Kurdski jastrebovi, krilo pkk-a... pogan bagava, sjeme im se zatrlo. Ne razumijem imaju li ti bogalji išta u svojim plaćeničkim glavama osim raznošenja nevinog turskog narodaSarmelino je napisao/la:Ko preuze odgovornost za ovo u Turskoj?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: Chat
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Nesto mi tesko za povjerovat to, pogotovo nakon onog fejk coup-a i svega u Siriji.Kurdi trebaju imati svoju drzavu. 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Its aight
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma uštipak garant spava pa si sebi malo dao oduška i promangupis'o se.Besic je napisao/la: Takve sam ja po kafanama razbaciv'o kad hoće belay![]()
Hajd se molim te odjavi s interneta, zgrožavam se od te izjave.Prajdica![]()
Ma morao sam te podsjetit , s obzirom da je rijetko ko više plakao od tebe i u rl i na forumu kad se dešavao taj slučaj.Mene iznenađuje da muško može toliko kmečat
Nije zlato sve što sija.
Ma debil.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
TAK je navodno neovisan od PKKa, ali se bore za istu stvar.IlProfessore je napisao/la:Kurdski jastrebovi, krilo pkk-a... pogan bagava, sjeme im se zatrlo. Ne razumijem imaju li ti bogalji išta u svojim plaćeničkim glavama osim raznošenja nevinog turskog narodaSarmelino je napisao/la:Ko preuze odgovornost za ovo u Turskoj?
Yebiga, turska vojska ravna po jugoistoku, i onda im ovi vraćaju u Istanbulu i Ankari.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma pusti wannabe KawhijaIlProfessore je napisao/la:Fejk coup-a? Glupan si, bez uvrede.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ona je u kavezu.IlFantasista je napisao/la:
Ma uštipak garant spava pa si sebi malo dao oduška i promangupis'o se.![]()
Nije zlato sve što sija.![]()
Ma debil.
Ovaj drugi dio , mislim da znam šta hoćeš reći ali eto hajd mi molim te detaljno objasni šta misliš pod ovim nije zlato sve što sija.
Ja sam nešto konto da si se ti oženio
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Šta imaš protiv mene? Ja sam mislio da smo prijatelji.RiNo je napisao/la: Ma pusti wannabe Kawhija
- IlFantasista
- Kontakt:
Pa nije Džanela.Besic je napisao/la:
Ona je u kavezu.
Ovaj drugi dio , mislim da znam šta hoćeš reći ali eto hajd mi molim te detaljno objasni šta misliš pod ovim nije zlato sve što sija.![]()
Ja sam nešto konto da si se ti oženio
U ovom slučaju ne smijem, progutat će me mrak.
Što si to kont'o?
Kun fejekun!
Meni nešto prebacuješ, a ne smiješ sastavit dvije prostoproširene rečenice zbog nekih strahovaIlFantasista je napisao/la:Pa nije Džanela.![]()
U ovom slučaju ne smijem, progutat će me mrak.![]()
Što si to kont'o?
Aura bro aura
Znaš da ljudi koji tako psihčki klonu kao ti traže izlaz u svakakvim ludostima - brak npr.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nista, halaliKawhi je napisao/la:Šta imaš protiv mene? Ja sam mislio da smo prijatelji.RiNo je napisao/la: Ma pusti wannabe Kawhija
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:Nista, halaliKawhi je napisao/la:Šta imaš protiv mene? Ja sam mislio da smo prijatelji.RiNo je napisao/la: Ma pusti wannabe Kawhija
- IlProfessore
- Kontakt:
Nećeš dobiti halal. Oprost moždaRiNo je napisao/la:Nista, halaliKawhi je napisao/la:Šta imaš protiv mene? Ja sam mislio da smo prijatelji.RiNo je napisao/la: Ma pusti wannabe Kawhija
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Nisam ja Bog da praštam ili halalim.IlProfessore je napisao/la: Nećeš dobiti halal. Oprost možda
- IlFantasista
- Kontakt:
Ona je png u mom životu, ne želim da pričam o njoj i to je to.Besic je napisao/la:Meni nešto prebacuješ, a ne smiješ sastavit dvije prostoproširene rečenice zbog nekih strahovaIlFantasista je napisao/la:Pa nije Džanela.![]()
U ovom slučaju ne smijem, progutat će me mrak.![]()
Što si to kont'o?![]()
Aura bro aura
Znaš da ljudi koji tako psihčki klonu kao ti traže izlaz u svakakvim ludostima - brak npr.
Kun fejekun!
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ti si njoj .jpgIlFantasista je napisao/la: Ona je png u mom životu, ne želim da pričam o njoj i to je to.
- IlFantasista
- Kontakt:
Mislim da me nisi razumio, ali još bolje što nisi.Besic je napisao/la:Ti si njoj .jpgIlFantasista je napisao/la: Ona je png u mom životu, ne želim da pričam o njoj i to je to.
Nego da još jednom napišem. Fakat ako ima neko da izdaje stan za Novu na području Grbavice, Kovačića i Hrasnog nek' mi se javi.
Kun fejekun!
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 39 gostiju.