Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

messilla
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la messilla » 09 nov 2016, 10:42

Kakva kampanja i kakva pobjeda bokte. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 09 nov 2016, 10:57

Trump je opasan i pokrenuti će ww3, obožavam kada to pročitam. :rol:

Pravi dokaz kako je mašinerija odradila odličan posao na mnogima no nije bilo dovoljno, veseli da veliki broj u USA razmišlja svojom glavom. Pogotovo mi je drago što manjine nisu pojele priču koju im je servirao CNN. Trump luđak, rasist i ženomrzac, mhm. Pa nije Trump prijetio Iranu i Rusiji ratovima i zaoštravanjima odnosa nego ova histerična luđakinja.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 nov 2016, 11:00

Uh dobro je ,gadno bi bilo kad ova dobije u Ovalnom uredu , svaki pms bi se osjetio u svijetu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 nov 2016, 11:02

To kada ona Ceska,Slovenska sta je vec starleta bude prva dama Svjetskog lidera samo govori da je Svijetu potrebno komunisticko prociscenje, malo da procistimo, da dovedemo ljudski rod u red jedno 50 godina
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 nov 2016, 11:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 nov 2016, 11:02

Ne znam zašto raja misli da bi nešto bolji odnos bio prema Bosni da je Hilary izabrana, ukratko mi smo za njih zadnja rupa na sviralu i nebitno je ko vodi svemoćnu USA.

Mislim da većeg debila za predsjednika Amerika dugo nije imala a i Hilary nije puno bolja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 nov 2016, 11:12

Hillary 2008 u kampanji govorila da ako bude izabrana da će napast Iran. Za kasnije poslove da i ne pričam, njeno stanje s Rusijom još gore. Trump je protiv svega toga bio, jedino je rekao da će uništit ISIL, isti onaj koji Katar i SA financiraju, a ujedno i financiraju Clinton.

Čovjek je porazio establišment, medije, demokratsku stranku, republikansku stranku, Wall Street.. :tokralju:

Najgora je ova propaganda da je Trump pobijedio zahvaljujući seljačinama s juga. Uzeo je Floridu, New Hampshire, Wisconsin, Michigan.. da ne nabrajam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2016, 11:14

Ne znam sto su ljudi u BiH masovni nezadovoljni Trumpom. On jest nacionalista i totalni idiot ali mi po trojicu takvih biramo od devedesetih svake 4 godine
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 nov 2016, 11:15

Lillard je napisao/la:Hillary 2008 u kampanji govorila da ako bude izabrana da će napast Iran. Za kasnije poslove da i ne pričam, njeno stanje s Rusijom još gore. Trump je protiv svega toga bio, jedino je rekao da će uništit ISIL, isti onaj koji Katar i SA financiraju, a ujedno i financiraju Clinton.

Čovjek je porazio establišment, medije, demokratsku stranku, republikansku stranku, Wall Street.. :tokralju:

Najgora je ova propaganda da je Trump pobijedio zahvaljujući seljačinama s juga. Uzeo je Floridu, New Hampshire, Wisconsin, Michigan.. da ne nabrajam.
A USA ne finansira ISIL? :mrgreen: Oni su vec razvaljeni, USA zavrnula pipu. Nestaju u roku od godinu ko god bio predsjednik.

Pa i Wisconsin je seljacka drzava, tu su u gradovima demokrate uzele. Winsconsin, Madison.. ali pored gradova ima 10 puta vise distrikta gdje je seljadija. Florida isto, jedino gdje imaju demokrate je na Jugu Palm Beach i ta mjesta ali samo par njih, sve ostalo je teska seljadija iz mocvare.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 09 nov 2016, 11:19

Vrijeme je da se promjeni ploča. Svaka teroristička grupa traje koliko traju mandati predsjednika SAD. Bila je Al Qaida za jednog, ISIL za drugog, svi su nestajali.
Vrijeme je da se završi sa ISILom i pređe ovaj put u Afriku.
Simpsonovi opet pogodili. :hmmmmm:
Kocka je bačena

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 nov 2016, 11:21

tuzlak1987 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Hillary 2008 u kampanji govorila da ako bude izabrana da će napast Iran. Za kasnije poslove da i ne pričam, njeno stanje s Rusijom još gore. Trump je protiv svega toga bio, jedino je rekao da će uništit ISIL, isti onaj koji Katar i SA financiraju, a ujedno i financiraju Clinton.

A USA ne finansira ISIL? :mrgreen: Oni su vec razvaljeni, USA zavrnula pipu. Nestaju u roku od godinu ko god bio predsjednik.

