno sa 3 vezna igraca koji su odsjeceni od napada, i to se jako primjeti kada se organizuju napadi, Strootman i De Rossi stoje na centru i samo dodaju loptu na krila, i tu zavrsava svo njihovo kretanje, dok je Radja jedini koji pokusava nesto prema naprijed, ali problem je sto je Radja i glavni kod defanzivnih zadataka da oduzima lotpu predvodi tranziciju, trci naprijed, nazad, trosi se previse i defitivno nije onaj stari koji je bio sa Pjanicem. Po meni Spalleti defitivno mora mjenjati sistem i igrati sa ofanzivnnim veznim igracem barem protiv slabijih ekipa, cak bi se usudio reci da i u sistemu 442 kada Totti udje igraju duplo bolji i kompaktiniji fudbal. Sve dok budu vezu drzali Strootman i De Rossi zajedno na terenu, Roma ce imati problema...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
prodao si se cetaljima :puke:Manuel je napisao/la:Nedjelja 12:30 Torino-Roma
Prijenos RTRS :njanjanja:
To je neko referendumsko iznenađenje za sve gledaoce PTPC-a...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
We're glad you're here! Ja nemam šta više da dodam. Uostalom šta više da se doda, ko god nas prati zna da si 100% upravu i sve to mi ovdje prezentujemo još od starta sezone, još jednom 

embrace the chaos
-
znam da se slazemo i zato mi nije jasno kada se vi kao neprijatno iznenadite ovom situacijom pa krenete pozivati na ostavke i oprostanja trenera i igraca
brate, krs smo i kao takvi cemo normalno kiksati tu i tamo. nista cudno.
veceras recimo da bude x2 ne bi bilo cudno jer je ovo utakmica u kojoj trebamo poslati poruku i pokazati da smo ipak na pravom kolosijeku i da nasa igra ima glavu i rep. medjutim, kada god smo to trebali uraditi mi smo kiksali. znate i sami.

veceras recimo da bude x2 ne bi bilo cudno jer je ovo utakmica u kojoj trebamo poslati poruku i pokazati da smo ipak na pravom kolosijeku i da nasa igra ima glavu i rep. medjutim, kada god smo to trebali uraditi mi smo kiksali. znate i sami.
Ofanziva
I kapiten otvorio prof na fb, nešto se ko sprema za 40ti rox.

Ufficiale 4-2-3-1 Sczcesny, Florenzi Manolas Fazio Peres, Paredes Strootman, Salah Totti El Sharaawy, Dzeko. #RomaCrotone @SkySport
I kapiten otvorio prof na fb, nešto se ko sprema za 40ti rox.
embrace the chaos
Napokon ova formacija o kojoj smo pricali.Ocekujem odlicnu tekmu. Spaletti ko da je citao ovaj forum
Ultra ofanzivno
Bravo momci za one postove

Ultra ofanzivno

Bravo momci za one postove

Bice samo sabura dok pocneASR1927 je napisao/la:Daj neko dobar link![]()

Dajte link link hocemo link.
Ti stativu i majku vise
Saravi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.