FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Maloprije neka fb stranica objavi da posjeduju video uredak Lidije Bacic kako mijenja ulje mladjahnom Lakosti, je li istina?
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ja lično tu noć, utakmicu i slavlje nikada neću moći zaboraviti...jednostavno niti u jednom momentu nisi sumnjao u pobjedu i to nikada više nisam osjetio tako, na žalost!MortemHz je napisao/la:Najezio sam seBordoArmy88 je napisao/la:
Neka se ponovi!
Safet Kuduzović o Hordama zla:
14:25
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarajevo Kukesi
Radulovic, Tatomirovic, Haurdic, Melunovic...
Meni odma lakse ocm
Radulovic, Tatomirovic, Haurdic, Melunovic...
Meni odma lakse ocm
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Jesu li to iste one stranice koje postave sliku Ronalda pa ispod tekst "Neka Boga kazni ove ili one na svijetu sto rade zlocine protiv ovih ili onih" itdBordomen je napisao/la:Maloprije na Fb jedna stranica objavila nezvanicno da je Slavisa V. novi sportski direktor FKS.
ima li sta od toga?
Uvijek mi je bilo simpaticno kada se raja pocne loziti na ove textove misleci da su istiniti. Sto se tice ovog sto Bordomen govori, mozda je stranica ipak pouzdana
- muhamedhulk
- Kontakt:
High je napisao/la:Safet Kuduzović o Hordama zla:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jesi se ovo poceo druziti sa hilmagom?High je napisao/la:Safet Kuduzović o Hordama zla:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne bojte se dok je ovakvih. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije taBordoBolesnik je napisao/la:Jesu li to iste one stranice koje postave sliku Ronalda pa ispod tekst "Neka Boga kazni ove ili one na svijetu sto rade zlocine protiv ovih ili onih" itdBordomen je napisao/la:Maloprije na Fb jedna stranica objavila nezvanicno da je Slavisa V. novi sportski direktor FKS.
ima li sta od toga?![]()
Uvijek mi je bilo simpaticno kada se raja pocne loziti na ove textove misleci da su istiniti. Sto se tice ovog sto Bordomen govori, mozda je stranica ipak pouzdana
u objavama do sad su sve neke sigurne stvari i sa "zvanicne" za Ilievskog su prvi objavili (ja mislio suplja) onda se i ovdje pocelo pricati.
aBd da je tacno
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Nego reci ti nama covjece koji si popularni forumas ima li sta konkretno?
BordoBolesnik je napisao/la:Nego reci ti nama covjece koji si popularni forumas ima li sta konkretno?
Nije jos za pjesme ali ko sta zna krhko je znanje
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Slavisi već čestitaju na imenovanju,ne znam na koje mjesto jer kažu da sd nije potreban,vidjeces uskoro...
Zivota vam nemojte ove Saudijske placenike ovdje postavljati, ne trujte nas njihovom ideologijom. Moze kakvo dijete slucajno kliknuti i pregledati ovo.High je napisao/la:Safet Kuduzović o Hordama zla:
Kako cujem, za Pirica fakat nije suplja. Mislim da bi to bilo odlicno rijesenje za golmansku poziciju.
- dynamodresden1
Koga je ovo skaut nafato sa koferima haha grob te ****Majkl je napisao/la:![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa prepisali sa sportcentraBordomen je napisao/la:Nije taBordoBolesnik je napisao/la:Jesu li to iste one stranice koje postave sliku Ronalda pa ispod tekst "Neka Boga kazni ove ili one na svijetu sto rade zlocine protiv ovih ili onih" itdBordomen je napisao/la:Maloprije na Fb jedna stranica objavila nezvanicno da je Slavisa V. novi sportski direktor FKS.
ima li sta od toga?![]()
Uvijek mi je bilo simpaticno kada se raja pocne loziti na ove textove misleci da su istiniti. Sto se tice ovog sto Bordomen govori, mozda je stranica ipak pouzdana![]()
![]()
u objavama do sad su sve neke sigurne stvari i sa "zvanicne" za Ilievskog su prvi objavili (ja mislio suplja) onda se i ovdje pocelo pricati.
aBd da je tacno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Potpis.jurisicduska je napisao/la:Ja vala ne pratim nego opet se pravi mahala oko kluba pa mi to ide na spolovilo. Volio bih da ispoštujete jedne godine normalno da sačekamo ko ljudi pa da vidimo. Al džaba pričati. Najbitnije je ko će ispast insajder kakav. Ne znam samo jel postoji svijest da ništa nećete doprinijeti ako napišete dolazi nam Rejs Ulema. Kad potpiše sa dresom prodiskutujemo, nema fkt potrebe da se pravi pijaca. Nebrojeno puta smo ismijani zbog tog ili su se stvorila lažna očekivanja, i onda padovi u depresiju. Zato predlažem neku temu tamo neozbiljnu pa ako vam se baš mahala mahalajte. Ništa lično nemam ni protiv te stranice ni tebe ni druga ti ni bilo koga samo bih volio da se unormalite i da suzbijemo mahalu. Ne moraju svi znati s kim ko kako šta.
Treba i ovaj prelazni rok ispratiti dostojanstveno kao i ovaj zadnji dio polusezone. Gospodski se ponašati kako to i dolikuje viziji novog rukovodstva kluba i stručnog štaba. Čeka nas jedan dosadni prelazni rok i ne treba ganjati niti vještački stvarati uzbuđenja. To do sada nije donijelo ništa dobro.
Sviđa mi se intervju novog predsjednika. Bitno je da se radi i da se ostvare rezultati. Priča uopšte nije bitna niti treba da bude gorivo za euforiju. Imam povjerenje u njega ali, kako neko reče prije, lijepe priče smo svi već čuli. Vrijeme je za konkretne pomake.
pitic je napisao/la:A, konkretni pomak je dupla.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.