HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

cassanova
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la cassanova » 23 jul 2010, 17:00

silenT. je napisao/la:
cassanova je napisao/la:jel mi neko može reći kakav je Goran Markovic ??
u defanzivi je jak, u napadu li-la....meni je osobno bio vrlo dobar...
jako zahvalan igrač... trči cijelu utakmicu ko Gattuso.. :D borben pravo i mislim da ste dobili pravog igrača...
Hvala. ;)
1996

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 jul 2010, 19:23

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jul 2010, 19:27

,,Široki je ispao od takve Austrije**-- pa nebi da smo ispali od Sokola iz Dreznice,koje podcjenjivanje majko mila.Stvarno kretenski tekst. :?: :?: :?:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 jul 2010, 19:42

Ne branim nikog, novinarstvo je na niskim granama u našoj državi, sa tim se slažem, ali reci ti nama jel ti misliš da je ovaj postavljeni tekst sa zrinjski.info oličenje novinarske etike i profesionalizma? Pročitaj ga još jedanput molim te. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 jul 2010, 19:54

tanzla je napisao/la:Ne branim nikog, novinarstvo je na niskim granama u našoj državi, sa tim se slažem, ali reci ti nama jel ti misliš da je ovaj postavljeni tekst sa zrinjski.info oličenje novinarske etike i profesionalizma? Pročitaj ga još jedanput molim te. :mrgreen:
prijatelju,ISKREN JE....ako ne volim i ne branim svoje, kako cu voljeti i postovati tvoje ???
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 23 jul 2010, 20:04

tako je mi moramo da se borimo i branimo nas klub jer su svi skoro protiv nas pogotovo
ovi iz sarajeva... :|

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 jul 2010, 20:10

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ne branim nikog, novinarstvo je na niskim granama u našoj državi, sa tim se slažem, ali reci ti nama jel ti misliš da je ovaj postavljeni tekst sa zrinjski.info oličenje novinarske etike i profesionalizma? Pročitaj ga još jedanput molim te. :mrgreen:
prijatelju,ISKREN JE....ako ne volim i ne branim svoje, kako cu voljeti i postovati tvoje ???
Tekst je napisan krajnje tendenciozno i krajnje bezobrazno se implicira da je Željo kupio titulu, PRAVI novinar bi za takve optužbe morao imati dokaze, evo pitam ga, garant čita, gdje su mu dokazi? I generalizuje se, dižu se tenzije bez potrebe. Poštujem vaš tim, pogotovo vašeg trenera, sistematski rad vaše uprave i navijao sam za vas u Evropi i ovaj put, kao i svaki put dosad, ali zauzvrat tražim da se poštuje moj tim, i da se ne uvlači u neke nebuloze i da njegovo ime ne blati neki novinarčić. Nije Željo kriv što novinari ne znaju napisati prefiks ispred naziva Zrinjski (ili neće, kako god), ili zato što ne znaju s kim igrate. Nervira me što ćeš evo ti npr. vidjeti samo loše stvari, nećeš vidjeti koliko ljudi vam je ovdje čestitalo, ili na drugim sarajevskim portalima, koliko ima ljudi koji vole fudbal i kojima je drago što ste utrpali devet golova. Mogu i ja naći sad milion istovjetnih primjera i srat kako vi dole qrcu ne valjate. Pa mi nešto nije ćejf, razumiješ me?
tako je mi moramo da se borimo i branimo nas klub jer su svi skoro protiv nas pogotovo
ovi iz sarajeva...
:roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jul 2010, 20:21

Iskreno ne razumjem zasto poneki umanjuju pobjedu Zrinjskog ili zasto im se to ne svidja. Mislim, znamo mi svi da Zrinjski upravo nije razbio Barcelonu, ali koga briga, pa bolje je i ovako da se na pocetku prodje dalje, nego da se izleti odmah. Meni je licno drago sto se ih napunili, kamo srece da su to ostale BiH ekipe uspjele, ma samo dijelic toga. Otisli ste tamo i jednostavno ih razbili, bez ikakvog pretjeranog respekta. Dok su se ponekima dobro napunile gace, da se niko ne nadje uvrijedjenim, ali hrabrosti cesce fali, mozda vise nego fudbalskog znanja.

