NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Isto tako, ako su pravila da pišemo po 5 rečenica, neka se piše 5 rečenica. Analize po 2-3 rečenice 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Washington - Clippers se može tipovati do pola 9 ne?
Da.Donnie Darko je napisao/la:Washington - Clippers se može tipovati do pola 9 ne?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meh svejedno nisam našao ništa tu što mi se sviđabodi123 je napisao/la:Da.Donnie Darko je napisao/la:Washington - Clippers se može tipovati do pola 9 ne?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=135&t=11890
Ubaceni rezultati za subotu, ukupni ranking i ostale napredne statistike, veceras je zadnja noc prve sedmice ovog takmicenja, sutra su konacni rezultati, dobitnici bonusa i ostale nagrade.
Ubaceni rezultati za subotu, ukupni ranking i ostale napredne statistike, veceras je zadnja noc prve sedmice ovog takmicenja, sutra su konacni rezultati, dobitnici bonusa i ostale nagrade.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da mi nisi upisao bonus par, mašio sam Millsapa manje od 18 hamanbodi123 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=135&t=11890
Donnie Darko je napisao/la:Mislim da mi nisi upisao bonus par, mašio sam Millsapa manje od 18 hamanbodi123 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=135&t=11890
Bit ce popravljeno veceras ili sutra,iako je na tvoju stetu.
@Donnie, nisi boldao Millsapa pa mi pobjegao 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Raja sorry na losoj analizi veceras, nisam trenutno u mogucnosti bolju napisat. Zaboravio sam i omjer stavit, nadam se da nije frka, hocu naknadno ubacit il novi post da pravim za omjer?
1946~
Sta mislite o tome i da se nagradi igrac koji je imao najvise promasaja u toku sedmice (15 tipova) naravno kvote moraju biti 1,60-2,20.. vjerujem i da wwin bi imao koristi od njeg pa nam mozda i uvecaju budzet
nagrada - izbacivanje iz takmicenjaUserNAME2 je napisao/la:Sta mislite o tome i da se nagradi igrac koji je imao najvise promasaja u toku sedmice (15 tipova) naravno kvote moraju biti 1,60-2,20.. vjerujem i da wwin bi imao koristi od njeg pa nam mozda i uvecaju budzet
@bodi vidim da trenutno na tabeli mi piše omjer 8/13, a jučer je pisalo 9/13.. Ne znam ako neko može provjeriti jer sam i ja sad zbunjen koliko imam pogođenih.. ja vodim u evidenciji 9/13 i postavio sam evo 2 para za večeras, sinoć nisam ništa predlagao..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Kralju pogledas svoje postove i etoMirsoNi je napisao/la:@bodi vidim da trenutno na tabeli mi piše omjer 8/13, a jučer je pisalo 9/13.. Ne znam ako neko može provjeriti jer sam i ja sad zbunjen koliko imam pogođenih.. ja vodim u evidenciji 9/13 i postavio sam evo 2 para za večeras, sinoć nisam ništa predlagao..
Promasajima na Lopeza i Hardena za pola kosa si dobio 8/13 nakon 7/10 (Cousinsa si taj dan pogodio).
PRVI KRUG TAKMIČENJA JE ZAVRŠEN, SUTRA REZULTATI, OBJAVE DOBITNIKA BONUSA I OSTALE STVARI.
OD SUTRA NA SNAGU STUPAJU I RIGOROZNE KAZNE ZA NEPOŠTOVANJE PRAVILA, POPUT KRATKIH I NEDOREČENIH ANALIZA, KOPIRANIH ANALIZA SA NEKIH SAJTOVA, KAŠNJENJA I POSTAVLJANJA TIPOVA NAKON ISTEKA VREMENSKOG DEADLINEA, EDITOVANJE POSTOVA, POGREŠNE KVOTE I GRANICE i sl.
Još nešto, primjetio sam da ima nekih koji ne boldiraju svoje tipove, takodje vas molim da ubuduce svaki tip koji odigrate i boldirate, da ne bih dolazilo do nekih nepotrebnih propusta u brojanju upravo radi toga.
@MirsoNi brate, mislim da ti je omjer 8/13 ispravan, bilo je nekih prepravki u brojanju.
OD SUTRA NA SNAGU STUPAJU I RIGOROZNE KAZNE ZA NEPOŠTOVANJE PRAVILA, POPUT KRATKIH I NEDOREČENIH ANALIZA, KOPIRANIH ANALIZA SA NEKIH SAJTOVA, KAŠNJENJA I POSTAVLJANJA TIPOVA NAKON ISTEKA VREMENSKOG DEADLINEA, EDITOVANJE POSTOVA, POGREŠNE KVOTE I GRANICE i sl.
Još nešto, primjetio sam da ima nekih koji ne boldiraju svoje tipove, takodje vas molim da ubuduce svaki tip koji odigrate i boldirate, da ne bih dolazilo do nekih nepotrebnih propusta u brojanju upravo radi toga.
@MirsoNi brate, mislim da ti je omjer 8/13 ispravan, bilo je nekih prepravki u brojanju.
Aha, e uredu onda, do mene je.. samo onda obratite pažnju pri brojanju, da se ne zezne neko, jer sam u tipovanju stavio 9/13.. a sad ne mogu editovatibodi123 je napisao/la:@MirsoNi brate, mislim da ti je omjer 8/13 ispravan, bilo je nekih prepravki u brojanju.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- bugojanac1234
- Kontakt:
samo da napomenem posto nikako jedan nije uracunat, imam bonus tipove pogodjene le brona, under, lou wiliamsa under i duranta over
Ja nisam ništa postavio od analiza za vikend tako da znam da će mi se računati kao promašene. Nisam nikako stigao preko vikenda, ali eto danas opet nastavljam sa postavljanjem za novu sedmicu.
Za mene k-a-t-s-t-r-of-a ova sedmica sto se tice analiza. Vjerujem da cu bolje ove iduce sedmice jer sam druga smjena pa mi to paše najbolje. 
- Evolution87
- Kontakt:
10/15 i 2/3
Ovako to i ne izgleda lose, ali je u biti losa sedmica za mene bila
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ovako to i ne izgleda lose, ali je u biti losa sedmica za mene bila
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
11/15 s tim da sam imao 9/9 i Ayon me syebo jer nije mogo dat 3 poena za 3/4 i onda je krenulo po zlu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.