NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Pa bolji igrac je svakako Chris Paul. Meni titule ne igraju nikakvu ulogu u poredjenju dvije individue. Lamar Odom ima dvije titule, Barkley nema nijednu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Igro je James na početku karijere sa pro igračima, pa ih je dogurao do finala.alemsa je napisao/la:Lol sto nije, AD igra sa obicnim smecem, ne moze nikog dobit, KLove ce mozda osvojit ove sezone i on kao bolji od AD? Jest kad bi se gadjali tramvajimaNeutral je napisao/la:Ne može ih zamjeniti nije vidovnjak, šta bi bilo kad bi bilo je za tarota na obnu
Westbrook nea sanse za titulu, apsolutno nikakve, bez njeg nebi ni 20 pobjeda uzeli, i sad SAS osvoji primjera radi, ovaj Parker bolji od njeg jel?
Davis hype preuveličan, kao i prije dvije godine. Prošle godine ste šutjeli kada je igrao prosječno.
Meni iskreno ne trebaju ni brojke, pa tako ni Paulove individualne a ni Tonijeve timske, jer mi je najbolji argument moj 'eye' test na vecem uzorku, a Tonija gledam od samog pocetka njegove karijere, kao i CP3a naravno, tako da na osnovu milijardu utakmica koje sam odgledao a na terenu je bio jedan od njih dvojice mi je sasvim jasno da je CP3 ipak bolji igrac od Parkera, i to nije bas u 5 deka, nego vidno bolji, opipljivo.NEZALAGANJE je napisao/la:Dobro mi smo svi subjektivi,a ja cu povjerovati u vase misljenje,kad mi neko ,argumentovano, objasni kako igrac koji je 2.dimenzija i godinama se smatra kao jednim od najboljih PG lige u svojoj 12 godisnoj karijeri,ne da nije osvojio nista ozbiljno,vec nije prosao 2.rundu???Gdje je ta 2.dimenzija??Pozdrav.
@Lillard Ma ja vec nekoliko puta pisem da je uopste nebitna rasprava Paul-Parker.Bit je da decko kao jedan od nosilaca jedne od najuspjesnijih i najboljih fransiza,sa 4prstena i MVPem finala mora u top 10.Te se reference moraju postovati i pobjednici se moraju nagraditi.Njih se pamti,ostale ne.
Kada se bacimo u brojeve oni to obicno i potvrde, ali hajde reci cemo da u ovom slucaju brojevi bas i ne igraju neku ulogu iako ga CP3 sisa u svim segmentima osim titulama, ali jednostavno stavis prosjecnog covjeka koji prati NBA da pogleda 10 utakmica CP3a iz primea, i 10 utakmica Parkera, i 10 od 10 ljudi ce ti reci, vao, ovaj CP3 je fakat strasan igrac, i bolji je od Parkera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
ProsječnoNeutral je napisao/la: Davis hype preuveličan, kao i prije dvije godine. Prošle godine ste šutjeli kada je igrao prosječno.
Za čije standarde tačno je 24.3/10.3/2 prosječno?
Auu hejtera koliko nas je vidi rezultata ankete

I zanimljivo sada igra na obje strane parketa nije neki fakt? A glavni fakt zna biti u nekim drugim poredjenjima?
I zanimljivo sada igra na obje strane parketa nije neki fakt? A glavni fakt zna biti u nekim drugim poredjenjima?
Glupa je anketa. Paul je trenutno bolji i logicno da se treba glasati za njega.Epidaurus je napisao/la:Eto anketa od par dana pa da vidimo šta će ljudi reći. Navijači San Antonija ne vide ono očito.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nigdje ne piše trenutno bolji. Solidan pokušaj.Kawhi je napisao/la:Glupa je anketa. Paul je trenutno bolji i logicno da se treba glasati za njega.Epidaurus je napisao/la:Eto anketa od par dana pa da vidimo šta će ljudi reći. Navijači San Antonija ne vide ono očito.
Problem onih koji koriste argument da titule nisu bitne, pisu kao da je Parker neki igrac rotacije, a ne drugi ili treci igrac ekipe koja je uzimala prsten.Puma je napisao/la:Pa bolji igrac je svakako Chris Paul. Meni titule ne igraju nikakvu ulogu u poredjenju dvije individue. Lamar Odom ima dvije titule, Barkley nema nijednu.