Isto tako sam navijao i za SB, i jucer sam se nervirao zbog onako nepotrebno ispustene sanse i kiksa. Nisam primjetio u novinama neko dizanje tenzija protiv vas, ali iskreno i ne pratim PL i sve okolo toga toliko, samo ovo u Europi i kupove u BiH. No iskreno receno i ovaj clanak iznad se moze svrstati u isti cosak. O velikoj zavjeri bosnjackih medija protiv Zrinjskog i sire. Sorry, nemoram uzeti za ozbiljno. Najinteresantnija izjava mi je ipak bila ova: "...Zrinjskog i Ultrasi koji sa ponosom pronose ime hrvatskog Zrinjskog po cijelom svijetu."

Samo da na to nesto kazem, kao neko ko zivi izvan BiH, i da se niko ne uvrijedi i ne vidi neku daljnu zavjeru ili sakrivenu uvredu. Gledao sam naprimjer Siroki Brijeg protiv Austrije, na njemackom. Komentator je bezbrojno puta rekao stvari kao: Bosanski golman i ovu loptu kupi, bosanski igraci SB-a, bosanski klub, Bosanci idu u konter itd. To je kako se Zrinjski, SB, Borac ili bilo ko shvaca u Europi. Dakle nosi se ime bosanskog Zrinjskog po cijelom svijetu.

To navodim samo iz razloga, jer se autor navedenog teksta nenamjerno ili namjerno vara. I to je isto jedan od razloga, zasto sam i za vas navijao i zasto cu se dalje radovati uspjehu. Nije mi namjera ikoga da poducavam o tome koju zemlju mora da voli, ili kako treba da misli, to je licna stvar svake osobe. No to ne mijenja nista na prethodno navedenom. Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jul 2010, 20:36

Kako mi se gade ovi novinari sa zrinjski.info moraju onu napisati HRVATSKI :twisted: :twisted: :twisted:

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 23 jul 2010, 20:42

vas novinar napada sarajevskog novinara zbog toga sto minimilizira uspjeh zrinjskog . a u istom clanku on radi to isto prema zeljeznicaru :mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 23 jul 2010, 20:45

Svaka cast na pobjedi od 9:2 i prolasku..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jul 2010, 20:47

Babilon je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako mi se gade ovi novinari sa zrinjski.info moraju onu napisati HRVATSKI :twisted: :twisted: :twisted:
Znaci gade ti se i svi hrvati?
U poslu sam koji zahtjeva suradnju sa svim nacijama u BiH ,ljude ama bas nikad,citaj AMA BAS nikad nemoj generalizirati!
Osim toga sto se ti ne bavis sa sarajevom,izgleda da su ti veliki trn u oku Siroki i Zrinjski? :?
Nisu mi trn u oku ali jel mora pisati hrvatski jel ne moze samo zrinjski ?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 23 jul 2010, 20:49

EdinTM87 je napisao/la:Svaka cast na pobjedi od 9:2 i prolasku..
Hvala kolega!
HSK Zrinjski Mostar

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 23 jul 2010, 21:17

Iskrene cesitke na visokoj pobijedi Zrinjskog u jednoj evropskoj utakmici i zelje za prolaz dalje.
Sto se pak tice dijela texta gdje se pominje moj voljeni klub i satro kupljena titula i tako to, neopisiv amaterizam novinaraje evidentan i prenapadan ,
uostalom ni nas bas negotive sarajevski mediji jos od iza rata, uvijek smo bili u drugom trecem planu,
uvijek smanje posjetu na tribinama. . .
pozz
PS prosjecan stanovnik Sarajeva nema apsolutno nista protiv prolaska Zrinjskog u daljni krug, naprotiv. . .
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 23 jul 2010, 21:41

Ne treba se osvrtati na takva pisanja, danas svaka budala može doći do prostora na portalima, pogotvo portalima na kojima sve sto se napise i ne mora biti istina. Nemojte se uvrijediti, ali stranica svakog kluba (pogotovo ovakve kolumne) sadrže dozu neistina i subjektivnih mišljenja, baš kao i gornji tekst.

Iskreno mi je drago što se Zrinjski istakao u Evropi velikim brojem golova, i sto ce igrati barem jos dvije utakmice. A sto se tiče ovogdišnjeg prosjeka naših u evropskim takmičenjima - nema se tu šta dodati, valja nama još mnogo raditi, haman pa smo gori nego prije 8-10 godina.

