FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Esport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Esport » 30 okt 2016, 15:43

joker90 je napisao/la:Konacno tekma na Kosevu bez patnje! Posjeta kao sto i rekoh, sumnjam da nas je bilo preko 1500..
Kada nema Hrustema da gusi igru, lakse se dise, nadam se da nece zalijeciti povredu prije Krupe.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 okt 2016, 15:47

Ja se nadam da će ozdraviti i biti spreman, potreban nam je za ovaj tempo, da uđe 10-20 minuta kad se utakmica zatvara . Ipak je to fudbaler Sarajeva i želim mu sve najbolje u karijeri.

Također se nadam da je Čala uvidio da naša vezna linija nije zdrava i kad bek i štoper imaju isti učinak kao veznjaci duplo ništa onda je vrijeme za remont. Ova ekipa uz jak vezni red je najjača u ligi. Kad pogledamo okolo sve su to dobro igrači. Međutim fali srce i mozak ekipe, ekipa kao organizam ne može bez glavnih kotača. Nadam se da će doći dva veznjaka centralni i ofanzivni i da će Sarić sa njima dvojicom činiti tu trojku. Mislim ne nadam se nego će doći samo je pitanje kakvi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 okt 2016, 15:57

Esport je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Konacno tekma na Kosevu bez patnje! Posjeta kao sto i rekoh, sumnjam da nas je bilo preko 1500..
Kada nema Hrustema da gusi igru, lakse se dise, nadam se da nece zalijeciti povredu prije Krupe.
To su danas svi govorili na istoku! :mrgreen: Valjda ce i Cala shvatiti neke stvari..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 okt 2016, 15:59

Ovo je rutinski! Ahmetovic igrac utakmice :bow:

Crnkic kod rezultata 4-0 trci u punom sprintu i pravi pritisak na golmana! To se trazi ! :thumbup:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 okt 2016, 16:07

jurisicduska je napisao/la:Jeste čuli najave SD velike promjene u igračkom kadru, dakle legli novci.
Nije bitno koliko se ima novca vec ko njima raspolaze.
Drugi sa 500k naprave ono za sto nama treba 3 miliona.

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 30 okt 2016, 16:19

Moje zelja je Obradovic iz Radnika, vjerujem da ce ga kontaktirati i komsije ali vrijedi se izboriti za ovakvog igraca.

Ako nam Ihtijarevic bude dovodio igrace, mi se nemamo nicem pozitivnom nadati.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 30 okt 2016, 16:19

Memara je napisao/la:Ovo je rutinski! Ahmetovic igrac utakmice :bow:

Crnkic kod rezultata 4-0 trci u punom sprintu i pravi pritisak na golmana! To se trazi ! :thumbup:
Danasnja rastrcanost, borbenost i zelja za pobjedom na istom nivou kao protiv Zrinjskog. Moze se samo cestitati ekipi i Cali. Svaka cast!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 okt 2016, 16:19

Polako me hvata mala eufrorija
likČe je mala sex labaratorija tn tn tn
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 okt 2016, 16:20

zagorski je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Jeste čuli najave SD velike promjene u igračkom kadru, dakle legli novci.
Nije bitno koliko se ima novca vec ko njima raspolaze.
Drugi sa 500k naprave ono za sto nama treba 3 miliona.
Čala voli Sarajevo i to mi je već garant da neće prihvatiti menadžerske igrače, za razliku od prethodnika. Nit ima svoje igrače koje će dovest. Nego isključivo ima želje da ojača ekipu i napravi jedno modernije Sarajevo. Što se fizičke spreme tiče to je sad na jednom visokom nivou za naše uslove. Kažem Čala kao čovjek koji voli Sarajevo kao i ja i ti je dobar osnov da se nadamo da će ovaj put doći dobri igrači.

