U novijem periodu, svakako da je istina što je napisao.MortemHz je napisao/la:Gdje ces to izjaviti moj Beda, zaboravio na papeta?Beduin je napisao/la:Bilo i proslo, i on je samo covjek, ima emocije... a i nas je najbolji igrac u historiji, malo obzira prema njemu trebamo imati.
Nego, jesam li ja jedini koji misli da nije dobio crveni radi skidanja sorca, nego da je presudilo ono njegovo obaranje protivnickog igraca kad je ustao sa zemlje!? Tu je burno reagova pa iz drugog ugla, vjerovatno, je izgledalo jos zesce.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U novijem da, zajedno sa Misimovicem i Pjanicem sigurno ali on je napisao u historiji pa me malo sokiraloRokoko87 je napisao/la:U novijem periodu, svakako da je istina što je napisao.MortemHz je napisao/la:Gdje ces to izjaviti moj Beda, zaboravio na papeta?Beduin je napisao/la:Bilo i proslo, i on je samo covjek, ima emocije... a i nas je najbolji igrac u historiji, malo obzira prema njemu trebamo imati.
Nego, jesam li ja jedini koji misli da nije dobio crveni radi skidanja sorca, nego da je presudilo ono njegovo obaranje protivnickog igraca kad je ustao sa zemlje!? Tu je burno reagova pa iz drugog ugla, vjerovatno, je izgledalo jos zesce.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mene strah na Gibraltar bez Edina 
Jadni mi za 10 godina kada se oprosti od reprezentacije
Sumnjam da će igrati do 40.BelminM23 je napisao/la:Mene strah na Gibraltar bez Edina
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ma zezam seHankMoody je napisao/la:Sumnjam da će igrati do 40.BelminM23 je napisao/la:Mene strah na Gibraltar bez Edina
- Beduin
- Kontakt:
Ma i mislio sam na period poslije rata. Jbg, fakticki tad i pocinje nasa historija, Pape je jedan od najboljih igraca ex yu, a sa nasih prostora je.MortemHz je napisao/la:Gdje ces to izjaviti moj Beda, zaboravio na papeta?Beduin je napisao/la:Bilo i proslo, i on je samo covjek, ima emocije... a i nas je najbolji igrac u historiji, malo obzira prema njemu trebamo imati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema tu novijeg i starijeg vremena,Dzeko je najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine svih vremena,bez ozbiljne konkurencije.
On je miljama od tih vasih pitarsko-jugoslovenskih i inih romanticara koji nisu dostigli ni 10 % onoga sto je u karijeri napravio Dzeko.A isto tako ni 10 % ljubitelja fudbala u svijetu nije culo za te vase jugo romanticare kao sto savrseno znaju ko je Edin Dzeko.
Tako da mozete slobodno odyebat sa tom pricom da je sve jugoslovensko bilo bolje od svega sto je danas bosansko.
Smijesni ste i vi i vasi romanticari u odnosu na planetarnu zvijezdu Edina Dzeku.
A sad da ga iskritikujem malo za Grcku,katastrofalna koncentracija i nedopustivo puno upropastenih izglednih situacija,preglup crveni karton.
Moze se reci da je jedan od glavnih krivaca sto ih nismo nabili duplim hendikepom a samim tim i sto nismo donijeli sva tri boda kuci.
Dijamantu,ne ponovilo se.
On je miljama od tih vasih pitarsko-jugoslovenskih i inih romanticara koji nisu dostigli ni 10 % onoga sto je u karijeri napravio Dzeko.A isto tako ni 10 % ljubitelja fudbala u svijetu nije culo za te vase jugo romanticare kao sto savrseno znaju ko je Edin Dzeko.
Tako da mozete slobodno odyebat sa tom pricom da je sve jugoslovensko bilo bolje od svega sto je danas bosansko.
Smijesni ste i vi i vasi romanticari u odnosu na planetarnu zvijezdu Edina Dzeku.
A sad da ga iskritikujem malo za Grcku,katastrofalna koncentracija i nedopustivo puno upropastenih izglednih situacija,preglup crveni karton.
Moze se reci da je jedan od glavnih krivaca sto ih nismo nabili duplim hendikepom a samim tim i sto nismo donijeli sva tri boda kuci.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 15 nov 2016, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Džeki izlit spomenik u prirodnoj veličini odmah do Vječne vatre.
Osveta će biti slatka u Zenici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
?Fidelis je napisao/la:Nema tu novijeg i starijeg vremena,Dzeko je najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine svih vremena,bez ozbiljne konkurencije.
On je miljama od tih vasih pitarsko-jugoslovenskih i inih romaticara koji nisu dostigli ni 10 % onoga sto je u karijeri napravio Dzeko.A isto tako ni 10 % ljubitelja fudbala u svijetu nije culo za te vase jugo romanticare kao sto savrseno znaju ko je Edin Dzeko.
Smijesni ste i vi i vasi romaticari u odnosu na planetarnu zvijezdu Edina Dzeku.
