Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Probaj nemas sta izgubiti.
U slucaju da nastavi sa navedenim errorom znas sta ti je ciniti, novi cd i nabacuj sistem.
Pomenuti error je lako reparirati kada imas pristup OS al obicno to zakoci na slican nacin, cemu je uzrok virus il manuelno brisanje.
U slucaju da nastavi sa navedenim errorom znas sta ti je ciniti, novi cd i nabacuj sistem.
Pomenuti error je lako reparirati kada imas pristup OS al obicno to zakoci na slican nacin, cemu je uzrok virus il manuelno brisanje.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Nista drug hvala ti.. Sta god sam pokusao izbaci navedeni error.. Tako da cu sutra morat naci nekog da mi nabaci sistem novi.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ma možeš sam staviti win 10. Uopšte nije teško. I ja sam mislio da je to neka komplikovana stvar i nisam je nikad radio sve do prije mjesec dana. I meni izbacivalo neki problem i iznerviram se pa na kraju sam oborim i dignem sistem. Samo zamolio jednog prijatelja da mi aktivira win i to je to. I sam sam mislio da je to teško odraditi.MirsoNi je napisao/la:Nista drug hvala ti.. Sta god sam pokusao izbaci navedeni error.. Tako da cu sutra morat naci nekog da mi nabaci sistem novi.
Hvala arelihno,znam da je win 10 jednostavno install, ali nemam cd, a ne mogu doci do početnog ekrana, tj. Desktopa.. Moram naci nekog sto ima cd, pa cu rijesiti nadam se 
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- muhamed121
- Kontakt:
Na laptopu mi se pojavilo na gornjem dijelu "ekrana" ko plava boja od hemijske sta mu je?dosao i njegov haman kraj
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da ti nije fast start up uključen, tad se ne isključi cijeli računar. Ideš system and security ----> power option ---> choose what the power button does ---> change settings that are currentrly unavailable i isključi Turn on fast startup pa na save change.arelinho je napisao/la:Kada ugasim laptop koji je priključen na struju i kliknem da ga ugasim on se ugasi i sve, ali ostane ova prva lampica na laptopu upaljena i osjetim da radi ventilator. I kada hoću da upalim laptop ne mogu ga upaliti sve dok ga ne isključim iz struje. Šta bi mogao biti problem da se ne ugasi skroz laptop?![]()
Ako ovo ne bude radilo, napojna otišla.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To mi je bilo namješteno, a i bilo da kada idem shut down da mi laptop ode u sleep mode. Stavio sam sada kad idem shut down da bude shut down. Sada se normalno gasi.Unofficialpage je napisao/la:Da ti nije fast start up uključen, tad se ne isključi cijeli računar. Ideš system and security ----> power option ---> choose what the power button does ---> change settings that are currentrly unavailable i isključi Turn on fast startup pa na save change.arelinho je napisao/la:Kada ugasim laptop koji je priključen na struju i kliknem da ga ugasim on se ugasi i sve, ali ostane ova prva lampica na laptopu upaljena i osjetim da radi ventilator. I kada hoću da upalim laptop ne mogu ga upaliti sve dok ga ne isključim iz struje. Šta bi mogao biti problem da se ne ugasi skroz laptop?![]()
Ako ovo ne bude radilo, napojna otišla.
Imam problem sa TV-om pa nadam se da je ok da ovdje pitam.
Grundig LCD, star dvije godine, bez problema sam nekada imao digitalne programe. Međutim sad imam samo analogne a digitalne neće da učita. Pustim da traži i ne nađe ništa, kada ručno ukucam frekvencije samo na jednoj nađe par programa ali slab signal a slika trza i koči.
Zna li neko do čega bi moglo biti?
Grundig LCD, star dvije godine, bez problema sam nekada imao digitalne programe. Međutim sad imam samo analogne a digitalne neće da učita. Pustim da traži i ne nađe ništa, kada ručno ukucam frekvencije samo na jednoj nađe par programa ali slab signal a slika trza i koči.
Zna li neko do čega bi moglo biti?
Forza Milan!
Meni zvuci ko da ti je skab signal, kabal ili dzekovi provjeri to a i nazovi kablovsku nek dodju nek srede 
jel ima neko vivax tv?
Ima kod mojih jedan, par godina radi bez ikakvih problema. led tv...
