Bacali smo diskusiji na ovu temu. Dolazimo do zakljucka da na tribine ljude dovode dobre igre i rezultati. Ako nema toga nema ni ljudi. Uzalud sve, teansparentan ili netransparentan rad, istok ili zapad, sve pada u vodu. PR odigra ulogu na pocetku sezone, a onda samo rezultat. Zato nam treba pobjeda na derbiju kao rijetko kada.zeljoooooooooo je napisao/la:Sa 7 bodova iz naredne 3 tekme taj prosjek, koji je ionako za primjer, će još da raste, i stvarno na to trebamo biti ponosni.balotelli90 je napisao/la:Posjeta protiv Olimpica - 6000
Posjeta protiv Travnika - 5000
Protiv Metalleghea - 5000
Protiv Krupe - 4000
Protiv krupe bili u seriji 4 meča bez pobjede, protiv metalleghea 3 meča bez poraza uz to jedna pobjeda, al igra nije bila dobra.
Protiv Olimpica bili u seriji od 6 pobjeda najmanje, kolo prije toga dobili slobodu u gostima.
Računaj da sljedeću igramo protiv olimpica i ako mlatnemo kone, uz nabijanje goražda bit će dobra posjeta. Troll ti ne ide
Posjeta protiv zrinjskog 4000, protiv krupe 4000, metalleghe 5000. posjeta se povećava nakon što je opadala, pozz
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odkud Olimpic i Travnik? Jel to od prosle sezone?HausMan je napisao/la:Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Olimpica 30.441 KM
Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Travnika 17.732 KM
Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Metalleghea 15.000 KM
Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Krupe 15.905 KM
itekako prdimahovina, ovo je cime se mi kao hvalimo, tugo moja
- Neandertalac
- Kontakt:
Evo Petrovic potvrdjuje onu moju tezu o bodovima iz derbija. Tri boda iz istog nas guraju u sami vrh, tako da ne vjerujem u neku totalnu defanzivu na terenu, bit ce tu odredjenog rizika sigurno.
Naprijed Celo, `poceraj` iha
Gazi, gazi, gazi pitareeeee
Naprijed Celo, `poceraj` iha
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Mozda je i pila naopako. Kako se blizi derbi ja sam uvjereniji da cemo gledati odgovornu i ziherasku utakmicu u kojoj ce pasti eventualno jedan gol. Da si me pitao sta mislim prije pet dana rekao bih drugacije. Nece biti srljanja ni s jedne strane i na kraju ce zavrsiti s nepopularnih 0:0.Neandertalac je napisao/la:Evo Petrovic potvrdjuje onu moju tezu o bodovima iz derbija. Tri boda iz istog nas guraju u sami vrh, tako da ne vjerujem u neku totalnu defanzivu na terenu, bit ce tu odredjenog rizika sigurno.
Naprijed Celo, `poceraj` iha![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
Sve je moguce. Realno kada sagledas situaciju, puno vise bi dobili sa tri boda nego sto bi cak i sa porazom izgubili. Sigurno je da se nece ici grlom u jagode ali kroz tu neku agresivnost konstantno ce se praviti pritisak. Da ne otkrivam karte skroz, mozda Ćala citaplavousrcu je napisao/la:Mozda je i pila naopako. Kako se blizi derbi ja sam uvjereniji da cemo gledati odgovornu i ziherasku utakmicu u kojoj ce pasti eventualno jedan gol. Da si me pitao sta mislim prije pet dana rekao bih drugacije. Nece biti srljanja ni s jedne strane i na kraju ce zavrsiti s nepopularnih 0:0.Neandertalac je napisao/la:Evo Petrovic potvrdjuje onu moju tezu o bodovima iz derbija. Tri boda iz istog nas guraju u sami vrh, tako da ne vjerujem u neku totalnu defanzivu na terenu, bit ce tu odredjenog rizika sigurno.
Naprijed Celo, `poceraj` iha![]()
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Govori Slavko u ovom intervjuu novom da se kondicioni trener nije slagao sa kosticem u vezi sa radom, ali ga ovaj nije poslusao, interesantno, potvrdjuje ono sto se pricalo da je radio po kosticevim instrukcijama
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Krenuh nesto napisati, pa obrisah. Nije vakat sada za ove teme.irfo je napisao/la:Govori Slavko u ovom intervjuu novom da se kondicioni trener nije slagao sa kosticem u vezi sa radom, ali ga ovaj nije poslusao, interesantno, potvrdjuje ono sto se pricalo da je radio po kosticevim instrukcijama
Ako nam tim nije na zeljenom kondicionom nivou, a i nije, ja bih u tom dijelu bio itekako oprezan zbog povecane opasnosti od povreda usljed prevelikog forsiranja i napora. Postepeno, koliko se moze do zimske pauze a onda se u vakat posvetiti tom segmentu.