Ne brukaj se molim te. To nije nikakav pitarsko-jugoslovenski fazon nego je tako. Oni bukvalno ne mogu u istu recenicu. On je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih igraca europe i svijeta, Dzeko nikada nije i nece dostici taj nivo nazalost, cak je cesto i znao na klupi biti kao npr u Mancesteru. Oustalom, zvanicno je i proglasen za najboljeg naseg igraca svih vremena i tu tvoji mitovi trebaju prestati, jako je daleko Dzeko od te klase, jako. To su sve nasi igraci i ne znam cemu takva burna reakcija ali ti je vjerovatno krivo zbog necega, dao nama bog da imamo 1000 Safeta i Edina. Ne treba sada spominjati ostale mnogobrojne nagrade u kojima prednjaci Safet da neko ne pomisli da imam nesto protiv naseg dijamanta.
A proglasio ga Avazov Sport u nekoj svojoj anketi, jelMortemHz je napisao/la:?Fidelis je napisao/la:Nema tu novijeg i starijeg vremena,Dzeko je najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine svih vremena,bez ozbiljne konkurencije.
On je miljama od tih vasih pitarsko-jugoslovenskih i inih romaticara koji nisu dostigli ni 10 % onoga sto je u karijeri napravio Dzeko.A isto tako ni 10 % ljubitelja fudbala u svijetu nije culo za te vase jugo romanticare kao sto savrseno znaju ko je Edin Dzeko.
Smijesni ste i vi i vasi romaticari u odnosu na planetarnu zvijezdu Edina Dzeku.
Dijamantu,ne ponovilo se.![]()
Ne brukaj se molim te. To nije nikakav pitarsko-jugoslovenski fazon nego je tako. Oni bukvalno ne mogu u istu recenicu. On je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih igraca europe i svijeta, Dzeko nikada nije i nece dostici taj nivo nazalost, cak je cesto i znao na klupi biti kao npr u Mancesteru. Oustalom, zvanicno je i proglasen za najboljeg naseg igraca svih vremena i tu tvoji mitovi trebaju prestati, jako je daleko Dzeko od te klase, jako. To su sve nasi igraci i ne znam cemu takva burna reakcija ali ti je vjerovatno krivo zbog necega, dao nama bog da imamo 1000 Safeta i Edina. Ne treba sada spominjati ostale mnogobrojne nagrade u kojima prednjaci Safet da neko ne pomisli da imam nesto protiv naseg dijamanta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj' sto ti ne priznajes validno i osvojeno ali sad ne vrijedi to ni sto ga je Uefa proglasila zvanicno? Gdje cete Dzeku porediti sa Safetom, sta vam je. Pretpostavljam da ne znate sta je sve taj covjek sve osvojio i kakav je bio pa ovo pisete? Strasno.let3 je napisao/la:A proglasio ga Avazov Sport u nekoj svojoj anketi, jelMortemHz je napisao/la:?Fidelis je napisao/la:Nema tu novijeg i starijeg vremena,Dzeko je najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine svih vremena,bez ozbiljne konkurencije.
Dijamantu,ne ponovilo se.![]()
Ne brukaj se molim te. To nije nikakav pitarsko-jugoslovenski fazon nego je tako. Oni bukvalno ne mogu u istu recenicu. On je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih igraca europe i svijeta, Dzeko nikada nije i nece dostici taj nivo nazalost, cak je cesto i znao na klupi biti kao npr u Mancesteru. Oustalom, zvanicno je i proglasen za najboljeg naseg igraca svih vremena i tu tvoji mitovi trebaju prestati, jako je daleko Dzeko od te klase, jako. To su sve nasi igraci i ne znam cemu takva burna reakcija ali ti je vjerovatno krivo zbog necega, dao nama bog da imamo 1000 Safeta i Edina. Ne treba sada spominjati ostale mnogobrojne nagrade u kojima prednjaci Safet da neko ne pomisli da imam nesto protiv naseg dijamanta.![]()
Proglasili su ga takvi kao ti.
Ono sto je bio Sušić svojevremeno i ono sto je Dzeko danas ne mogu se stavljati u istu recenicu,ni po kojem mjerljivom sportskom parametru.
A romantiku i jugonostalgiju slobodno okacite macku o rep,to nisu mjerljive kategorije nego subjektivan,pristrasan stav.
Ono sto je bio Sušić svojevremeno i ono sto je Dzeko danas ne mogu se stavljati u istu recenicu,ni po kojem mjerljivom sportskom parametru.
A romantiku i jugonostalgiju slobodno okacite macku o rep,to nisu mjerljive kategorije nego subjektivan,pristrasan stav.
De nam nabaci kakav link gdje UEFA proglašava Sušića za zvanicno najboljeg igraca svih vremena u BIHMortemHz je napisao/la:
Haj' sto ti ne priznajes validno i osvojeno ali sad ne vrijedi to ni sto ga je Uefa proglasila zvanicno? Gdje cete Dzeku porediti sa Safetom, sta vam je. Pretpostavljam da ne znate sta je sve taj covjek sve osvojio i kakav je bio pa ovo pisete? Strasno.
