iz faze "Fight club"admin je napisao/la:Jel ovo bred pit?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
iz faze "Fight club"admin je napisao/la:Jel ovo bred pit?
Jesi li ti... iz Tuzle?admin je napisao/la:High - nacionalisticka elita na forumu. Sasvim sigurno jedan od najgorih, onaj tip koji mi je pokvario sav osjecaj barem moralne pobjede u ratu. Onaj sto kad pomislis da mrzis cetnike i ustase, vrati te na mjesto jer shvatis da isti odvratni likovi zive u tvom haustoru i sjede u istom kaficu kao ti, kupuju u istom granapu.
neda tebe cika tobe nikomeeMomciluk je napisao/la:A ne kontam sta je smijesno ili to kontaju samo ovi intelektualci sa PL? .. uglavnom admin je pogodio u sredu, ja sam razmisljao 4 ili 6 al ipak me onaj mamlaz TobeYarabi vise nervirao
Sto to brate ti puce ko kokica?High je napisao/la:@admin - 6 bodova, samo zato što dozvoljava ustašiju i četnijadu na forumu i što izgleda ovako:
Pa lijep je haj moraš priznati...Momciluk je napisao/la:High kompleksaš godine.. sjecam se da je ovdje lijepio svoju sliku
Ko to kaže? Ti, koji si mlatio da nas je Radovan trebao pobiti? Zanimljivo je da su otprilike isti kicoši za iste glasali. Tvoja ekipica koja evocira i priželjkuje ubijanja u Sarajevu, onaničari Herceg-Bosne, Šešeljove frajlice, etc. Kad takvi glasaju za neke kante, onda znaš da su uveliko zaglibili na giljotini.Momciluk je napisao/la:High kompleksaš godine
Puno se slažem s tobom.Virtu4l je napisao/la:Smiješni ste.
@Ado je trol godine. Pojavi se ovdje i riješiće se 5-10 forumaša koji naletiše. Nije glasao na onoj tamo temi nego im samo bacio kost ovdje da se kolju.madridist je napisao/la: Ovo je troll pitanje godine![]()
De ti nama reci neku insajdersku?Rule_hz je napisao/la:rigotelo majku mu sprcim i sariel kloc
Evo i reprezentativnog primjera glavnog grada. Dobrodosao, ne moras se izuvatRule_hz je napisao/la:rigotelo majku mu sprcim i sariel kloc
Nije. Evo ga..Kawhi je napisao/la:Jel ovo @High?