Imam jedan problem, sta mi je prvo provjeriti na laptopu, kad ga upalim nema nikakvog zvuka, nit slike da dolazi, samo svjetlosni znakovi( lampice po laptopu ) se upale i procesor tj. ventilator se osjeti da radi?
Imam jedan problem, sta mi je prvo provjeriti na laptopu, kad ga upalim nema nikakvog zvuka, nit slike da dolazi, samo svjetlosni znakovi( lampice po laptopu ) se upale i procesor tj. ventilator se osjeti da radi?
Mia San Mia
Iko ista za ovaj navedeni problem?
Provjerio disk, i ram za sad...
Laptop se upali bez ikakvih znakova pokretanja siistem/biosa bilo cega.
Upale se lampice i za kratko ugasi, vecinom se sam ponovo pali i tako u krug.
Provjerio disk, i ram za sad...
Laptop se upali bez ikakvih znakova pokretanja siistem/biosa bilo cega.
Upale se lampice i za kratko ugasi, vecinom se sam ponovo pali i tako u krug.
Mia San Mia
Ako nije to rama, onda ti je crkla grafička ili matična. Ako je matična, baci ga ako nemaš garancije.
Ako nije ništa od toga, onda ti je možda riknuo display. Spoji ga sa monitorom, vidi hoće li biti slike.
Imao sam do sada sreće sa laptopom, samo je jedan riknuo
Jedino što je kod mene otišla jednom je dvd pržilica.
Ako nije ništa od toga, onda ti je možda riknuo display. Spoji ga sa monitorom, vidi hoće li biti slike.
Imao sam do sada sreće sa laptopom, samo je jedan riknuo
Sutra cu provjeriti i grafu, monitor sam vec spajao nikakvog efekta.
Mada sumnjam i da je do graficke, i meni smrdi na maticnu.
Mada sumnjam i da je do graficke, i meni smrdi na maticnu.
Mia San Mia
Pomagajte ko Boga vas molim, ne vjerujem vise nikom na netu osim ovom forumu.
Reklame su mi pojele konekciju. ContentPush, nw.exe, ovo prvo sam obrisao u control panelu ali dzaba ponovo se vrati reklama. Ona ruzna ljubicasta sa desne strane. İzbacuje mi reimage plus novu karticu na svakih 5 minuta. İma li pomoci ?
Reklame su mi pojele konekciju. ContentPush, nw.exe, ovo prvo sam obrisao u control panelu ali dzaba ponovo se vrati reklama. Ona ruzna ljubicasta sa desne strane. İzbacuje mi reimage plus novu karticu na svakih 5 minuta. İma li pomoci ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
To ti je jednostavno, prvo skines https://www.malwarebytes.com/, odradi proces, nakon toga skines iobit uninstaler, trazi Chrome search deinstaliraj i sve sto vidis sumnjivo pogotov pod opcijom toolbars, klik na to i uninstal.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nisam siguran dal da ovo postavim ovdje ili na mobitele, ali evo... Uglavnom, imam nekoliko uredjaja u kuci i svi smo na istom wirellesu, i sve je ok, osim kad se 'ukljuci' Samsung Nexus 4, koji jednostavno 'pojede' konekciju... Na laptopu mi uspori duplo. Sta bi moglo biti, i kako popraviti? 
Ako ima kakav normalan link za powerpoint za download moze na pp
Je li iko od vas povezivao laptop sa monitorom ? Zbog onog problema koji sam nekad ovde navodio, da display laptopa ima neke crne fleke, kontam da uzmem dobar monitor i tako ga povezem na laptop prvenstveno radi filmova, serija, stremaova itd...pa kako ide to i da li ima problema, "baca" li losiju sliku na monitor i ako ima kakav guide sa neta gdje je objasnjeno povezivanje.
S obzirom da nemam racunara vjerovatno mi se vise to isplati nego da uzimam i racunar i monitor kad mi je grafika na laptopu solidna.
S obzirom da nemam racunara vjerovatno mi se vise to isplati nego da uzimam i racunar i monitor kad mi je grafika na laptopu solidna.
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 15 okt 2016, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne baca, čak je slika bolja.
Preko hdmi kabla i to je to.
Uključiš opciju da u slučaju zatvaranja laptop on se ne gasi ili stand by i uživaš.
Preko hdmi kabla i to je to.
Uključiš opciju da u slučaju zatvaranja laptop on se ne gasi ili stand by i uživaš.