Sretno Zrinjski, ipak ste vi naš HŠK ;)

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 23 jul 2010, 21:44

rtm86 je napisao/la: Sretno Zrinjski, ipak ste vi naš HŠK ;)
That`s the spirit! :lol:

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 23 jul 2010, 21:47

Ma kako god jaci smo za Gorana Markovica!!
Ipak je usao u elitni klub :lol:
Haj pozz
Odoh vidjet imal sta pametno na SFF. . .
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 23 jul 2010, 21:50

Sve cestitke momci,a sad pametno protiv Danaca,dobri jesu,ali ne i nepobjedivi.

Sretno!

MCMV
Kontakt:

Post Postao/la MCMV » 23 jul 2010, 22:08

Principatus je napisao/la:Iskreno ne razumjem zasto poneki umanjuju pobjedu Zrinjskog ili zasto im se to ne svidja. Mislim, znamo mi svi da Zrinjski upravo nije razbio Barcelonu, ali koga briga, pa bolje je i ovako da se na pocetku prodje dalje, nego da se izleti odmah. Meni je licno drago sto se ih napunili, kamo srece da su to ostale BiH ekipe uspjele, ma samo dijelic toga. Otisli ste tamo i jednostavno ih razbili, bez ikakvog pretjeranog respekta. Dok su se ponekima dobro napunile gace, da se niko ne nadje uvrijedjenim, ali hrabrosti cesce fali, mozda vise nego fudbalskog znanja.

Isto tako sam navijao i za SB, i jucer sam se nervirao zbog onako nepotrebno ispustene sanse i kiksa. Nisam primjetio u novinama neko dizanje tenzija protiv vas, ali iskreno i ne pratim PL i sve okolo toga toliko, samo ovo u Europi i kupove u BiH. No iskreno receno i ovaj clanak iznad se moze svrstati u isti cosak. O velikoj zavjeri bosnjackih medija protiv Zrinjskog i sire. Sorry, nemoram uzeti za ozbiljno. Najinteresantnija izjava mi je ipak bila ova: "...Zrinjskog i Ultrasi koji sa ponosom pronose ime hrvatskog Zrinjskog po cijelom svijetu."

Samo da na to nesto kazem, kao neko ko zivi izvan BiH, i da se niko ne uvrijedi i ne vidi neku daljnu zavjeru ili sakrivenu uvredu. Gledao sam naprimjer Siroki Brijeg protiv Austrije, na njemackom. Komentator je bezbrojno puta rekao stvari kao: Bosanski golman i ovu loptu kupi, bosanski igraci SB-a, bosanski klub, Bosanci idu u konter itd. To je kako se Zrinjski, SB, Borac ili bilo ko shvaca u Europi. Dakle nosi se ime bosanskog Zrinjskog po cijelom svijetu.

To navodim samo iz razloga, jer se autor navedenog teksta nenamjerno ili namjerno vara. I to je isto jedan od razloga, zasto sam i za vas navijao i zasto cu se dalje radovati uspjehu. Nije mi namjera ikoga da poducavam o tome koju zemlju mora da voli, ili kako treba da misli, to je licna stvar svake osobe. No to ne mijenja nista na prethodno navedenom. Pozdrav.
Samo netko tko je nepismen i ne informiran, što je u ovom slučaju taj komentator, može Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar, Leotar ili bilo koji drugi klub iz BiH nazvati bosanskim. Klubovi su iz Bosne i Hercegovine što znači da može biti bh klub ili bosanskohercegovački klub.

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 23 jul 2010, 22:44

plemic1 je napisao/la:Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole
HŠKZ-svetinja je napisao/la:omalovazavaju sve nase uspjehe i jedva docekaju nesto da nas mogu blatiti...
to im je sva hrana u zivotu....
ultra gitano je napisao/la:tako je mi moramo da se borimo i branimo nas klub jer su svi skoro protiv nas pogotovo
ovi iz sarajeva... :|
Babilon je napisao/la:Problem je sto se u tekstovima svaki uspjeh naseg kluba prikazuje sa velikom dozom "mrznje"!
Zbog čega "vi" toliko očajno želite da vas neko mrzi?
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.