Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Hoće li to doći i ovaj Mokes, da ne dolazim onda? 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Dođi zbog menemessilla je napisao/la:Hoće li to doći i ovaj Mokes, da ne dolazim onda?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vidi ih sto se javljaju jedan po jedan. A sve izrada do izrade. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:
Gori srce moje kao![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neko momka i treba odvesti da uzme dres, a samo ja od vas znam gdjerasavoje je napisao/la:Vidi ih sto se javljaju jedan po jedan. A sve izrada do izrade.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu. 
Mogao sam tebi dati, pa da mu ti odneseš.rasavoje je napisao/la:Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu.
Ti njoj daj, nek ona njemu daOtelo je napisao/la:Mogao sam tebi dati, pa da mu ti odneseš.rasavoje je napisao/la:Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hrvata u Čileu ima ko pljeve.Heller je napisao/la:Čile i Urugvaj su bara bara. A imaju jednu sjajnu stvar, nemaju Bošnjaka, Hrvata i Srba.
![]()
![]()
Ateisti su oko 35-40% u obje
Nisu to pravi hrvati, nisu glasali za Dragana CovicaSiamoNoi je napisao/la:Hrvata u Čileu ima ko pljeve.Heller je napisao/la:Čile i Urugvaj su bara bara. A imaju jednu sjajnu stvar, nemaju Bošnjaka, Hrvata i Srba.
![]()
![]()
Ateisti su oko 35-40% u obje
Nullius in verba
Je l' ti licim ja mozda na kurira?Otelo je napisao/la:Mogao sam tebi dati, pa da mu ti odneseš.rasavoje je napisao/la:Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu.
Kako me navlacis na banrasavoje je napisao/la:Je l' ti licim ja mozda na kurira?Otelo je napisao/la:Mogao sam tebi dati, pa da mu ti odneseš.rasavoje je napisao/la:Mogao si mu spakovati i poslati, da ne dolazi po ovom nevremenu. Zamisli zaglavi u Sarajevu.
Nullius in verba
Opet se svađašrasavoje je napisao/la:Ne citiraj me bolan bolan.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Ma ne svadjam se, nego je naporan lik. 
Ako je naporan samo ignorišešrasavoje je napisao/la:Ma ne svadjam se, nego je naporan lik.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
slide in her DMsHeller je napisao/la:Nije lako biti sinter
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa sta mislis da radim?BvB09 je napisao/la:Ako je naporan samo ignorišešrasavoje je napisao/la:Ma ne svadjam se, nego je naporan lik.
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 1 gost.