HausMan je napisao/la:postujem ja to ali ja govorim cinjenice. ekipa brotnja je kao da si igrao s vratnikom. tu se nema sta vidjeti, jedna obicna trening utakmica. ja bas mislim da ne pretjerujem nego sasvim realno pisem. moraju istrcati jer su placeni za to ni na to ne mogu svrsavati. ovo sto pisem nema veze s upravom, sad pisem o danasnjoj ekipi brotnja. ja ipak brotnjo pamtim kao dobru sportsku sredinu gdje izaslo dosta dobrih igraca, a ovo sto su oni danas je amaterizam klasicni.
dzaba svrsavate na ovo jer s metalegom ce biti skroz druga prica. a vec znamo kako smo igrali pripremnu s njima.
sad mi nista jasno nije, zar nismo trebali se zatvorit i cekat kontre po tvom misljenju?? zar nije bio onda taj brotnjo toliko jak da su cak favoriti bili jer jbg mi smo trebali se branit i nadat se kojoj kontri?HausMan je napisao/la:zna budala da moramo igrati u prvom sastavu jer smo prelosi. uvodjenjem djece to bi bio rizik za ispadanje u vec ovako losoj ekipi.zatvorit se i na kontre ganjati koji gol da probamo pobjediti.
kako sad obicna trening tekma
toliko tesko bar pohvalit i pricat o igri pa da si igro protiv pionira?? nego opet okreni na negativu??
danas super izdanje, neka ovo im je trebalo da se malo psihicki dignu jer jbg svaka pobjeda je vazna, a pogotovo ovako visoka pa nevazno protiv koga