Neandertalac je napisao/la:Nemoj da ne budeš tamo!Hrasno1921 je napisao/la:@Capodecina, odoh na vopi znas gdje sam, hoces doci neces libo me racku odo se naliti s tobom ili bez tebe ...![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
A ti ocito sa mnom. Toliko se trudi lik da me izvrijedja, pokusava me uvuci u neku konverzaciju s njim.Zeljo92 je napisao/la:Evo Lakostea velikog pitara, de nam druze reci ko je sve iskompleksiran Majklom? Ocel Said biti najbolji igrac lige?
Ja veceg optimistu od tebe nisam vidioLakoste je napisao/la:A ti ocito sa mnom. Toliko se trudi lik da me izvrijedja, pokusava me uvuci u neku konverzaciju s njim.Zeljo92 je napisao/la:Evo Lakostea velikog pitara, de nam druze reci ko je sve iskompleksiran Majklom? Ocel Said biti najbolji igrac lige?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:
sta ces kad ne smije na vopiLakoste je napisao/la:A ti ocito sa mnom. Toliko se trudi lik da me izvrijedja, pokusava me uvuci u neku konverzaciju s njim.Zeljo92 je napisao/la:Evo Lakostea velikog pitara, de nam druze reci ko je sve iskompleksiran Majklom? Ocel Said biti najbolji igrac lige?
ovog jos cekam, toliko o ljudima i njihovim karakterima ...
1921'
Ima li ko blizu Anchija da nas izvjestava sta se desava. 
Ovaj Mostarac proteklu sezonu proveo je u tuzlanskoj Slobodi, gdje nije previše branio. Prednost je imao Kenan Pirić.
Nakon što je zavjesa na jesenji dio prvenstva u Premijer ligi BiH spuštena, Bobić je izrazio želju za odlaskom sa Tušnja. Čelnicima Slobode obrazložio je to porodičnim razlozima, a dodao je da se želi vratiti u Vrapčiće i pomoći svome bivšem klubu Veležu.
Međutim, do toga nije došlo, a Bobić se skrasio na Grbavici. Sa Željom je potpisao dvogodišnji ugovor, a upravo bi taj potpis mogao donijeti probleme na relaciji Željezničar - Sloboda.
Naime, kako je za Faktor otkrio izvor blizak klubu sa Tušnja, Bobić nije imao validne papire za odlazak sa Tušnja. Naš izvor otkriva da je 29-godišnjem golmanu ispisnicu potpisao sektretar Ekrem Ibrić, a on nema ovlaštenje za potpisivanje ispisnica. Ispisnicu igraču može dati samo predsjednik kluba, ili osoba po ovlaštenju klupskog predsjednika.
Čelnici Slobode zbog toga će sutra upututiti dopis Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine. S obzirom na to da je pod ugovorom i da su mu sve obaveze izmirene, Bobić je pravno još uvijek igrač Slobode.
Sloboda u svojim redovima ima dva čuvara mreže, Filipa Erića i Azira Muminovića.
Jao zeljana pa na sta si se dovela hahahahaha
Nakon što je zavjesa na jesenji dio prvenstva u Premijer ligi BiH spuštena, Bobić je izrazio želju za odlaskom sa Tušnja. Čelnicima Slobode obrazložio je to porodičnim razlozima, a dodao je da se želi vratiti u Vrapčiće i pomoći svome bivšem klubu Veležu.
Međutim, do toga nije došlo, a Bobić se skrasio na Grbavici. Sa Željom je potpisao dvogodišnji ugovor, a upravo bi taj potpis mogao donijeti probleme na relaciji Željezničar - Sloboda.
Naime, kako je za Faktor otkrio izvor blizak klubu sa Tušnja, Bobić nije imao validne papire za odlazak sa Tušnja. Naš izvor otkriva da je 29-godišnjem golmanu ispisnicu potpisao sektretar Ekrem Ibrić, a on nema ovlaštenje za potpisivanje ispisnica. Ispisnicu igraču može dati samo predsjednik kluba, ili osoba po ovlaštenju klupskog predsjednika.
Čelnici Slobode zbog toga će sutra upututiti dopis Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine. S obzirom na to da je pod ugovorom i da su mu sve obaveze izmirene, Bobić je pravno još uvijek igrač Slobode.
Sloboda u svojim redovima ima dva čuvara mreže, Filipa Erića i Azira Muminovića.
Jao zeljana pa na sta si se dovela hahahahaha
po ustaljenoj proceduri
- Neandertalac
- Kontakt:
Evo mene ispred Anchija. Taj Čelo. Ako si unutra
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa crni Željkane...

Ovi u slobodi ne znaju ni ispisnice napisat 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
a ni vi konacno igraca dovesti hahahahairfo je napisao/la:Ovi u slobodi ne znaju ni ispisnice napisat
Mi cemo ga dovest na ovaj ili onaj nacin, a vi ste se obrukali bezvezeSARS je napisao/la:a ni vi konacno igraca dovesti hahahahairfo je napisao/la:Ovi u slobodi ne znaju ni ispisnice napisat
cega se pametan stidi .....
- ThrillerHz
- Kontakt:
Aco brate aj brzinski do Anchija, baci nam stream za raju s foruma, il makar tekstualni prenos 
1946~
I jos najsmjesnije od svega nema im sekretar ovlascenje da potpisuje dokumente
pa sto ga drzite 
- elamalakia
- Kontakt:
A ovi levati se smiju kao jao zeljo hahahahahahah
Memara ko ce drugi
Memara ko ce drugi
Zadnja izmjena: elamalakia, dana/u 27 dec 2016, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Hladno Karlovačko će nekome presudit
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- elamalakia
- Kontakt:
Ispred Anchya mirno
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
moras provjeravat neke osnovne stvari poslovanja kad imas posla sa slobodom, kao npr. to da su jedini klub na svijetu gdje sekretarov potpis vazi ko potpis nekog sa uliceelamalakia je napisao/la:A ovi levati se smiju kao jao zeljo hahahahahahah
Memara ko ce drugi
- PitarBordo
- Kontakt:
Sloboda jedini klub koji će se žaliti Savezu po osnovu sopstvene nesposobnosti. Evo ne znam. 
Samo Saraj'vo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Toliko o ljudima i njihovim karakterima.
Bježi hebo i ovu zahebaciju, može otići u cirkus...
Bježi hebo i ovu zahebaciju, može otići u cirkus...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.