Pa zar i ti?Murga je napisao/la: Sto bi ovde rekli "That's what she said."
Jes' vam fora, boli glava.
Moderator/ica: insider
Pa zar i ti?Murga je napisao/la: Sto bi ovde rekli "That's what she said."
Šrodingerova mačkaDonnie Darko je napisao/la: Kakvi, biram da li ću jednu stvar uraditi, što stvara dva moguća scenarija. Šta god da izaberem nagužen sam.
Hoće li biti snijega za novogodišnju noć?Unofficialpage je napisao/la:
Sarajevo šampion!
Nisi valjda promijenio vjeru?Hendo je napisao/la:Naši političari znaju da Isus Krist nije rođen 25. decembra, zato su sada donijeli ovu odluku.
Kad sabereš brojeve, onda misli kako.alan_kardec je napisao/la:Sve u redu, ali kako ići na pos'o![]()
High je napisao/la:Kad sabereš brojeve, onda misli kako.alan_kardec je napisao/la:Sve u redu, ali kako ići na pos'o![]()
Nisam, jednom scouser uvijek scouser.DANTES je napisao/la:Nisi valjda promijenio vjeru?Hendo je napisao/la:Naši političari znaju da Isus Krist nije rođen 25. decembra, zato su sada donijeli ovu odluku.
Pa bit' će u utorak i srijedu snijega, do 10 cm.High je napisao/la:Hoće li biti snijega za novogodišnju noć?Unofficialpage je napisao/la:
Sarajevo šampion!
Ma nemam snage. Ja 20 godina čekam titulu. Umorio sam se.. Nadam se da će doći ako se ne nadam previše.. Vidiš? ParadoksHendo je napisao/la:Nisam, jednom scouser uvijek scouser.DANTES je napisao/la:Nisi valjda promijenio vjeru?Hendo je napisao/la:Naši političari znaju da Isus Krist nije rođen 25. decembra, zato su sada donijeli ovu odluku.
Što nema tebe i Alena kod nas na temi? Naša tema je jedna od najzdravijih na forumu. Još da nema mene kada imam crne dane gdje bi nam bio kraj.
Sta mislis kako je nama koji navijamo za Slobodu?DANTES je napisao/la:[
Ma nemam snage. Ja 20 godina čekam titulu. Umorio sam se.. Nadam se da će doći ako se ne nadam previše.. Vidiš? Paradoks
Izuzetno zabavno .. Ko tantrički seksHeller je napisao/la:Sta mislis kako je nama koji navijamo za Slobodu?DANTES je napisao/la:[
Ma nemam snage. Ja 20 godina čekam titulu. Umorio sam se.. Nadam se da će doći ako se ne nadam previše.. Vidiš? Paradoks
Ne znam o čemu pričate. Svi dobro znamo da nema Latina u Sarajevu.samo_lijevo je napisao/la:Heller je napisao/la:to bi vec bio fasiyamBlejzer10 je napisao/la:Mogli su vala sačekati da bar Božić prođe. Zamislite da je sutra Bajram, i da baš od tad počinje par-nepar..![]()
Islamofobija, crveni kmeri, komunjare ...
Boli njih qrac. Ne znam kako ću na fax doći.alan_kardec je napisao/la:Sve u redu, ali kako ići na pos'o![]()
DANTES je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Sve u redu, ali kako ići na pos'o![]()
![]()
![]()
Hendo je napisao/la:Nisam, jednom scouser uvijek scouser.DANTES je napisao/la:Nisi valjda promijenio vjeru?Hendo je napisao/la:Naši političari znaju da Isus Krist nije rođen 25. decembra, zato su sada donijeli ovu odluku.
Što nema tebe i Alena kod nas na temi? Naša tema je jedna od najzdravijih na forumu. Još da nema mene kada imam crne dane gdje bi nam bio kraj.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 2 gosta.