fala lipa, živila Engleska

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Eto ga bakizgmiky je napisao/la:ajde šiti jbm ti englesku
fala lipa, živila Engleska
Sve mu sakato ****...da 100Bl ima u nizu nebi iskoristio nijednugaston je napisao/la:'Seto šugavoboss991 je napisao/la:Yebem ti sve Julien...umri pizdo
Probo ja **** volki ustau ja kad ih odigram mamicu im malenu to nigdje golaSlevinKelevra je napisao/la:Valjda je neko probao....
to je najava za večerasSlevinKelevra je napisao/la:Valjda je neko probao....
Proslo nekako, bilo je live oko 25 kvota.admir12345 je napisao/la:Nitra-Malaga u19 live 2 2,05 15 minuta 1:0 vodi nitra,ubi ih malaga napocetku iz kontre primili go,preokrece ovo malaga sigurno,80 posjed lopte imaju
Fearless je napisao/la:Proslo nekako, bilo je live oko 25 kvota.admir12345 je napisao/la:Nitra-Malaga u19 live 2 2,05 15 minuta 1:0 vodi nitra,ubi ih malaga napocetku iz kontre primili go,preokrece ovo malaga sigurno,80 posjed lopte imaju
Barca i mene yebe cijeli dan,ali stavio sam dvicu.A Napoli se nisam usudio igrat keca,radije sam igro kartone i kornereSlevinKelevra je napisao/la:Jesam jedini kojem je ova bezmessijevska Barca riskanstna po ovoj kvoti? Mene nesto brine Napoli... na dosta je tiketa, a moglo bi biti svasta dole.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.