Pa i Wisconsin je seljacka drzava, tu su u gradovima demokrate uzele. Winsconsin, Madison.. ali pored gradova ima 10 puta vise distrikta gdje je seljadija. Florida isto, jedino gdje imaju demokrate je na Jugu Palm Beach i ta mjesta ali samo par njih, sve ostalo je teska seljadija iz mocvare.
Kako onda seljadija nije izabrala republikanca u posljednih 8 godina? Trump je uzeo demokratske glasove u pojedinim državama i u konačnici pobjedu i to popriličnu.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 nov 2016, 11:24

Lillard je napisao/la:Čekamo @Slevina da nam pojasni šta se to događa, kako Hillary ovo ne osvaja lakoćom :lol:
Brate, pogrijesio sam u procjeni, ali su pogrijesili i ljudi koji primaju plate u sedam cifara da pogadjaju ovakve stvari. Tako da... :?
sekerbay je napisao/la: slevin kelevra na aparatima kuknjava
Jesam. Na aparatima sam, ogromnim aparatima. Ali, imam osjecaj da cemo mi svi zajedno biti na aparatima zbog posljedica onog od sinoc.
Lillard je napisao/la:
On pobijedi kad seljacine prevagnu u nekoj drzavi. Pa, pogledaj samo Texas, republikansku utvrdu. I ti je Clinton uzela sve vece gradove, ali ne moze nista u ruralnim predjelima. Cim drzava ima vise ovakvih teritorija, veca mogucnost za Trumpa. Vrlo jednostavno. Grad vs selo, jednostavno, samo je pitanje ko ce se vise naloziti gdje.

slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 nov 2016, 11:25

Lillard je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Kako onda seljadija nije izabrala republikanca u posljednih 8 godina? Trump je uzeo demokratske glasove u pojedinim državama i u konačnici pobjedu i to popriličnu.
Pa to je i razlika sto demokratski kandidat bio on odlican ili ne, bio ponajbolji kandidat ikada u velikom broju drzava ne bi mogao primirisati Trumpu npr. Oni bi opet uzeli Trumpa.

A u Michiganu i Wisconsinu je opet vise crveno nego zeleno i pored gradova te drzave se vise crvene i tu se moze parirati uvijek demokratskoj iako su drzave sjeverno. On je tu u malim gradovima obecao poslove, a da u istim takvim gradovima gdje nema posla na Jugu dodje demokrata i obeca to opet bi izgubio debelo.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 nov 2016, 11:31

E živote :rol:

White working class ga pogura i to pošteno, ostale grupe nisu izašle u velikom broju i to je razlog poraza Hillary.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 nov 2016, 11:33

Besic je napisao/la:Uh dobro je ,gadno bi bilo kad ova dobije u Ovalnom uredu , svaki pms bi se osjetio u svijetu.
Matora je ona za pms bolan. To su slavni dani njene prošlosti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 nov 2016, 11:33

tuzlak1987 je napisao/la:To kada ona Ceska,Slovenska sta je vec starleta bude prva dama Svjetskog lidera samo govori da je Svijetu potrebno komunisticko prociscenje, malo da procistimo, da dovedemo ljudski rod u red jedno 50 godina
To na ono Putinovo da je vakcina protiv fasizma pocela slabit :mrgreen:
Ali amerikanci :facepalm:
Sad znam kako se vodja kkk osjecao jutro nakon Obamina trijumfa..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 nov 2016, 11:38

zašto esade :(

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 nov 2016, 11:39

Najjaci su mi ovi lovasi i bogatuni koji kao rone suze zato sta je Trump izabran i kakav ce svijet ostavit mladima, je eo placem i brisem suze sa novcanicama od tisucu dolara. #sosad
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 nov 2016, 11:43

Iz Trumpovog govora se vidi da će smanjit tenzije i da neće bit toliko radikalan kao što je pričao u kampanji. Nije on glup čovjek.

Meni je jedino drago što nje više nema niti će je biti. Izgubila je nemoguće :wave:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 nov 2016, 11:45

S druge strane Bilu je laknulo :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

NePismen
Kontakt:

Post Postao/la NePismen » 09 nov 2016, 11:45

SlevinKelevra je napisao/la: slika
Ovako je u svakoj saveznoj državi. I u Ohaju je uzela gradove al nije vukojebine. U PA uzela Pittburgh i Phillu. U Georgiji uzela sve veće gradove. Jedini veci grad u ovim drzavama koji je popusila e Jacksnoville. To znači da je prevagnuo Trailer White Trash. I što je najgore vjerovatno će imat više glasova :lol:

U NY i NO Hillary oko 80%, DC oko 92%, LA, SF, San Jose oko 70%, Portland i Sijetl oko 75% Denver i Čikago isto. Gradovi u Teksasu oko 55-65%

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.