Philadelphia 76ers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Clutch
Kontakt:

Re: Philadelphia 76ers

Post Postao/la Clutch » 27 okt 2016, 16:48

slika
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 okt 2016, 20:56

Veliki Cacho :clap:

Koja je milina njega gledati.Bit ce ovo jos bolje.Dobila nas je naguzove jedna odlicna ekipa a jos nismo uigrani a kamo li kompletni.

Ako nista ove sezone ce biti uzivanje gledati Filu.Embid dobar a Okafor bas motiviran a Saricu prva tekma.Moramo ga shvatiti.

Jedva cekam subotu a jos odlican termin.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 okt 2016, 20:16

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 okt 2016, 02:24

Hvala njegovoj djevojci sto ga je nagovorila da ostane igrati i onda kazu nije zensko nikad u pravu haha.Ovaj put joj cestitam :mrgreen:

Nekad i zensko zna valjati a da nije samo za one stvari :rol:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 okt 2016, 15:10

slika
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 okt 2016, 18:25

Ja ne znam gdje ce njemu biti kraj ako nastavi igrati bez vecih povreda,ocekivao sam odena broj dva, ali hvala bogu izgleda da nece biti tako.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 okt 2016, 19:47

Izbjegavam komentarisanje na forumu u sirokom luku, ali ove dvije utakmice Embiida su me natjerale da komentarisem. Embiid izgleda moze konstantno sutirati otvorene trice i pogadjati (znam da je pocetak sezone i tek dvije tekme, ali evo pogadja opet tricu i usudit cu se reci da to nisu divlje trice ala kad se desilo Dwightu ili Shaqu da pogode tricu). Steta sto je toliko pauzirao jer je momak nevjerovatan. Razumijem da neko moze biti visok i atletican, brz, dobar na postu i uz to dobar defanzivac, ali imati i tako mekanu ruku za jednog gorostasa je u najmanju ruku fascinantno. Ocekivao sam da bude dobar, ali ovoliko da bude dobar, nema sanse. Ukoliko on ili Okafor pocnu pogadjati s poludistance konstantno, moci ce igrati u paru i liga je najebala. Okafor je takodjer dodavao sut i prosle sezone i kroz sezonu dvije mislim da ce obojica biti prijetnja s poludistance i nece toliko ovisiti o post igri (Embiid vec sada moze sve u napadu).

Isplatilo se cekanje i Hinkijeva politika. Kako samo tog covjeka cijenim i bio sam siguran da ce udariti dobre temelje za buducnost. Fali tu jos kvalitetan SG i iskustvo i samo nebo je granica. Molim Boga da Embiid i Okafor ostanu postedjeni povreda i da nauce igrati zajedno. Paklen duo pod kosem.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 okt 2016, 21:06

Embiid izgledao dobro. Ostalo zaboraviti.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 okt 2016, 23:29

Paul Millsap je 2. defanzivna petorka lige. Nizi i brzi(?) igrac, kojeg Embiid uzima iz driblinga. Jasno isao je na close-out da oteza sut al svejedno, pricamo o 7'2'' centru koji ovako napada iz driblinga. Impresivno je za KAT-a kad vidimo koji je 6'11'' a kamoli za nekog jos veceg. Obratiti paznju i na ekstenziju na polaganju.

Millsap je isao na close-out jer kad Howard nije desi se ovo.

Sut koji je vec sad legitiman. Koji djeluje tako smooth, lagano; iz driblinga, catch, fake nebitno. Moze svakako.
“You know how I learned to shoot?” Embiid says. “I watched white people. Just regular white people. They really put their elbow in and finish up top. You can find videos of them online.”
Hvala bijeli ljudi.

Howard i Adams, dva mozda najteza matchupa koja mozes dobiti za prve dvije tekme karijere, su zavrsili u faul problemima cuvajuci ga.
Nemam Vine al je obojici hardenovski prodao par faulova na sutu, kad ruke zavrse u klincu i za odbrambenog nema izlaza nego napravit faul. Prodavanje tog kontakta je nesto sto se uci godinama, nevjerovatno da on to koristi, nevjerovatno.