Sta ces, u takvoj smo situaciji da bi nas pravo glava zabolila da se neki od kljucnih igraca povrijedi. Evo Ugljesa koji je opet i adekvatno pokriven malo osjeti bolova pa odmah glavobolja a sta bi tek da neki od krilnih `vrisne`. Nedao Bog, radije nek se ja povrijedim...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
interviju slavko petrovic
-
balotelli90
- Kontakt:
mićo ne može vrisnut može samo križman
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ovo su fenomenalne brojke... Bice tu jos hiljada- dvije po tekmi kad napravimo istok, i kad se vratimo na vrh, gdje i pripadamobalotelli90 je napisao/la:Posjeta protiv Olimpica - 6000
Protiv Krupe - 4000
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakvi su nasi tereni da ti terminator igra i to onaj likvidni, imao bi veliku mogucnost povrede.balotelli90 je napisao/la:mićo ne može vrisnut može samo križman
Doduse Miro fakat jedan od najspremnijih, njemu i ne treba neki poseban dodatno rad. Njih sam uzeo kao primjer jer smo tu bas deficitarni a imas jos Blagojevica, Lendrica pa i Markovica po igrama. Tanka klupa, nisu u formi, neprovjereni.
Jedino stoperi, ne bih da zvucim zlobno ali fakat cekam Kemu ko ozebo sunce, bar da ga vidimo u kontinuitetu par utakmica. Ne znam je li prvi pik, samo sam za tu pricu da se nasa skola vise gura i da u nju imamo vise povjerenja... Valjda znas kako Memija preko noci postade nezamjenjiv a `nekima` nakon duze vremena poslase karte, za zapad
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nece pasa pravljenje istoka donijeti ni tri gledaoca vise ako ne bude rezultata i igre. Mi ako budemo iza prvog deset bodova nakon 15 kola da San Siro napravimo nece nas biti vise na tribinama. Rezultat i igre dovode ljude na stadione, malo je danas ljubavi. Djeca se indentifikuju sa Ronaldom i Messijem, furaju se na Zlatana, rijetko ko na Lendrica. To je nasa realnost.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, ovo su fenomenalne brojke... Bice tu jos hiljada- dvije po tekmi kad napravimo istok, i kad se vratimo na vrh, gdje i pripadamobalotelli90 je napisao/la:Posjeta protiv Olimpica - 6000
Protiv Krupe - 4000
-
balotelli90
- Kontakt:
Nek se ne furaju na lendrica, nek se furaju na miru, da se na lendrica furaju pa da školu promaše
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakav rezultat ocekujete u derbiju?
1_3 za plave sa Grbavice
1_3 za plave sa Grbavice
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Edit. Evo na obn_u pitar i pitar pricaju o derbiju. Kazem ja nije prirodno, al` nikakoNeandertalac je napisao/la:Kakav rezultat ocekujete u derbiju?
1_3 za plave sa Grbavice
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Da je sada ovde Zuban npr, pa prica o svojim utiscima u prijasnjim derbijima, o svojim osjecajima, ljubavi prema klubu, tradiciji itd...
#samokazem
#samokazem
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
balotelli90
- Kontakt:
A može i dado
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma moze, samo da mi PITAR ne prica ispred ZELJE!
Kontas
Kontas
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
mohikanac123
- Kontakt:
Poklopi malog argumentom od 100 tonaNeandertalac je napisao/la:Ma moze, samo da mi PITAR ne prica ispred ZELJE!
Kontas
Amar Osim gospodar familije !
-
balotelli90
- Kontakt:
Ah sto me poklopi 
A vala trebali bi i starije pozvadi npr Hadziabdica, pa kad im on kaze, nema kontrku da mu neko puca, da provocira
A vala trebali bi i starije pozvadi npr Hadziabdica, pa kad im on kaze, nema kontrku da mu neko puca, da provocira
Trenutno korisnika/ca: Anpa, kosuljaplava i 35 gostiju.