Ubacio 15 poena Towns u 3/4LjumanM95 je napisao/la:A ne kenjaj da si još u igriNebeskaSila96 je napisao/la:Ajde Porter zavrsavaj to ubacuj ta 4 poena![]()

al jbg nece ovaj debil preci
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ubacio 15 poena Towns u 3/4LjumanM95 je napisao/la:A ne kenjaj da si još u igriNebeskaSila96 je napisao/la:Ajde Porter zavrsavaj to ubacuj ta 4 poena![]()
Hahaha, a ne vjerujem... Brate ako prođeš tiket, sutra dobre sadake dadniNebeskaSila96 je napisao/la:Ubacio 15 poena Towns u 3/4LjumanM95 je napisao/la:A ne kenjaj da si još u igriNebeskaSila96 je napisao/la:Ajde Porter zavrsavaj to ubacuj ta 4 poena![]()
Mogu samo dobit qurac ako ces mi datiLjumanM95 je napisao/la: Hahaha, a ne vjerujem... Brate ako prođeš tiket, sutra dobre sadake dadni![]()
Jedva hahahexorciiist je napisao/la:yebo ga bog i derozan
Ja taj par kad sam vidio odmah sam rekao under, mislio sam da je oko 190 granica kad pogleda 206!bvb je napisao/la:Kakve cigle na utakmici Philadelphia - New Orleans, nevjerovatno, hahaha.
Ja nešto kontam da će Malaga dati Granadici 3 bobe, potrebniji su im nego ikadmdeebosna je napisao/la:Šta ćemo danas sa Malagom i Granadom??
Da li slijedi ponovo pobjeda domaćina...prelaz ili sto do sada nisu uradili pobjeda gosta?
Ja opet kontam da Malaga sad ide na to da skupi zalihe i da će u drugom dijelu biti dobronamjerna i dijelit te bodove.Convicts1988 je napisao/la:Ja nešto kontam da će Malaga dati Granadici 3 bobe, potrebniji su im nego ikadmdeebosna je napisao/la:Šta ćemo danas sa Malagom i Granadom??
Da li slijedi ponovo pobjeda domaćina...prelaz ili sto do sada nisu uradili pobjeda gosta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.