Pisao sam da je Embiid prije svega defanzivni prospekt, al ovaj ofanzivni arsenal koji smo vidjeli, nacin na koji ga legitimni NBA defanzivci ne mogu cuvati vec u ovom stadiju njegove karijere, ga cini bukvalno nestvarnim prospektom.

Za kraj.

Trust the Process.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 okt 2016, 00:52

slika

I da, ovo.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

domy23
Kontakt:

Post Postao/la domy23 » 30 okt 2016, 01:16

Pisi sto vise majstore, zanimljivo je citat i pratit sixerse, dosta raje se ne oglasava a vjerujem da cita redovno pa da ne izgubis inspiraciju

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 okt 2016, 03:27

Samo da ostane zdrav i imamo jednu od najljepših sportskih priča ikad. Prvi rookie zbog kojeg sam nenormalno nahajpan. :ljepota:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 okt 2016, 09:13

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 30 okt 2016, 09:27

213 je bio visok na draftu, u medjuvremenu su iz tima objavili da je narastao do 218.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 30 okt 2016, 09:31

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 okt 2016, 09:41

Dokaz kakva smeća žive u Phili :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 30 okt 2016, 13:31

Javila se moralna vertikala iz Bostona. :rol:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 okt 2016, 14:29

adriano_leite je napisao/la:Izbjegavam komentarisanje na forumu u sirokom luku, ali ove dvije utakmice Embiida su me natjerale da komentarisem. Embiid izgleda moze konstantno sutirati otvorene trice i pogadjati (znam da je pocetak sezone i tek dvije tekme, ali evo pogadja opet tricu i usudit cu se reci da to nisu divlje trice ala kad se desilo Dwightu ili Shaqu da pogode tricu). Steta sto je toliko pauzirao jer je momak nevjerovatan. Razumijem da neko moze biti visok i atletican, brz, dobar na postu i uz to dobar defanzivac, ali imati i tako mekanu ruku za jednog gorostasa je u najmanju ruku fascinantno. Ocekivao sam da bude dobar, ali ovoliko da bude dobar, nema sanse. Ukoliko on ili Okafor pocnu pogadjati s poludistance konstantno, moci ce igrati u paru i liga je najebala. Okafor je takodjer dodavao sut i prosle sezone i kroz sezonu dvije mislim da ce obojica biti prijetnja s poludistance i nece toliko ovisiti o post igri (Embiid vec sada moze sve u napadu).

Isplatilo se cekanje i Hinkijeva politika. Kako samo tog covjeka cijenim i bio sam siguran da ce udariti dobre temelje za buducnost. Fali tu jos kvalitetan SG i iskustvo i samo nebo je granica. Molim Boga da Embiid i Okafor ostanu postedjeni povreda i da nauce igrati zajedno. Paklen duo pod kosem.
a sta cemo sa noelom i saricem? njih otpisati? (mislim, ja otpocetka tvrdim da je saric prosjecan igrac i da se previse hypea oko njega jer lik ne moe uspjeti u nba, al opet u sixersima vjeruju u njega)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 okt 2016, 14:44

Ne znam zasto Saric ne bi mogao biti jako dobar rotacijski igrac u PHI?Itekako ima talenta za takvo nesto.Nije valjda da se ocekuje da i on bude All star pored Embiida i Simmonsa??

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 okt 2016, 14:51

Saric itekako moze posluziti kao rotacijski igrac i s pravom racunaju na njega u Sixersima.

Kljuc ove ekipe je kako rece adriano da se Okafor i Embid sto bolje razumiju i da njih dvojica dominiraju.Poslije kad se oporave Noel i Simmons uz Cacha bice to perverzija a do tad moramo cekati.

Samo da Okafor i Embid ostanu zdravi.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: IQ200 i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []