NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

JohnCasey
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la JohnCasey » 03 nov 2016, 17:46

Sta god kaze neutral suprotno je od tog,kratko i jasno.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2016, 17:46

alemsa je napisao/la:Da koji je isto vremeno i playmaker i to jak. Sta ce AD kojem je najbolji suigrac Omer Asik jebte. Ko je krivio TMaca sto je zavrsio sa onim Orlandom u drugoj najjacom sezoni medju najgorim omjerima lige, niko normalan. Kad je imo ok ekipu a u ti samo Ming godinama, zavrsavo je top 5 vazda kad je bio zdrav.
Najbolji saigrači Davisa su Evans i Holiday, vidjeti ćemo kako će izgledati sve kada oni budu tu.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 03 nov 2016, 17:51

Sto ovo samo Kawhi glasao za Parkera :D
Ne volim nesto ni jednog ni drugog ali realno CP3 je bio i sad je pogotovo bolji igrac bez obziran na Parkerove titule.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2016, 17:56

Super anketa, neka neko kontaktira oba igrača da vidimo hoće li odigrati meč 1 na 1 negdje, pa da vidimo ko je bolji :thumbup:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 nov 2016, 18:01

Kawhi je napisao/la:
Puma je napisao/la:Pa bolji igrac je svakako Chris Paul. Meni titule ne igraju nikakvu ulogu u poredjenju dvije individue. Lamar Odom ima dvije titule, Barkley nema nijednu.
Ja još ne znam šta mi je gore. To što si Paula stavio na Barkleyev nivo. :rol: Ili to što si Tonya stavio na Lamarov nivo. :urnebes:
Nigdje ga ja nisam stavio. :mrgreen:

Samo mrzim kad se uzmu komparirati dva ili tri igraca pa po nekom automatizmu uvijek je veci i bolji onaj koji je uzeo titulu od onog sto nikad nije ili ih ima manje.

Kad bi ovakve diskusije koje se vode oko NBA (svugdje je ovako ne samo na ovom forumu) prenijeli na fudbal, Ibrahimovic nije ni medju 30 napadaca ikad jer nije uzeo CL niti je sa repkom napravio nesto. A timski sport gdje puna soba ljudi odlucuje o uspjehu ili nesuspjehu tima.

Vi spursovci ste tu negdje sa juventinima po subjektivnosti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 nov 2016, 18:08

komotno mozete drugu anketu staviti,25-2 :zviz:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 03 nov 2016, 18:23

L-Train je napisao/la:komotno mozete drugu anketu staviti,25-2 :zviz:
3 :mrgreen:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2016, 18:27

2014. godine tviter anketa, malo bolja od ove ankete sa boxscores likovima kaže sljedeće:

slika

An ESPN Twitter poll has revealed that 47.7% of the public thinks that Tony Parker is the best point guard in the league.
In NBATV's Champions Revealed, Gregg Popovich held his arms out wide and in reference to Tony's game when the Frenchman first arrived in San Antonio he said, "Here's John Stockton and and on the other end of the scale here's you. My goal is, I don't want to make you John Stockton," the coach then brought his hands together in the middle and continued, "but I'd like to bring you here."

It took some time, but that 'happy middle' is where Tony resides and he's become a great all-around basketball player. It's nice to see that the public is giving the TP some respect.
Još par stranica je pisalo o tome, CP vs Tony, članci 2013 i 2014. godina.

Ovo je isto da neko kaže da je James donio prsten Heatu, a mnogi i ne znaju šta se zapravo desilo jer to nije bilo na boxscoreu:

:thumbup:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 nov 2016, 18:30

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 nov 2016, 18:34

Neutral je napisao/la:2014. godine tviter anketa, malo bolja od ove ankete sa boxscores likovima kaže sljedeće:

slika

An ESPN Twitter poll has revealed that 47.7% of the public thinks that Tony Parker is the best point guard in the league.
In NBATV's Champions Revealed, Gregg Popovich held his arms out wide and in reference to Tony's game when the Frenchman first arrived in San Antonio he said, "Here's John Stockton and and on the other end of the scale here's you. My goal is, I don't want to make you John Stockton," the coach then brought his hands together in the middle and continued, "but I'd like to bring you here."

It took some time, but that 'happy middle' is where Tony resides and he's become a great all-around basketball player. It's nice to see that the public is giving the TP some respect.
Još par stranica je pisalo o tome, CP vs Tony, članci 2013 i 2014. godina.

Ovo je isto da neko kaže da je James donio prsten Heatu, a mnogi i ne znaju šta se zapravo desilo jer to nije bilo na boxscoreu:

ko ti je ova picka na avataru? :think:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2016, 18:37

Šta će Isaiah, poznat na forumu pod imenom kepec.

igračina!

@l-train

Glavna glumica serije Salem, ime joj je Janet Montgomery. Evo ti linkovi od njenog imdba, tvitera i instagrama:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 nov 2016, 18:39

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 nov 2016, 18:40

Pa na ovom forumu se samo zna da je Allen donio titulu Jamesu 2013., bez obzira na to što je James u toj 6. tekmi imao TD sa preko 30 poena i onda u 7. tekmi 37 poena 12 skokova i 4 asista. Al dobro hejt Bullsovaca prema igraču koji titulom protiv ovog supertima GSWa ima priliku uzdrmati Jordanov GOAT status je razumljiv. Msm da se ovom Neutralu treba prestat replicirat, lik ne prestaje s glupostima.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 nov 2016, 18:42

BernardBarnjak je napisao/la:slika
Ja ovom liku skidam kapu. :tokralju: Debelo je podcijenjen, s obzirom na svoju visinu on prekucava.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2016, 18:45

Epidaurus je napisao/la:Pa na ovom forumu se samo zna da je Allen donio titulu Jamesu 2013., bez obzira na to što je James u toj 6. tekmi imao TD sa preko 30 poena i onda u 7. tekmi 37 poena 12 skokova i 4 asista. Al dobro hejt Bullsovaca prema igraču koji titulom protiv ovog supertima GSWa ima priliku uzdrmati Jordanov GOAT status je razumljiv. Msm da se ovom Neutralu treba prestat replicirat, lik ne prestaje s glupostima.
Ja ne volim Jamesa, ali ga respektiram, u to vrijeme je bio nesigran do bola u završnici, bježao bi od lopte, kada bi je i uzeo promašio bi. To je mnogo uticalo na njegovo samopouzdanje, kasnije je postao dominator i na tom polju i nema kompletnijg igrača na ovom svijetu, zvijer, mašina, fucking robocop. Dok je on na ovom levelu, nba neće biti dosadan, jedini igrač koji može igrati 1 na 9 :kafa:

Ne znam što mene prozivaš, nisam ti ja @salt :mrgreen: koji ga dolosno mrzi :lol:

Problem je ovdje što on ne može biti Goat i da uzme sedam prstena, previše je finala izgubio, a ulazi u godine, još tri sezone na ovom levelu može igrati, onda mora pasti radi fizikalija, nije Ryan Giggs.

Michael se igrao basebala, snimao filmove, opraštao, vraćao, uzima prstene, imao prosjek 20-22 poena sa 38, 39 godina, igrao se sa protivnicima, nije izgubio finala, dominiroa protiv Stokton i Malonea itd.

To ćemo opet početi ko je bolji, je li?

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 03 nov 2016, 18:46

Dobar je Isaiah, vjerojatno igrac s najboljim ugovorom u ligi **** Tyler Zeller prima vise :facepalm:

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 03 nov 2016, 18:47

To je najveci mit da James bjezi od lopte u zavrsnicama,lik ima dobar prosjek pogodjenih suteva zadnjih 5 minuta i to je cinjenica.
Vjerovatno najbolji ikad vec sad,a bit ce 100% kad zavrsi karijeru.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 nov 2016, 18:49

slika

101 %

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2016, 18:50

andro234 je napisao/la:Dobar je Isaiah, vjerojatno igrac s najboljim ugovorom u ligi **** Tyler Zeller prima vise :facepalm:
Digao Boston od kojeg niko nije ništa očekivao na jedan veliki level.

Mnogi zaboravljaju da je samo 1.75 visok, a da ima preko 20 poena u prosjeku. IGRAČINA!

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 03 nov 2016, 18:51

Jeste igracina ali ih nije sam digao,ima ispomoc Averya Bradleya koji je u top 3 defanzivca medju bekovima...
Sad imaju i Horforda takodjer

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []