rio_Ferdy88 je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Malo vise ljubavi raja...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta ti je to, jede li seBosniacum Lilium je napisao/la:Malo vise ljubavi raja...
Što bi Zdravko rek'o "nabijem i tu ljubav na ****"
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' moguće?! Mogu li dva dana proći bez ovakve diskusije? Psovač udaljen na sedam dana, tuzlak također, jer je po ko zna koji put otišao u ove vode.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Malo vise ljubavi raja...

Nakon ovog umijeća skladanja, sve teške teme padnu u zaborav:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Kakav merak zavrsiti sa ispitom i znati da ces uzeti preko 90% 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zasto imas tako jednodimenzionalne poglede na rijec "ljubav"rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta ti je to, jede li seBosniacum Lilium je napisao/la:Malo vise ljubavi raja...
Što bi Zdravko rek'o "nabijem i tu ljubav na ****"
@Donnie Darko
eliksir zivota
Samo opusteno raja, nista nije vrijedno vaseg psihosomatskog zdravlja
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad me zaobilazi u širokom luku, ko joj J**+ materBosniacum Lilium je napisao/la: Zasto imas tako jednodimenzionalne poglede na rijec "ljubav"![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma isto, vjeruj mi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kad me zaobilazi u širokom luku, ko joj **** materBosniacum Lilium je napisao/la: Zasto imas tako jednodimenzionalne poglede na rijec "ljubav"![]()
![]()
Mene vise brine ovaj znanstveni clanak koji prevodim, a koji prezentujem u petak. Kanada, Quebec, nacionalisti, mimikrija, studenti, testovi za obmane, mjerenje aktivacije misica lica
:popusio: sam ga
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rio stvarno misli da ljubav samo njega zaobilazi 
Rio sere puno
Ima brz metabolizam.sljivo je napisao/la:Rio sere puno
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Rio iz kojeg si kantona? Pitale su me dvije sestrice za udaju pa da vidim od čega si. 
Kocka je bačena
Pođi sa mnom u tekiju, da upoznaš istinske ašike.Bosniacum Lilium je napisao/la: Mene vise brine ovaj znanstveni clanak koji prevodim, a koji prezentujem u petak. Kanada, Quebec, nacionalisti, mimikrija, studenti, testovi za obmane, mjerenje aktivacije misica licaStrucni engleski
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Listam tv kanale, kad na Hayatu, Hana Hadziavdagic u ulozi novinarke, valjda, radi intervju sa Eldinom Huseinbegovićem. Dan te yebo

Koju tekiju posjećuješ?High je napisao/la:Pođi sa mnom u tekiju, da upoznaš istinske ašike.Bosniacum Lilium je napisao/la: Mene vise brine ovaj znanstveni clanak koji prevodim, a koji prezentujem u petak. Kanada, Quebec, nacionalisti, mimikrija, studenti, testovi za obmane, mjerenje aktivacije misica licaStrucni engleski
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa istog su levela, nit je ona neka novinarka, nit je on neki poseban pjevač.SlevinKelevra je napisao/la:Listam tv kanale, kad na Hayatu, Hana Hadziavdagic u ulozi novinarke, valjda, radi intervju sa Eldinom Huseinbegovićem. Dan te yebo![]()
![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.