pa je.bote, to je ništaBabilon je napisao/la:Karte su uvijek za evropu 10KM naravno osim kad je gostovao Partizan tad je bilo 20KM,al sumnam da ce se ponoviti ta cijena sa Odenseom!
hvala
pa je.bote, to je ništaBabilon je napisao/la:Karte su uvijek za evropu 10KM naravno osim kad je gostovao Partizan tad je bilo 20KM,al sumnam da ce se ponoviti ta cijena sa Odenseom!
A nebi me čudilo da ako gore izvučemo dobar rezultat ove naše mozgonje stave 15km,al nebi trebaliBabilon je napisao/la:Karte su uvijek za evropu 10KM naravno osim kad je gostovao Partizan tad je bilo 20KM,al sumnam da ce se ponoviti ta cijena sa Odenseom!
Ma dobrom naravno da nije ali po meni 15km za protivnika renomea Odensea je malo puno,to je moje mišljenje ,jesu dobra ekipa sigurno ali nemaju neki Europski ugled,mislim da je Dinamo Werder istok bio 80kn za usporedbuMarin je napisao/la:Ništa još nije sigurno, pa ni to da ćemo igrati to 3. prekolo. U ova dva kola ulaznica je bila 10KM,a realno je za očekivati,a meni i prihvatljivo blago povećanje cijena. Mislim da bi prihvatljivo bilo da bude donja tribina 15KM ,a gornja 10KM.
Ako bi ostvarili povoljan rez. u Danskoj lagano bi se prodale karte i po 15-20KM ali u slučaju lošeg rez. i 10KM će većini biti preskupo. Takav je Mostar, nažalost.
gdje ima prijenosBabilon je napisao/la:Selimovic 0:1!!!!!!!!!!!!!!
HvalaBabilon je napisao/la:http://www.sanmarinortv.sm/live/
Nisu ni nas žalili nikada? Ne bih ni ja volio da im sad zabijemo baš 10 golova ali gledajući s druge strane tko zna kad ćewmo opet imati prigodu nekoga nakantati u Europi ?! Ma samo puni, ovi su svakako presretni sa do sada 2 postignuta golaPrincipatus je napisao/la:Haha pa ovo je ludo. Sta ste se odmah poceli izivljavati na ljudima. Cestitke.
Solidan igrač. Na borbenosti mu se definitivno ne može prigovoriti. Mislio sam da nitko ne može skupiti više kartona od Serdarušića ali me je Marković denatirao. Noje on loš igrač, ima i dobar pas ali mu je problem vjerojatno bio što je trebao zamijeniti Nikolića koji je kvalitetniji od njega i svi su ga gledali kroz tu prizmu. Sve u svemu solidan igrač ali mi nismo oslabljeni na toj poziciji jer smo dobili Rizvanovića.Blueone je napisao/la: A kakav je ovaj igrac Goran Markovic sto je presao kad nas ( u Zelju) ?
Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.