tu bila poenta rose,bozer nesebicni za ekipu i melo za sebemajestic24 je napisao/la:Iverson je nista,tak da...ja ipak mislim da vam se on nece pridruziti. Iskreno,vi ste ostali kratkih ruku kad je potpisivanje neke zvijezde ovo ljeto u pitanju. OK,Buzzer je odlican centar,jedan od boljih u ligi,al nije on igrac koji ce moci povuci u kljucnim trenutcima.
Moj prijedlog... Uraditi s ovom ekipom sta se moze i pripremiti je za dovodjenje Carmela Anthonyja iduce sezone.
Buzzer-Anthony-Rose=Mnogo titula
Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
boozer nije centar.
i da, zar anthony nije produzio sa nuggetsima na jos tri godine?
- elninho_resTO
- Kontakt:
ja se nesjecam da je produzio,al moguce je,meni se desi da fulim neku vjest
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- majestic24
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:boozer nije centar.
Krilni centar,al et.
Nije on produzio s Nuggetsima,zato se i Knicksi pripremaju da ga dovedu iduce ljeto.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma on ce otici u Kinckse slijedece godine....ebiga Bullsima je zaista trebao neko kao Bosh ili Boozer, jer to je ono sto nam fali godinama...Gibson je odlican i bilo ih je jos koji su bili dobri, ali niko od njih nema 10 poena po utakici, uglanvom su bili odlicni u odbranbenim zadatcima....Rose sa njim ce sasvim sigurno izgledati jos bolji, barem ce moci imati vise asistencija,jer imat ce dole kome dati loptu ko moze postizati poene iz reketa...Ako dodje Redick ov o ce biti super ekipa i moci ce se necemu nadati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
znaci iduce sezone petorka najvjerovatnije
jj redick i rose
deng noah boozer
e sad bullsi bi trebali ove godine popravit skok iako su bili prvi u nba prosle sezone kad su u pitanju skokovi e sad boozer ima 11 skokova po utakmici ako bude i blizu tu bullsi ce imat najbolji skok
popravit ce tricu koja je bila losa prosle sezone rose ce vjerovatno jos popravit sut
noah bi mogao bit jos jaci i s boozerom bi mogao bit opasan i u napadu
deng nek bude ko prosle sezone i imaamo lijepu petorku koja je izbalansirana
klupa 6 igrac gibson tu bi trebao da se popravi johnson omer asik i mozda miller korver i muray mislim da ce ostat to je po meni solidna i klupa
jj redick i rose
deng noah boozer
e sad bullsi bi trebali ove godine popravit skok iako su bili prvi u nba prosle sezone kad su u pitanju skokovi e sad boozer ima 11 skokova po utakmici ako bude i blizu tu bullsi ce imat najbolji skok
popravit ce tricu koja je bila losa prosle sezone rose ce vjerovatno jos popravit sut
noah bi mogao bit jos jaci i s boozerom bi mogao bit opasan i u napadu
deng nek bude ko prosle sezone i imaamo lijepu petorku koja je izbalansirana
klupa 6 igrac gibson tu bi trebao da se popravi johnson omer asik i mozda miller korver i muray mislim da ce ostat to je po meni solidna i klupa
Carlos Boozer 17.2p 10,2sk u karijeri
Joakim Noah 10.7p 11.0sk zadnja sezona
Luol Deng 15.8p 6.5sk u karijeri
Derrick Rose 20.8p 3.8sk 6.0as u zadnjoj sezoni
J.J. Redick 9.6p 1.9sk 1.9as u zadnjoj sezoni
ovi bullsi bi treabi imat preko 46 skokova po utakmici jer su s 45 prosle sezone bili prvi
taj skok ce im omogucit vise napada uz bozzera i bolju tricu automatski ce porast im broj koseva po utakmici
Joakim Noah 10.7p 11.0sk zadnja sezona
Luol Deng 15.8p 6.5sk u karijeri
Derrick Rose 20.8p 3.8sk 6.0as u zadnjoj sezoni
J.J. Redick 9.6p 1.9sk 1.9as u zadnjoj sezoni
ovi bullsi bi treabi imat preko 46 skokova po utakmici jer su s 45 prosle sezone bili prvi
taj skok ce im omogucit vise napada uz bozzera i bolju tricu automatski ce porast im broj koseva po utakmici
- majestic24
- Kontakt:
Jaro ti sad sta naprica,ispada da ce te imati sljedece godine skor u regularno dijelu 82:0,a u playoffu 16:0. De se vi malo spustite na zemlju,polako. Ko visoko leti,nisko pada.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
sta sam napricao de malo citaj imat ce vjerovatno najbolji skok ili medu 3 najbolja sto ne znaci da ce imat veliki uspjeh jer su skok vec imali ja pricam o ekipi kako bi trebala izgledat a ti ako si pametniji napisi svoje misljenje sto se ne slazes sa mnom ko mislis da ce podbacit ili bit dobar
ja se ne sjecam da sam tebi ikad nes ovako napisao ja pratim bullse pisem o njima sta je tu lose gdje sam napisao da ce bit prvaci ili imat rekorde aj ne lupaj
ja se ne sjecam da sam tebi ikad nes ovako napisao ja pratim bullse pisem o njima sta je tu lose gdje sam napisao da ce bit prvaci ili imat rekorde aj ne lupaj
- SaltCityAttack
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Jaro ti sad sta naprica,ispada da ce te imati sljedece godine skor u regularno dijelu 82:0,a u playoffu 16:0. De se vi malo spustite na zemlju,polako. Ko visoko leti,nisko pada.
