FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudima mozes sad uruciti trofej. Naravno da bi volio Zeljo bude prvi,ali ljudi dominiraju i svaka im cast.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Naravno da imam. Upoređivati onaj javašluk sa ovim što danas imamo je u krajnju ruku neozbiljno, da ne upotrijebim neku drugu riječ. Amar Osim nema nikakve veze sa ovim, jer bi ti to odmah okrenuo u taj "anti-osim" pravac.Neandertalac je napisao/la:Pojma nemaš sta pričaš.
Klub koji je zaduživan kod ko zna koga i koliko, kojem su igrači i treneri pozajmljivali novac da preživi, klub koji nije plaćao ništa državi, klub koji nije znao kojom imovinom raspolaže, koji je tu svoju imovinu pod sumnjivim okolnostima prodavao još sumnjivijim osobama (poslovni prostori), klub sa blokiranim računima, klub kojem su Žujo i Kozarić prodavali priču o Mercedes arenama, itd... ovako mogu do zore - smiješno je taj 'sistem' upoređivati sa ovim što imamo danas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Zrinjski je za nas televizor u boji. A sve to od nasih igraca, to mislim na Zelju i Sarajevo. Ovo je pokazatelj sta znaci imati ljude iz struke, a mnogi ne znaju ko je napravio sistem u Zrinjsku.
Kod nas ublehasi kao sto vidimo na temi.
Kod nas ublehasi kao sto vidimo na temi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ljudima svaka cast. Samo kad se sjetim Tome,Colica,Svrake,Are,tadasnjeg Zebe itd milina bilo gledati. Momci zadnji atom snage ostavljali. Osjetilo se drugarstvo i to drugarstvo i slusanje sefa strucnog staba nam je pomoglo da osvojimo titule. Ovo danas ni drugarstva ni nista. Zabije neko gol pola igraca ne prilazi. Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I to je strašno, treba dodati klauzulu u ugovoru svakog igrača da je slavlje kod gola obavezno, da ga svi uzjašu, obore na zemlju, tapšu po guzici, itd... salto je isto tako poželjan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Bitno je da nasi navijaci znaju ko igra binga, farba se, pusi nargilu itd.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Raja, 'oce li biti kakav stream za tekmu protiv OlimpiCa?
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- amazon
- Kontakt:
Pitaj crnogorca on ti to sve zna.katzenbrummen je napisao/la:Raja, 'oce li biti kakav stream za tekmu protiv OlimpiCa?
bice stream cim nadjem postavljam ovdekatzenbrummen je napisao/la:Raja, 'oce li biti kakav stream za tekmu protiv OlimpiCa?
- katzenbrummen
- Kontakt:
Hvala prijatelju.amko123 je napisao/la:bice stream cim nadjem postavljam ovdekatzenbrummen je napisao/la:Raja, 'oce li biti kakav stream za tekmu protiv OlimpiCa?
Zivio
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja nikada nisam rekao kako nije bilo loših stvari. Ja kad sam nabijao zubate sinove predsjednika nogom po zapadu ne znam gdje su neki od vas bili.Virtu4l je napisao/la:Naravno da imam. Upoređivati onaj javašluk sa ovim što danas imamo je u krajnju ruku neozbiljno, da ne upotrijebim neku drugu riječ. Amar Osim nema nikakve veze sa ovim, jer bi ti to odmah okrenuo u taj "anti-osim" pravac.Neandertalac je napisao/la:Pojma nemaš sta pričaš.
Klub koji je zaduživan kod ko zna koga i koliko, kojem su igrači i treneri pozajmljivali novac da preživi, klub koji nije plaćao ništa državi, klub koji nije znao kojom imovinom raspolaže, koji je tu svoju imovinu pod sumnjivim okolnostima prodavao još sumnjivijim osobama (poslovni prostori), klub sa blokiranim računima, klub kojem su Žujo i Kozarić prodavali priču o Mercedes arenama, itd... ovako mogu do zore - smiješno je taj 'sistem' upoređivati sa ovim što imamo danas.
Jos jednom. Pojma nemaš šta pričaš. Nije to anti Amar vec ne možeš izvući Amara iz jednacine, ali nikako. Alfa i omega. Amar iskusniji i zreliji nego sedam godina ranije.
On je taj koji je uvidio sta treba, gdje skripi, kako da popravi stvari. Okupio ljude, obavio niz razgovora, uveo ih u klub. Prije toga već počeo sa čistkom, za njegova mandata mnogi koji su nam naštetili bivaju otjerani. Ja lično slušao kada ga neki od nabrojanih sa tribina prozivaju, psuju mu, laju, pokreću hajke kao što su mu nekada prije namjestali navijače na fizičke obracune. Neki koji su ga u prvom mandatu izdali i zabili nož u ledja. Za to je trebalo vremena, muda, pameti, znanja. Pa mudrosti da se uvidi kako o nekim stvarima pojma nema i da se okruzi ljudima koji znaju sta pričaju.
Nemoj majke ti, tebi pišu sta se desava ja iz prve ruke upoznat.
Ne navijam ja za njega majke mi, zna Aco da sam se znao "posvađati" sa Bogom ako treba zbog Želje, ali fakat se griješe ljudi. Uzimaju sve što čuju i što im kažu zdravo za gotovo. Samo tjeras vodu na mlin ljudima koji su branili da se sa njim pozdravljaju na stadionu.
Šalji mail, sta ste pričali. Strašno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Dobije covjek poslije svake utakmice izvjestaj sta se desavalo, a pise kao da je u klubu vec deceniju. S kim ste ti neandrtalac raspravljas ba, jesi normalan?!!
Nista ti meni ne rece konkretno kao ja tebi u postu iznad, sve rekla kazara i Amar u centru price, a ja lijepo napisem da Amar nema veze sa ovim sto ja.pisem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
risingforce
- Kontakt:
Kjosevski -Memija, Kosorić, Jahić, Stanic -Marković, Blagojević, Radinovic- Stevanovic, Krizman, - Lendrić
ocekivano
ocekivano
- Neandertalac
- Kontakt:
U pravu si.Virtu4l je napisao/la:Nista ti meni ne rece konkretno kao ja tebi u postu iznad, sve rekla kazara i Amar u centru price, a ja lijepo napisem da Amar nema veze sa ovim sto ja.pisem.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Naravno da sam u pravu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ima li iko ikakav link za prenos?
-
risingforce
- Kontakt:
nema prenosa
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, bvsic, Cwirek i 77 gostiju.