NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
Slijedeca hefta ima da gori na fantasy Chicago gradski derbi .. ovo je u Prime Time MNF 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
Kakva pobjeda,RB mi donio skoro 27 poena
a kajao sam se jer sam ga stavio umjesto Gorea koji je isto imao dobru utakmicu,al ovo je :O
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
ne radi se o tome nego o aktivnom igranju. kada postavljaš tim kolo još nije počelo.SaltCityAttack je napisao/la:Koga god da je stavio 44 p se nije moglo nadoknaditijestamaji je napisao/la:@ Rio, daj malo truda, ostavio si Gatesa da igra a znalo se manje više da neće igrati
nije strašno, može se svakome desiti ali liga nam je ovako jaka (waivera ni za lijeka) upravo zato jer svi aktivno igraju
Jets awarded tight end Austin Seferian-Jenkins ........ The Jets had zero receptions from the tight end position through three games in 2016GoRaN je napisao/la:K'o da rekoše da je 24 rekord.A i taj 22. pas čovjek bacio čisti TD, ali ispusti levat.MElloo je napisao/la:Joe Flacco sets Ravens record with 21 consecutiuve completions.
Valjda 1 manje od rekorda NFL-a
3-0![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa koga ću staviti kad nemam nikog jačeg, i ovaj drugi mi bio povrijeđen. Reko zanimljivije će biti ovako 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Možda im podari koji TD između pijančenja.Lijepo je bez njegove ružne, lijene, plate gladne njuške.Imamo brata Brate - a.jestamaji
JJ duže vrijeme out, možda i out for season 
ove sedmice igram fantazi bez big three WR (evans-baldwin-nelson) 
inače sva trojica su na trade blocku za dobrog RB-a
inače sva trojica su na trade blocku za dobrog RB-a
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Njemu je ova povreda upitna i karijera a ne samo sezona ..ledja **** ledjajestamaji je napisao/la:JJ duže vrijeme out, možda i out for season
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jest da je izjavu dao u Avgustu, ali...

Chandler Jones: Patriots ‘Not Known For Really Paying Guys’
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sta je ovo opet se spominje da ce Bearsi mozda otjerat Foxa trazit novog trenera hahhaha...ovo ako urade tacno im teeba **** mater svima redom..pa kad sam.ja rekao da su trebali Gaseu sat ugovor a ne ovako.... nadam se da nece to uraditi draftaj QB ali ako ima kakav, napravi OL za istog, secondari ako otjeras Cuera imat ces 70m salary 75 mozes skuckat ekipu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gdje je Alem raja?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
U Bosnu otiso vratit ce se za par danaKenoRob je napisao/la:Gdje je Alem raja?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hajmo ljudi koji je najbolji QB na draftu ja vec razmisljam i.nadam se tome
Watson ? A **** mater nikako ne vjerujem crncu QB ne znam zasto isto ko kad bi mi neko rekao da mi bijelac bude RB majkemi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Koja katastrofa u mom timu na fantasyu, Foster out, Watkins out, sada i Decker out. Receiveri protiv Rodmana su mi uz Browna Mike Wallace i Jamison Crowder, ako ga dobijem svaka mi čast.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
onda je ovo godina za tebeSaltCityAttack je napisao/la:Hajmo ljudi koji je najbolji QB na draftu ja vec razmisljam i.nadam se tomeWatson ? A **** mater nikako ne vjerujem crncu QB ne znam zasto isto ko kad bi mi neko rekao da mi bijelac bude RB majkemi
najbolji QB je Deshaun Watson a najbolji RB Christian McCaffrey
Zato sto je izgleda gazda McCaskey uz pomoc onog savjetnika Ernie Acorsia, prisilio GMa Pacea da potpise Foxa za trenera, iako je Pace bio u pregovorima sa Bowlesom... Uglavnom, sad ako bude sezona kriminalna, tipa 2-14 ili 4-12 omjer, GM moze doci gazdi i reci, eto, ja sam tio drugog lika, a ti navalio sa Foxyem... Inace, dosta se spominje i da Fox ne da Paceu da dodje do izrazaja i dosta ovih potpisa je njegovo djelo... i zato bih volio ako bi se rjesavali Cutlera, da se onda otpusti i Foxa i uzme Josh McDaniels za HC, a Fangiu digne placa da ima najvecu placu za DCa u ligi (jer budimo realni, Fangio ce dobiti negdje poziv da bude HC)... McDaniels + novi QB, slicno kao sto su Eaglesi sad napravili sa Doug Pe.ersonom i Wentzom...SaltCityAttack je napisao/la:Sta je ovo opet se spominje da ce Bearsi mozda otjerat Foxa trazit novog trenera hahhaha...ovo ako urade tacno im teeba **** mater svima redom..pa kad sam.ja rekao da su trebali Gaseu sat ugovor a ne ovako.... nadam se da nece to uraditi draftaj QB ali ako ima kakav, napravi OL za istog, secondari ako otjeras Cuera imat ces 70m salary 75 mozes skuckat ekipu
Imas 3 imena koja recimo malo odskacu od konkurencijeSaltCityAttack je napisao/la:Hajmo ljudi koji je najbolji QB na draftu ja vec razmisljam i.nadam se tomeWatson ? A **** mater nikako ne vjerujem crncu QB ne znam zasto isto ko kad bi mi neko rekao da mi bijelac bude RB majkemi
Watson, ali on ima oko sebe najbolje igrace, tako da je njemu najlakse bilo uspjeti
DeShone Kizer, izgleda ove sezone dosta bolje od Watsona, fizicke predispozicije odlicne, ima solidne statistike, bolji bacac od Watsona ali slab u progresu citanja obrana, obicno baca prvom targetu (hint: Cutler)
Brad Kaaya, vjerojatno najbolji pocket QB koji ce izaci na draft, on za razliku od ove dvojice, je dobar u ovom progresu citanja obrane, igrao dosta i ispod centra, pro-style offense itd... trebao bi i on biti u top 10 biran...
I reci cu jos Chad Kelly, necak od velikog Jim Kellya, usporedjuju ga sa Daltonom, sto je sasvim ok, atletizam i te fore nisu dobra strana, ali progres, i te bitnije stvari ima sasvim ok, kazu druga runda za njega..
sto ce reci, kad bi imali top 5 pick, moliti se da DE Myles Garrett padne u ruke, i onda u drugoj rundi uzeti Kellya
kizer je toliko dobar da nije uspio pobijediti duke 
sutra na prekosutra u 2:00 je clemson-louisville sa dva najbolja QB u NCAA .... tu se čak isplati i ustati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.