A prije toga nam objasni kako UEFA to može uopšte raditi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne, ja nisam clan uefe. Ovo drugo ti je tacno, naravno da se ne moze mjeriti jedan od najboljih igraca europe i svijeta tog vremena sa nekim ko je znao dosta vremena provoditi na klupi, stvarno nije mjerljivo.Fidelis je napisao/la:Proglasili su ga takvi kao ti.
@let3, da ne pratis samo Barcelonu, mozda bi i znao nase legende
''Treba još dodati da je Pape, 2000. godine, u povodu obilježavanja 50. godišnjice UEFA-e, zvanično proglašen za najboljeg bh. fudbalera u posljednjem stoljeću.''
Pratim ja naše legende, ne brini - samo mi na racku ide pitarska mitomanija.MortemHz je napisao/la:Ne, ja nisam clan uefe. Ovo drugo ti je tacno, naravno da se ne moze mjeriti jedan od najboljih igraca europe i svijeta tog vremena sa nekim ko je znao dosta vremena provoditi na klupi, stvarno nije mjerljivo.Fidelis je napisao/la:Proglasili su ga takvi kao ti.
@let3, da ne pratis samo Barcelonu, mozda bi i znao nase legende![]()
![]()
''Treba još dodati da je Pape, 2000. godine, u povodu obilježavanja 50. godišnjice UEFA-e, zvanično proglašen za najboljeg bh. fudbalera u posljednjem stoljeću.''
To možda u prošlom stoljeću
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok, pa znas i sam da je mitomanija vasa bolest kad vec okreces na to. Recimo ti ne priznajes i ne brojis nesto sto je validno, negiras to. Treba da ti ide na racku to sto izmisljate i krivotvorite historiju vec nekih 50 godina. Uostalom, nisam ovdje dosao da se svadjam i govorim o takvim odnosima, edukuj se, procitaj nesto, koristi malo mozak i sve ces sam znati. Nikada nisam spomenuo da Dzeko nije poslije rata najbolji, ovdje se pricalo o historiji. Licno je meni u top 3. Ne ''razdire'' me nista jer me ne zanima ko je i sta je dok god bude tako igrao za moju drzavu. Necu vise na ovu temu, stvarno veze sa vezom nemas. Spanija je za tebe. Ne pjeni toliko radi osnovnih cinjenica.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 15 nov 2016, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
2000 godine?Je li tada igrao Edin Dzeko?MortemHz je napisao/la:Ne, ja nisam clan uefe. Ovo drugo ti je tacno, naravno da se ne moze mjeriti jedan od najboljih igraca europe i svijeta tog vremena sa nekim ko je znao dosta vremena provoditi na klupi, stvarno nije mjerljivo.Fidelis je napisao/la:Proglasili su ga takvi kao ti.
@let3, da ne pratis samo Barcelonu, mozda bi i znao nase legende![]()
![]()
I gdje je bilo obiljezavanje,u Nionu ili u Sarajevu i ko ga proglasio?
A i sve da je sve tacno,to je proslo stoljece a Dzeko igra u ovom stoljecu,a ovo stoljece ulazi u konkurenciju "svih vremena"
Dobro sam ja rekao,za vas jugonostalgicare postoji samo to vrijeme i sve je tada bilo najbolje.Sve ostalo se ne racuna
MortemHz je napisao/la:Ma jok, pa znas i sam da je mitomanija vasa bolest kad vec okreces na to. Recimo ti ne priznajes i ne brojis nesto sto je validno, negiras to. Treba da ti ide na racku to sto izmisljate i krivotvorite historiju vec nekih 50 godina. Uostalom, nisam ovdje dosao da se svadjam i govorim o takvim odnosima, edukuj se, procitaj nesto, koristi malo mozak i sve ces sam znati. Ne ''razdire'' me nista jer me ne zanima ko je i sta je dok god bude tako igrao za moju drzavu. Necu vise na ovu temu, stvarno veze sa vezom nemas. Spanija je za tebe.
Zapjenio si od huje ovdje na temi Džeke kad je covjek iznio svoje mišljenje o Džeki i odmah poceo brljaviti nešto o Papetu, nametati neke pitarske mitomanije.
Veze ti nemaš decko, drži se ti koševa i mitova o divovima, ali popusti ozbiljne rasprave i ovu temu o Džeki
Dobro si to,izlit jarane,izlit..Poligon10 je napisao/la:Džeki izlit spomenik u prirodnoj veličini odmah do Vječne vatre.![]()
To sto bih mu nekad tako volio zveknut šamar nema veze s tim da ga volim ko brata.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Catalunya1, Futbol, giannini, Helemnejse, jasmin10, kogmagie46, LeCoq i 71 gost.