ja sam sinoc katastroficno prosao... em je pao pun k poena , a dirk nije mogao meda protiv andersonagaston je napisao/la:Dallas sinoć nadoknadio 15p razlike u 1/4 protiv Raketa..
Deff jedan od najglupljih mojih padova ove sezone.
NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Prokleti Gobert 
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakav start tjedna, na 0/3 sam
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Zna li neko ima li neka statistika koja pokazuje kako neki igrac igra protiv nekog tima tokom karijere ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://www.espn.com/nba/ -> klikneš na igrača kojeg želiš -> klikneš na splits i eto ga (po dvoranama, danima u sedmici, timovima, broju dana između dvije tekme...).TheChief je napisao/la:Zna li neko ima li neka statistika koja pokazuje kako neki igrac igra protiv nekog tima tokom karijere ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno sam na mobu, ali msm da je ovo samo tokom OVE sezone. Ja sam mislio tokom CITAVE KARIJERE. U svakom slucaju hvala.Monolog je napisao/la:http://www.espn.com/nba/ -> klikneš na igrača kojeg želiš -> klikneš na splits i eto ga (po dvoranama, danima u sedmici, timovima, broju dana između dvije tekme...).TheChief je napisao/la:Zna li neko ima li neka statistika koja pokazuje kako neki igrac igra protiv nekog tima tokom karijere ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa izabereš tamo sezonu po sezonu. Ima sve (izbaci ti trenutnu sezonu, al' možeš izabrati bilo koju i to vrlo jednostavno.TheChief je napisao/la:Trenutno sam na mobu, ali msm da je ovo samo tokom OVE sezone. Ja sam mislio tokom CITAVE KARIJERE. U svakom slucaju hvala.Monolog je napisao/la:http://www.espn.com/nba/ -> klikneš na igrača kojeg želiš -> klikneš na splits i eto ga (po dvoranama, danima u sedmici, timovima, broju dana između dvije tekme...).TheChief je napisao/la:Zna li neko ima li neka statistika koja pokazuje kako neki igrac igra protiv nekog tima tokom karijere ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znam za to, ali meni treba ukupno sve, a ne tako.Monolog je napisao/la:Pa izabereš tamo sezonu po sezonu. Ima sve.TheChief je napisao/la:Trenutno sam na mobu, ali msm da je ovo samo tokom OVE sezone. Ja sam mislio tokom CITAVE KARIJERE. U svakom slucaju hvala.Monolog je napisao/la: http://www.espn.com/nba/ -> klikneš na igrača kojeg želiš -> klikneš na splits i eto ga (po dvoranama, danima u sedmici, timovima, broju dana između dvije tekme...).
Mislis Robin?Monolog je napisao/la:
B. Lopez under 21.5 (1.85)
Brooklyn ide u goste Chicagu. Udara brat na brata. Brook ide Robinu na noge. Ove sezone su odigrali jedan meč i tada je Brook zabio samo 13 poena. Prošle je postizao 16, 20, 21 i 33 protiv New Yorka (tada je tu nastupao Brook), dok je protiv Chicaga završavao sa 4, 21 i 26 poena. Sezonu prije toga je svom bratu (tad igrao u Portlandu) jednom prešao ovu granicu, jednom nije, a protiv Bullsa je također samo jednom prešao ovu granicu. Večeras očekujem pobjedu Bullsa i da silovito uđu, a i konačno tako završe utakmicu, a ne da dopuste protivniku povratak u meč. Zbog tog mogućeg blowouta i činjenice da je protiv brata Robina ipak nedovoljno puta prelazio ovu marginu, odlučio sam se za under.
Bonus: 1/1[/b]
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja.
Vjeruj da sam tek sad primijetio da sam to napisao.
Vjeruj da sam tek sad primijetio da sam to napisao.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
@risingforce
Očigledno nisi vidio ali sinoć si zakasnio sa tipovanjem i parovi ti se ne računaju.Tako da ti je omjer 0/0 a ne 2/2
Očigledno nisi vidio ali sinoć si zakasnio sa tipovanjem i parovi ti se ne računaju.Tako da ti je omjer 0/0 a ne 2/2
-
risingforce
- Kontakt:
NebeskaSila96 je napisao/la:@risingforce
zakasnio sam sa zadnjim tj trecim parom (njega nisam ni racunao) a prva dva sam postavio ranije
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Nisam vidio da si imao ranije još 2 para postavljena jučer.Izvinjavam serisingforce je napisao/la:NebeskaSila96 je napisao/la:@risingforce
zakasnio sam sa zadnjim tj trecim parom (njega nisam ni racunao) a prva dva sam postavio ranije
Postavljeni ranking i rezultati jucerasnjeg dana, kao i ostale statistike koje su updateovane.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
risingforce
- Kontakt:
stig'o bonus 
Ma nikad i nisu izradili, logicno je da nekad kasne.risingforce je napisao/la:stig'o bonus
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ih kad ga dadose navecer granice se pomjerile
hvala wwin na 30km 
SAMO ČELIK !
Moze neko malo objasnit bonus ? Ne da mi dubl sa 1.85 kvotama uplatiti 
SAMO ČELIK !
Bonus je uplacen, sretno i pamet u glavu.
Pa mislim da je minimalno 5 parova, minimalna kvota 1,3. Opet, pošalji mail pa provjeri sa njima.Viper je napisao/la:Moze neko malo objasnit bonus ? Ne da mi dubl sa 1.85 kvotama uplatiti
PS. Nisu nikad izradili, jest da iritira to što uvijek kasne, al' yebi ga.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.