Paul je individualno bolji, ali Paul ako u Clippersima ne ode do finala konferencije onda ga yebi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja još ne znam šta mi je gore. To što si Paula stavio na Barkleyev nivo.Puma je napisao/la:Pa bolji igrac je svakako Chris Paul. Meni titule ne igraju nikakvu ulogu u poredjenju dvije individue. Lamar Odom ima dvije titule, Barkley nema nijednu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- PaskalHens
- Kontakt:
Zapravo odgovor leži u raspravi. Zamisli koliko je bolji Paul od Parkera da se raspravlja o tome koe bolji, iako je omjer titula 4 naprema 2 runda maksimum. Da je Parker toliko dobar igrač, tu ne bi bilo rasprave uopće.
Paul je puno bolji igrač i to neće potvrditi samo NEOBJEKTIVNI i ovaj klinac Kawhi. Doduše ima i onaj što ima mini market timova u avataru, čekamo njega.
Paul je puno bolji igrač i to neće potvrditi samo NEOBJEKTIVNI i ovaj klinac Kawhi. Doduše ima i onaj što ima mini market timova u avataru, čekamo njega.
Viva la France, as they say in Rome.
Zar nema loše saigrače? to je prosječno šta radi sa prosječnim timom RussellDonnie Darko je napisao/la:ProsječnoNeutral je napisao/la: Davis hype preuveličan, kao i prije dvije godine. Prošle godine ste šutjeli kada je igrao prosječno.![]()
Za čije standarde tačno je 24.3/10.3/2 prosječno?To je bolje i od najbolje Griffinove sezone u njegovoj karijeri.
Dajte anketu Davis vs Griffin

Šteta pa oni ne prenose nba, nego samo ncaa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam siguran da li si želio citirati neki drugi post, jer ne vidim kakve ovo veze ima sa onim što sam ja napisao. Ako si želio citirati moj post, mogu samo reći da si napravio užasan pokušaj spina.Neutral je napisao/la:Zar nema loše saigrače? to je prosječno šta radi sa prosječnim timom RussellDonnie Darko je napisao/la:ProsječnoNeutral je napisao/la: Davis hype preuveličan, kao i prije dvije godine. Prošle godine ste šutjeli kada je igrao prosječno.![]()
Za čije standarde tačno je 24.3/10.3/2 prosječno?To je bolje i od najbolje Griffinove sezone u njegovoj karijeri.
Btw, čisto informativno, prošle sezone sam nekoliko puta gledao Pelikane kada su uz Davisa startali Alonzo Gee, Dejean-Jones, Norris Cole i Omer Asik. Mene bi bilo sramota da imam Davisa u ekipi i dopustim sebi da ga okružim ovakvim igračima, pa makar i 5 igrača povrijeđeno bilo. Mrtvi Toney Douglas je startao 20 utakmica. Toney Douglas koji je na vrhuncu karijere u Knicksima bio smeće od igrača.
Čak je i Davis sam propustio 20 utakmica, i neko ozbiljno očekuje da ovo smeće od ekipe izbori playoff. Smiješno.
Da koji je isto vremeno i playmaker i to jak. Sta ce AD kojem je najbolji suigrac Omer Asik jebte. Ko je krivio TMaca sto je zavrsio sa onim Orlandom u drugoj najjacom sezoni medju najgorim omjerima lige, niko normalan. Kad je imo ok ekipu a u ti samo Ming godinama, zavrsavo je top 5 vazda kad je bio zdrav.Neutral je napisao/la:Zar nema loše saigrače? to je prosječno šta radi sa prosječnim timom RussellDonnie Darko je napisao/la:ProsječnoNeutral je napisao/la: Davis hype preuveličan, kao i prije dvije godine. Prošle godine ste šutjeli kada je igrao prosječno.![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 03 nov 2016, 16:19, ukupno mijenjano 2 puta.
LeBron GOAT kad završi karijeru. 
Ma nema ovaj streber pojma o kosarci a pogotovo o NBA al jbg mora malo bacati bombe da ga citirate pa da diskutuje ovdje ko sto diskutuje na 99% tema na forumu jer jbg on se u sve razumije. Da se otvori tema o ženskom kriketu on bi imao sta reci.
Re: RE: Re: Svaštara
Ne mora ni zavrsiti,i sad je realno.Belmin6 je napisao/la:LeBron GOAT kad završi karijeru.
Pa prosto je i to burazeru, recimo kad poredis Currija i Conley, koga libo sto je Conley duplo jaci u odbrani, kad ne postoji dijelic sumnje ko je bolji igrac. A kad poredis Curry-Westbrook e onda ce se pomenut. Ista stvar ti je sa ne znam Nashom kad se poredi sa jacim PGs koji su slicnih kvaliteta, svako mu spomene odbranu, recimo sa CP3, a kad se poredi sa s nekim ovamo, ne bitno je kad je bolji. Ali eto Parkeru ni to ne ide u prilogQuinlan je napisao/la:Auu hejtera koliko nas je vidi rezultata ankete![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.