A što se tiče Obradovića mislim da su ga komšije već kontaktirale.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 okt 2016, 16:23

Ova danasnja utakmica i pobjeda se moze nazvat rutinski sto bi se reklo svaka cast citavoj ekipi, ovako se igra i sada moramo nastaviti sa dobrim partijama. :clap:
PS. Krupa mora pasti ! :)
04.10.2009 !!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 30 okt 2016, 16:24

Ne treba se zavaravati sa ovom pobjedom protiv raspalog celika, ali ipak hvala nasim igracima sto su nam poklonili pobjedu bez srkleta. Ja sam vam rekao bez Rustemovica mi smo Barselona :mrgreen:
Nadam se da ce ekipa dobiti na samopouzdanju i uzeti 3 boda protiv Krupe.
SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 okt 2016, 16:27

Dobri su igraci i sada dosli pod Ihtijarevicem(ni za jednog se nemoze reci da je fula i promasaj,sto se nije desilo unazad dosta) izuzev Saida ali to je specifica prica.Sad sto mi kao ekipa djelujemo tako kako djelujemo to je drugi par cipela ,ja za prosli prelazni rok zamjeram jedino sto su se trebale neke pozicije pojacati tipa napad itd ali tu vjerujem da ima trenerovog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 okt 2016, 16:30

husE je napisao/la:Moje zelja je Obradovic iz Radnika, vjerujem da ce ga kontaktirati i komsije ali vrijedi se izboriti za ovakvog igraca.

Ako nam Ihtijarevic bude dovodio igrace, mi se nemamo nicem pozitivnom nadati.
Moze Obradovic, kao rezerva Ahmetu :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2016, 16:30

joker90 je napisao/la:Svaka cast jos jednom za ovaj termin utakmice, trebao je jos ranije, ali sta je tu je.. :lol: Da li cemo konacno na Kosevu uzeti nekog bez patnje, glatko i bez puno sekiranja?
:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 okt 2016, 16:48

jurisicduska je napisao/la:
Čala voli Sarajevo i to mi je već garant da neće prihvatiti menadžerske igrače, za razliku od prethodnika. Nit ima svoje igrače koje će dovest. Nego isključivo ima želje da ojača ekipu i napravi jedno modernije Sarajevo. Što se fizičke spreme tiče to je sad na jednom visokom nivou za naše uslove. Kažem Čala kao čovjek koji voli Sarajevo kao i ja i ti je dobar osnov da se nadamo da će ovaj put doći dobri igrači.

Čala trenutno u ekipi drži ''menadžerskog'' igrača, a dijete koje je duplo bolje i požrtvovanije na toj poziciji sjedi na klupi, a igra alkoholičar koji poslije tekme sa solinašima navijačima plješće i govori ''bravo legende'' a tu istu tekmu svi bili kari.ne obične...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2016, 16:50

ledesma je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:

Čala trenutno u ekipi drži ''menadžerskog'' igrača, a dijete koje je duplo bolje i požrtvovanije na toj poziciji sjedi na klupi, a igra alkoholičar koji poslije tekme sa solinašima navijačima plješće i govori ''bravo legende'' a tu istu tekmu svi bili kari.ne obične...
:damn: :facepalm: :facepalm: Ne brukaj se vise.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 okt 2016, 16:52

Sabinho je napisao/la: :damn: :facepalm: :facepalm: Ne brukaj se vise.
Nek si ti pametan :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2016, 16:52

jurisicduska je napisao/la:Ja se nadam da će ozdraviti i biti spreman, potreban nam je za ovaj tempo, da uđe 10-20 minuta kad se utakmica zatvara . Ipak je to fudbaler Sarajeva i želim mu sve najbolje u karijeri.

Također se nadam da je Čala uvidio da naša vezna linija nije zdrava i kad bek i štoper imaju isti učinak kao veznjaci duplo ništa onda je vrijeme za remont. Ova ekipa uz jak vezni red je najjača u ligi. Kad pogledamo okolo sve su to dobro igrači. Međutim fali srce i mozak ekipe, ekipa kao organizam ne može bez glavnih kotača. Nadam se da će doći dva veznjaka centralni i ofanzivni i da nece Sarić sa njima dvojicom činiti tu trojku. Mislim ne nadam se nego će doći samo je pitanje kakvi.
:thumbup: :thumbup: Dobro napisano.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 okt 2016, 16:53

@duska, ne sumnjam ja u Calu,ali itekako sumnjam u Ihtijarevica i ostale. Nadam se da ce se Cala ipak malo vise pitati.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 okt 2016, 16:54

ledesma je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: :damn: :facepalm: :facepalm: Ne brukaj se vise.
Nek si ti pametan :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Daj nam teoriju ko sta osvaja po nacionalnom kljucu i je li ove godine bosnjacki klubovi sta uzimaju? :cool: Posto Srbi do prosle godine dugo vremena nisu nista uzeli, mora li Radnik ponovo osvojiti? :hmmmmm: :think:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], Vanja8, Venom i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []