Tamo je igrao više krilo nego napadača (Vedo igrao), s tim da je on školovani napadač.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Spominjao sam ga nakon prvog nastupa za Stuttgart 
Tamo je igrao više krilo nego napadača (Vedo igrao), s tim da je on školovani napadač.
Buyernphily je napisao/la:odmah u pocetku ih opeljusitiBayern are interested in RB Leipzig star Timo Werner (20)![]()
Taman Werner i od naših žutih prijatelja uzmemo još Weigla
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E, čuj, Timo Werner. Još Gnabry i samo nebo je granica.
- farinelli123
- Kontakt:
E, viš staro momče, to je to, samo što sumnjivi sadrzaj lobanje prosečnog fudbalera ne moze da obujmi tosekerbay je napisao/la:da se odmore leva, lam i alonso.
------------------muler---------------
kosta------------riberi---------roben
---------tiago-------------martin------
alaba-----humels----boa-------kimih
ili
-------------muler---riberi----------
alaba-----------kosta--------roben
----------vidal------martin---------
--humels-------boa---------kimih--
proslijedite karlu![]()
•
Ova 3-2-3-2 je vrh, kao da si ih uzeo u šaku i pobaco po terenu, pa gdje padnu tu i igraju. 
- farinelli123
- Kontakt:
Ja bih cak igrao 1 - 2 - 4 - 1 - 2 ili 1 - 2 - 4 - 2 -1 toliko varijacija da je to zastrašujuće.
•
Ja bih 0-10-0, da vidiš tu varijacija.
- farinelli123
- Kontakt:
Ma te brojke nemaju toliko smisla, ionako se sve menja tokom meca u ko zna sta.sljivo je napisao/la:Ja bih 0-10-0, da vidiš tu varijacija.
Iz tvog posta se nazire sarkazam golemi, aj ajde
•
brato, ne smijemo ljutiti matisica. ako se gosn kalaja naljuti, nece mu biti problem da iskesira 300+ miliona za pojacanja.phily je napisao/la:odmah u pocetku ih opeljusiti
lovina u kombinaciji sa genijalnim ali psihicki prilicno sagorenim rangnikom rezultira konkurenta koji ce nam uzeti svaku drugu titulu.
nein(di mi je smajli sa brcicima?!)phily je napisao/la:malo sam popravio formaciju
muler je tip bez samopouzdanja. ako ga sad klupiras, znaj da si ga unistio.
ovako sa riberijem u vrhu koji bi mu po utakmici davao 10+ upotrebljivih lopti, muler bi prokinuo i pruzio takve partije da bismo se pitali je li levat uopce potreban. ako nista, barem bi bratu klaretu svanulo.
a ja sam bio ubijedjen da smo doveli fleksibilnog genijalcafarinelli123 je napisao/la:E, viš staro momče, to je to, samo što sumnjivi sadrzaj lobanje prosečnog fudbalera ne moze da obujmi to
a svi su igrali pozicije na kojima sam ih stavio.sljivo je napisao/la:Ova 3-2-3-2 je vrh, kao da si ih uzeo u šaku i pobaco po terenu, pa gdje padnu tu i igraju.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
a koga bi to stavio da igra libera?farinelli123 je napisao/la:Ja bih cak igrao 1 - 2 - 4 - 1 - 2 ili 1 - 2 - 4 - 2 -1 toliko varijacija da je to zastrašujuće.
to je ustvari neka 3-5-2 formacija u kojoj bi se najvjerovatnije igralo sa martinezom koji bi spartao iza ili ispred dva stopera.
je li tako?
evo jos jedna za sve ljubitelje trenerskog posa
riberi----------muler-----------roben
kosta----------tiago----------koman
----------------martin-----------------
alaba----------humels-----------boa
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
bavarian_bk
- Kontakt:
S ovim igračima koje posjedujemo, idealna bi bila formacija slična onoj koju je Pep koristio većinu vremena u Bayernu.
-------------------Neuer--------------
Boateng----Martinez----Hummels
-------Vidal-----Tiago---Alaba------
Robben------Ribery----------Costa
-----------------Lewy-----------------
-------------------Neuer--------------
Boateng----Martinez----Hummels
-------Vidal-----Tiago---Alaba------
Robben------Ribery----------Costa
-----------------Lewy-----------------
----------------Neuer----------------
Lahm---Martin---Hummels----Alaba
-------------------Vidal-------------
Robben---Muller----Thiago---Costa
------------Lewandowski------------
Jesmo kreativni, da forumaši vode Bayu uzeli bi hladno tripletu u prvoj sezoni
Lahm---Martin---Hummels----Alaba
-------------------Vidal-------------
Robben---Muller----Thiago---Costa
------------Lewandowski------------
Jesmo kreativni, da forumaši vode Bayu uzeli bi hladno tripletu u prvoj sezoni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ma nejma levandovskog, ljuuuuudi.
tako je!sekerbay je napisao/la:ma nejma levandovskog, ljuuuuudi.
inače ove tvoje formacije su prave inovacije.
posebno ova 3-3-3 sa labilnom jedinicom koja bi bila prava zabuna za sve.
evo gasekerbay je napisao/la: riberi----------muler-----------roben
kosta----------tiago----------koman
----------------martin-----------------
alaba----------humels-----------boa
a vi djeco ne pokušavajte nešto, ovo ne može svako, samo se bezveze blamirate.
Ribery, Robben, Costa i Coman se mogu sastati samo u bolnici, ta četvorica ne treniraju zajedno a kamo li da igraju.
Ništa bez Artura
Ništa bez Artura
- farinelli123
- Kontakt:
Moze se reci da bi to poticalo izvorno iz 3-5-2 ili 3-4-2-1 ili 3-4-1-2 itd.sekerbay je napisao/la:a koga bi to stavio da igra libera?farinelli123 je napisao/la:Ja bih cak igrao 1 - 2 - 4 - 1 - 2 ili 1 - 2 - 4 - 2 -1 toliko varijacija da je to zastrašujuće.
to je ustvari neka 3-5-2 formacija u kojoj bi se najvjerovatnije igralo sa martinezom koji bi spartao iza ili ispred dva stopera.
je li tako?
Zavisi od protivnika. Ne treba se uvek imati isti sistem i koristiti isti igraci nebitno da li su u formi ili ne.
Recimo protiv naseg sadasnjeg tromog i nadasve bezidejnog Bajerna, sa postojecim kadrom bih ja igrao ovako:
Ovo je jedan primer samo:
................nojer....................
...............Boateng...............
.......javi.................Humels...
.............kimih....Lahm/tiago...................
..................................................
Roben..........................Costa.........
............Vidal......Alaba...............
...................Miller....................
Gde bi dvojac ekstra agresivnih alabe i vidala u amalgamu sa neumornim milerom vrsio stravican presing na zadnju liniju, naseg alonsa recimo. S tim sto bi nas posed bio sveden na maksimum 45%. Vazno je razgraniciti i definistati kretnju igraca u posedu i van njega, tj rotacije Robena i Coste sa Vidalom i Alabom. Igralo bi se brzo i direktno sa sto vise suteva. Ova cetvorka iza Milera.
Ovo je jedna najobicnija ideja sad.
Ja bih ovako izasao protiv Karlovog Bajerna. Pokidao bih ga, a na njegovom licu uz neizbeznju zbunjenost bismo zatekli i crvenilo prouzrokovano bivanju sateranim u cosak, a koje se razlikuje od crvenila izazvanog atmosferskim prilikama.
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Imamo mi mnogo većih problema od formacije. Da je to Bayin najveći problem ne bi bilo toliko strašno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Farineli, sa tom tvoj formacijom ko nije presao centar nije ni zabio. Lahn i Kimmich u sredini, to je isto ko pozicij noza pred harakiri, samo da neko pritisne.
Hajd sad ozbiljno, napisi nesto sto bi mogli igrat.
- farinelli123
- Kontakt:
Pa ovo je u imaginarnom mecu Bajerna sa Bajernom. Sadasnjim. Karlovim. Visoko agresivno, ali ne na posed.sljivo je napisao/la:Farineli, sa tom tvoj formacijom ko nije presao centar nije ni zabio. Lahn i Kimmich u sredini, to je isto ko pozicij noza pred harakiri, samo da neko pritisne.Hajd sad ozbiljno, napisi nesto sto bi mogli igrat.
Ovo je bas ingeniozno smisljeno
Ovo sto sam u onom postu napisao ne vazi za sve meceve, iskjucivo za ekipe koje igraju kao sadasnji Bajern. Protiv Myllykosken Pallo −47-a drukcije, protiv Prusije drukcije.
•
- farinelli123
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:Farineli, sa tom tvoj formacijom ko nije presao centar nije ni zabio. Lahn i Kimmich u sredini, to je isto ko pozicij noza pred harakiri, samo da neko pritisne.Hajd sad ozbiljno, napisi nesto sto bi mogli igrat.
Uzgred, baci ti svojih pet centi da vidim koje su tvoje ideje, s tim sto je čet jedan vrlo ograničavajući metod komunikacije između misaonih bića.
•
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.