Jedinica za glupost = Nermin Crnkic, sto mu je ono trebalo da dolazi pred nas na istok, zabio drugoligasu gol i nekakvo qurcenje
Salem iz Bratstva (broj 4) "unistili" smo ga nakon faula nad Hebibovicem te je na poluvremenu zamjenjen
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Haj ne rise svijut, svima nam je dovde tog kalup spinovanja.PAPE1 je napisao/la:Prosvijetli nas,o ti bokserska legendo i tebi slicni,da više ne griješimo,gdje si bio s tom pričom prije kineza,lako je sada pametovati,daj nam rješenje da sve bude med i mlijeko,da konačno uživamo u tom tvom evropskom Sarajevu...
Meni ga je žao kako god okreneš, jer vidi se da je prije svega mrtvi Pitar i da ovo sve teško podnosi...pogotovu kada skonta koliko je on nekada zarađivao a koliko sada ovi amateri i instagram manekeni dobijaju za ovaj anti-fudbal!FrancescoTotti je napisao/la:jedina nada mi je to sto je Cala svjestan kakve klocine ima u ekipi...
Svaka mu cast za onu reakciju poslije tekme. Mislio sam da ce prebiti ono djubre!! Vidi se sa Cala zivi Sarajevo kao i mi!FrancescoTotti je napisao/la:jedina nada mi je to sto je Cala svjestan kakve klocine ima u ekipi...
zašto psujete igračima ne vjerujem da bi neko od vas odbio da radi u telekomu tako i oni nije lud reći da neće igrati u Sarajevu za dobru platu znači nisu oni krivi što igraju u Sarajevu već upravaRule_hz je napisao/la:**** im pomrle usta pogotovo rustemovicu, crnkicu i obojici bekica mrs iz sarajeva majku vam raspalu **** usta picke jedne UPRAVA NAPOLJE!!!!
fks74 je napisao/la:zašto psujete igračima ne vjerujem da bi neko od vas odbio da radi u telekomu tako i oni nije lud reći da neće igrati u Sarajevu za dobru platu znači nisu oni krivi što igraju u Sarajevu već upravaRule_hz je napisao/la:**** im pomrle usta pogotovo rustemovicu, crnkicu i obojici bekica mrs iz sarajeva majku vam raspalu **** usta picke jedne UPRAVA NAPOLJE!!!!

Pa nije uprava kriva sto se Crnkic danas qrcio istoku, bez obzira na to kakva su vnago u nasoj upravi.. Zabi frajer gol ekipi iz cvajte, nakon sto je odigrao vezanih 6-7 kriminalnih tekmi i trci pred istok da nam pokazuje rukom da smo ludi, i na uho prst stavlja!fks74 je napisao/la:zašto psujete igračima ne vjerujem da bi neko od vas odbio da radi u telekomu tako i oni nije lud reći da neće igrati u Sarajevu za dobru platu znači nisu oni krivi što igraju u Sarajevu već upravaRule_hz je napisao/la:**** im pomrle usta pogotovo rustemovicu, crnkicu i obojici bekica mrs iz sarajeva majku vam raspalu **** usta picke jedne UPRAVA NAPOLJE!!!!
To stoji da je Uprava kriva. Ali krivi su i manekeni, koji se pate protiv drugoligaša i onda nešto mašu navijačima. Yebite se manekeni!fks74 je napisao/la:zašto psujete igračima ne vjerujem da bi neko od vas odbio da radi u telekomu tako i oni nije lud reći da neće igrati u Sarajevu za dobru platu znači nisu oni krivi što igraju u Sarajevu već upravaRule_hz je napisao/la:**** im pomrle usta pogotovo rustemovicu, crnkicu i obojici bekica mrs iz sarajeva majku vam raspalu **** usta picke jedne UPRAVA NAPOLJE!!!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], MaroonBjelave i 29 gostiju.