marconato je napisao/la:Pogledaj prekjucerasnji sastav Hrvata, a igrali su odlucujucu utakmicu u Svedskoj za prolaz!
Evo pogledao sam i vidim da im nisu igrali Rog, Ćorić i Pjaca. Nije Hrvatima stalo do ep, zato ovi nisu igrali. OK, a zašto su im onda igrali u prethodnim utakmicama i to Rog i Ćorić bili među najstandardnijima. Što su im svi gore nabrojani igrali? Što su Njemcima (koji su po meni, po imenima, prvi favoriti na evropskom) igrali svi koji su mogli igrati (da ih ne nabrajam, potrajalo bi)?
marconato je napisao/la:Sto se Italijana tice, mi smo ih i takve nadigrali sad skoro kod njih, a nismo bili nista posebno, nego na individualni kvalitet i iz greske VMS nam otkinuse 2 boda.
Kao sto Shadows rece, ne igramo nista posebno i ova pobjeda nad Slovencima bi trebalo da se podrazumijeva kad u ekipi imas takve igrace, a opet smo izgubili tamo od njih...
Da ih Paun vodi, pa i ok, pucali bi vjerovatno i na zlato na EP, ali ja ne vidim svrhu da njih par koji su vec sada zreli za A tim mogu napredovati i nesto nauciti od Sivića?! Volio bih da grijesim, da me on razuvjeri kao sto je Tadija ucinio onoj neznalici i nesrecniku Ćurčiću i Savi poltronu, ali cisto sumnjam...
Jeste, za.srali su u Sloveniji i jeste, igra nije ništa posebno. Talijani su nadigrani u obje utakmice, Srbija vodila u obje i ni u jednoj nije pobjedila. Tako je kako je, da se dao i koji gol više i da je Srbija završila kao prva, ista bi se priča pričala o Siviću jer eto ne vodi nas Paun. Pa šta ako nas ne vodi, trebamo li zato Sloveniji predati mjesto u baražu?
I taj Paun je do sp bio
menadžersko govedo (ne kažem da si to ti pisao, to sam čitao po drugim portalima i forumima) jer je na NZ poveo Filipa Jankovića, a ne Dražića. Da ne pričam šta se pisalo nakon poraza protiv Urugvaja na otvaranju.
Pauna nema u srpskom fudbalu jer neće čovjek da radi sa glupanima, da sluša i čita svakojake
stručnjake. Neka neće, pametan čovjek, hvala mu puno i srećno u nastavku karijere.
marconato je napisao/la:Dva pitanja za tebe samo. Da li bi vise volio da osvojimo ovo EP za mlade ili da se sa A timom plasiramo na SP? Drugo, da li recimo Gudelj i Ignjovski vise zasluzuju poziv i mogu vise dati A timu od Grujića i SMS-a?!
Prvo, ja bi volio oboje ako je ikako moguće

, s tim da bi mi malo draže bilo da ovi odu na sp jer na velikom takmičenju nas nema od 2010., a i mnogo je realnije da odemo na sp nego da uzmemo u-21 ep jer će na ep konkurencija biti paklena.
Drugo, od Ignjovskog poziv više zaslužuje i Dejan Milovanović

. Ovdje sam pisao već, čudio sam se kad Muslin nije SMS-a uvrstio na jedan od prethodnih spiskova, jer po meni, on i više od Grujića zaslužuje poziv jer je, evo drugu sezonu standardan u Laciju. Ali evo kod Muslina ga nema ni u najavi. Kad bolje razmislim, možda je trenutno tako i bolje jer i Gruja i SMS bi u slučaju poziva za A tim, bili samo grijači klupe što je i Ignjovski na kraju krajeva. U ovom momentu, u konkurenciji Matića, Fejse, Radoje, Gudelja i Milivojevića, kojeg je Muslin baš juče u nekom intervjuu mnogo nahvalio, mala je vjerovatnoća da njih dvojica dobiju neku minutažu. Zato je, u svakom slučaju, i zbog rezultata a i zbog njih samih bolje da igraju za mladu reprezentaciju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović