To nije Đurđevdansamo_lijevo je napisao/la:DANTES je napisao/la:Meni je ova pjesma simpa samo jer pjeva o mojoj krsnoj slavi.. Ima Dugme mnogoo boljihLillard je napisao/la:najbolja pjesma ikad
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pišite na jelah.info, objavit će na stranici, možda se ko i javiSarmelino je napisao/la:Treba i meniBesic je napisao/la:Jeftina kuća/stan u Tešnju za NG i sve poslije tog?Sarmelino je napisao/la: Fin potpis
Samo što će onda ljudi da u komentar pišu da bi ispali face, imam ja, ako niste divljaci hehehe
Jesi ti to iz okoline?BelminM23 je napisao/la:
Pišite na jelah.info, objavit će na stranici, možda se ko i javi![]()
Samo što će onda ljudi da u komentar pišu da bi ispali face, imam ja, ako niste divljaci hehehe
Nemoj mi tog borca za pravdu iz Deutschlanda sa vise krivicnih djela,radije cemo otic ispod mosta nego njemu reach na stranici dizati.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- IlFantasista
- Kontakt:
Vidim još nisi u red doveo ovo čudnovato biće.Besic je napisao/la:Opa opa opaIlFantasista je napisao/la:Vozdra, raja.![]()
Ako ima neko ili zna nekog da izdaje stan za vikend kad bude Nova godina na području Hrasnog, Grbavice ili Kovačića, nek' mi se javi. Bit ću mu zahvalan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A jbg, tu ćeš naprije naći neštoSarmelino je napisao/la: Jesi ti to iz okoline?
Nemoj mi tog borca za pravdu iz Deutschlanda sa vise krivicnih djela,radije cemo otic ispod mosta nego njemu reach na stranici dizati.
Iz Doboja, ali se gore izlazi
Vidis mozda se i znamoBelminM23 je napisao/la:A jbg, tu ćeš naprije naći neštoSarmelino je napisao/la: Jesi ti to iz okoline?
Nemoj mi tog borca za pravdu iz Deutschlanda sa vise krivicnih djela,radije cemo otic ispod mosta nego njemu reach na stranici dizati.![]()
Iz Doboja, ali se gore izlazi
Najjace mi je sto postavljaju radarske kontrole i onda se zale kad bude opasna saobracajka,inteligencija na nivou.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ako si bliže ovdje Doboju i generacija smo, mogućeSarmelino je napisao/la: Vidis mozda se i znamo![]()
Najjace mi je sto postavljaju radarske kontrole i onda se zale kad bude opasna saobracajka,inteligencija na nivou.
Ne znam za to stvarno šta bih ti rekao, i dobra, a i loša stvar. Opasna je cesta od Jelaha do Hife, pogotovo vikednom, gine jedna osoba mjesečno
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ostao bih u zabludi da mi nisi rekao.DANTES je napisao/la: To nije Đurđevdan
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Rekao sam joj , kad me primjeti na ulici neka ne prelazi na drugu stranu već da jednostavno nestane.IlFantasista je napisao/la:
Vidim još nisi u red doveo ovo čudnovato biće.
Prajdica je za nju Apolo 11
Jesil prestao biti labilan zbog nekih bivših ljubavi i života
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma cest sam ja u tvojim krajevima,Jelah je najvece selo Bosne.Nema ljudi sa gorim mentalitetom,prepotentne seljacine.BelminM23 je napisao/la:Ako si bliže ovdje Doboju i generacija smo, mogućeSarmelino je napisao/la: Vidis mozda se i znamo![]()
Ne znam za to stvarno šta bih ti rekao, i dobra, a i loša stvar. Opasna je cesta od Jelaha do Hife, pogotovo vikednom, gine jedna osoba mjesečno
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
GriješišSarmelino je napisao/la: Ma cest sam ja u tvojim krajevima,Jelah je najvece selo Bosne.Nema ljudi sa gorim mentalitetom,prepotentne seljacine.
Oaza svega loseg u ovoj opstini.Besic je napisao/la:GriješišSarmelino je napisao/la: Ma cest sam ja u tvojim krajevima,Jelah je najvece selo Bosne.Nema ljudi sa gorim mentalitetom,prepotentne seljacine.oaza bh . poduzetništva
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Za par godina tu neće biti starosjediocaSarmelino je napisao/la: Oaza svega loseg u ovoj opstini.
Da se barem oce odvojit kao sto zele,ne znam jesi li tu bio,zamisli prosjecnog bosanskog seljacinu,ne seljaka, e pa oni su 3x goriBesic je napisao/la:Za par godina tu neće biti starosjediocaSarmelino je napisao/la: Oaza svega loseg u ovoj opstini.< Maglaj ,RIP City, Teslić , Doboj
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma ne smiješ ti zucnuti pred njom.Besic je napisao/la:Rekao sam joj , kad me primjeti na ulici neka ne prelazi na drugu stranu već da jednostavno nestane.IlFantasista je napisao/la:
Vidim još nisi u red doveo ovo čudnovato biće.![]()
Jesil prestao biti labilan zbog nekih bivših ljubavi i života
Ma jok, precijenjena ti je ta.
Jesam, da nisam, progut'o bi me mrak.
Kun fejekun!
- legenda reala
- Kontakt:
uštipče je uštipče, te se ne mogu porediti s njomBesic je napisao/la:Rekao sam joj , kad me primjeti na ulici neka ne prelazi na drugu stranu već da jednostavno nestane.IlFantasista je napisao/la:
Vidim još nisi u red doveo ovo čudnovato biće.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta je ovo? Ne možeš dobre vijesti čuti ili je teško bolestan ili umro. Samo se o tome govori, niko ne priča kako mu se desilo nešto dobro. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ko preuze odgovornost za ovo u Turskoj?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Takve sam ja po kafanama razbaciv'o kad hoće belayIlFantasista je napisao/la:
Ma ne smiješ ti zucnuti pred njom.![]()
Ma jok, precijenjena ti je ta.
Jesam, da nisam, progut'o bi me mrak.![]()
Hajd se molim te odjavi s interneta, zgrožavam se od te izjave.Prajdica
Ma morao sam te podsjetit , s obzirom da je rijetko ko više plakao od tebe i u rl i na forumu kad se dešavao taj slučaj.Mene iznenađuje da muško može toliko kmečat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.