Bice ova ekipa super i niko nije toliko optimistican, ali svi vjeruju da je ovo fina ekipa koja moze napraviti mnogo naredne sezone i niko ne osudjuje menagment za nedovodjenje jednog super stara, jer zaista ovo nije do njih.Reko sam vec da za dovodnjenje njih morali bi se odreci narednih sezona Noaha i Rosa, a niko od navijaca nebi zelio izgubiti svoju djecu, pa taman kada se pominjalo da je moguc Trade Noaha za Bosha.Upravo kada se spominjao ovaj trade, znas li da je 99% navijaca reklo "NO"... PA NARAVNO **** Bosha onda kada vise nemas Noaha igraca koji podize atmosveru u ekipi i da njega nema sigurno nebi ni izborili play off i igrali dosta dobro protiv Cavsa.
Nama je vazno da su Cavsi slabi i da mi tu mozemo zauzeti prvu poziciju u diviziji i samim tim imas osigurano mjesto medju 4 ekipe i prendost domaceg terena u prvoj rundi play offa.U nasoj diviziji jedino Buckse vidim kao konkurente i eventualno Cavse koji nece biti puno losi bez Jamesa, ali ipak ce biti slabi u odnosu nas koji smo ipak jaci nego prosle sezone
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 jul 2010, 03:31, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma ne vidim tko bi mogao Bullse ugroziti u njihovoj diviziji. Cavsi će biti solidni ali ne tako dobri kao s Jamesom dok će Milwaukee biti opasan ali mislim da oni nemaju neku konstantu za ugrozizi Bullse
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
tako je i po meni jedino bucksi mogu tu bit blizu mozemo medu prva 4 na istoku
jedva cekam da ih vidim na terenu odbrana s novim trenerom rose bi mogao bit jos bolji
ma nija ne bi dao rosa i noaha ni za kog oni su dusa ove ekipe vode mladi ali ginu za ovaj dres
zao mi je sto morowa nisu doveli ode u netse ali ok imat cemo jedan od boljih parova trojkasa u nba korver redick
korver rekorder nba po procentu za tri poena u jednoj sezoni nek bude blizu tog u bullsima
jedva cekam da ih vidim na terenu odbrana s novim trenerom rose bi mogao bit jos bolji
ma nija ne bi dao rosa i noaha ni za kog oni su dusa ove ekipe vode mladi ali ginu za ovaj dres
zao mi je sto morowa nisu doveli ode u netse ali ok imat cemo jedan od boljih parova trojkasa u nba korver redick
korver rekorder nba po procentu za tri poena u jednoj sezoni nek bude blizu tog u bullsima
- elninho_resTO
- Kontakt:
meni ce bti zanimljivo vidjet reda sa jeningsom,jel se oporavio on,mogli bi stvarat probleme,al ipak bi chicgo trebao bez vecih problema osvojit diviziju i u play off,a onda je sve moguce,pomeni napredak velki je napravljen sa buzerom u odnosuna prroslu sezonu,dobili su jednu konstantu u ekipi i igraca koji ce odlucit nekoliko tekmiTed Mosby je napisao/la:Ma ne vidim tko bi mogao Bullse ugroziti u njihovoj diviziji. Cavsi će biti solidni ali ne tako dobri kao s Jamesom dok će Milwaukee biti opasan ali mislim da oni nemaju neku konstantu za ugrozizi Bullse
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ma da jer boozer je igrao na jakom zapadu i uvijek bio dobar double-double igrac dok bi on svoje brojke na istoku mogao i popravit ali da i milvoki ima finu ekipu falit ce im bogut a on kad se vrati mogli bi biti opasni a
trebali bi bullsi vratit primat u svojoj diviziji
trebali bi bullsi vratit primat u svojoj diviziji
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:tako je i po meni jedino bucksi mogu tu bit blizu mozemo medu prva 4 na istoku
ma kakvi Noaha dat i Rosa
Gledam danas Korver na pres koferenciji i potpisivnaju ugovora i ja mu ipak skidam kapu iako je iznenadio novinare
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bosanac035
- Kontakt:
hehe pa mogao bi uz vecu minutazu iznenadit mnoge koji nisu ni culi za njega
ma lud je ovaj korver rekao je da je igrao za par ekipa u nba ali da mu poseban osjecaj kad je uzeo dres chicaga osjeti se tu da se puno ocekuje i da se doslo u ekipu koja zeli vrh
ako ne dode redick ici ce po Ronnie Brewera koji je isto bio u utah,pa je korver rekao pravimo chicago jazz
ma lud je ovaj korver rekao je da je igrao za par ekipa u nba ali da mu poseban osjecaj kad je uzeo dres chicaga osjeti se tu da se puno ocekuje i da se doslo u ekipu koja zeli vrh
ako ne dode redick ici ce po Ronnie Brewera koji je isto bio u utah,pa je korver rekao pravimo chicago jazz
chicago u ljetnoj ligi izgubio od denvera james johnson opet slab 8 licnih imao i sam kaze da mora bit bolji a steta bas sam mislio da bi on ove godine mogao opravdat 17 pick
pa morate izgubiti nama pola prvog tima igralodema je napisao/la:chicago u ljetnoj ligi izgubio od denvera james johnson opet slab 8 licnih imao i sam kaze da mora bit bolji a steta bas sam mislio da bi on ove godine mogao opravdat 17 pick
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
j.r. smith igrao ma nije problem izgubit vec ovaj johnson odigrao losije od ovih koji nikad nisu ni igrali u nba ocekivao sam da bude koristan igrac s klupe ali ko zna mozda on i ode ako bullsi budu nekog jos dovodili kroz sign and trade