FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Sad zamislite šta bi se pisalo da je Inter doveo Rincona 
Srećom pa su nas barem Rincon i Badelj obišli. Nemam ništa protiv Gagliardija kao igrača ali je nepotreban jer smo na njegovoj poziciji najbolje pokriveni, jedino ako namjeravaju prodati Kondu i(li) Banego onda ovo ima nekog smisla.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Gagliardini je sigurno jedan odlican potencijal koji bi mogao izrasti u velikog igraca. Dosta podsjeca na T. Mottu, ali ako je istina da bi Banega mogao u kinu onda je to jedna velika greška, jer sjetite se koliko puta su njegovi potezi znali prelomiti utakmicu ili kada izadje kako padamo, npr protiv lazia je prelomio tekmu bukvalno iako ga nigdje nije bilo. Igrač od poteza a ima dosta iskustva, velika greska bi bilo prodati ga u kinu. Dakle ostaviti Banegu, uz to imamo J. Maria, Brozovica, Gagliardinija i Kondogbiju cime bi vezni red od 3 igraca bio popunjen jer ukoliko bi se neki od igraca povrijedio onda ne bi bilo dobre zamjene sto bi nas cinilo prosjecnim timom samo. Citam Santon u sampdoriju, Ranocchia u palermo a Jovetic u Sevilju opcije, svakako ali moramo dovesti jednog stopera vrijednog te beka kako bi uklopili tim i vjerujem da bi bez ikakvih problema sa ovom atmosferom dosli do tog 3. mjesta.
Ricardo Rodriguez said yes to Inter, but because FFP he could join Inter in June.
Inter are ready to offer Eder plus 10mil in a January bid to land Keita Balde Diao.
Banega agent: "There have been two concrete offers. They are from Hebei China Fortune and Beijing Guoan. He could leave Inter".
Inter are ready to offer Eder plus 10mil in a January bid to land Keita Balde Diao.
Banega agent: "There have been two concrete offers. They are from Hebei China Fortune and Beijing Guoan. He could leave Inter".
#SuningOUT
Eventualni transfer Rodrigueza bi bio transfer stoljeca, bez pretjerivanja. Nadajmo se da je istina 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Čuj da prodaju Banegu.To samo Inter može.
- TheTruth34
- Kontakt:
Dajte Rodrigueza, da i mi nesto pametno uradimo..
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- TheTruth34
- Kontakt:
Nabijem na qrc retardiranu upravu, koja je jedva cekala da se rijesi, najkreativnijeg igraca kojeg imamo u ekipi, i igraca koji jednim potezom moze da rijesi tekmu..Nek mu je sa srecom u Sevilli...
- zamorano1plus8
- Kontakt:
kolko mi je drago sto je melo otisao, gotov da mi je drago toliko da je i jovetic otisao...odigrao ukupno 4 utakmice dobre za godinu i pol....nije to igrac koji moze donijet neku prevagu u igri, ljajic je bolji od njeg bio, a i on je retard u glavi....jos palacia i sakatoma da se rijesimo i ja presretan
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Tacno ce mi biti drago ako juve uzme Kolasinca nama ispred nosa, jeftin a solidan bek , bolji od amebe 100%
Nerealno mi zvuci da covjek na stolu ima ponude PSG-a, Chelseaja i Arsenala i izabere Inter, al eto...vidjecemo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
+1zamorano1plus8 je napisao/la:kolko mi je drago sto je melo otisao, gotov da mi je drago toliko da je i jovetic otisao
Kaze u pon. Rodriguez med. pregled xD
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
RR je hladno jedan od najboljih (lijevih) bekova svijeta.Moze igrat i stopera sa tri u obrani.
Ma najbolji sigurno, vec dvije sezone unazad. Ja mislim da sam i ovde pisao vise puta da mi je on najveca zelja na lijevoj strani.SiamoNoi je napisao/la:RR je hladno jedan od najboljih (lijevih) bekova svijeta.Moze igrat i stopera sa tri u obrani.
Call the coroner!
Nisam se usudio napisat najbolji jer ga ove sezone nisam gledao
Pa me i iznenadilo kako je poceo i stopera igrat,nisam primjetio da je ranije.
Za 22 mil dovest takvog igrača je bagatela gotovo na nivou kupovine Snajdera za 15. Ne znam zašto uopće odugovlačimo i riskiramo da ga neko drugi ugrabi pa da na ljeto kupujemo neke polovnjake za 10-ak milja i opet ponavljamo istu priču. Čak ni Darmian nije ni upola dobar kao Rodriguez, čak ni onaj Darmian iz Torina a kamoli ovaj koji je poprilično propo. Ovo treba iskoristit jer ne vidim ni na ljeto da će neki vrhunski bek biti ovako slobodan kao Ricardo sada. Još me gore naljuti kad vidim da hladno spiskaju 25 milja na igrača koji nam nije potreban (Gagliardini) a čovjek koji nam treba ko budali šamar je na čekanju.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ako kupimo Rodrigueza ja kupujem oriđiđi dres ( sa pijace :p ), to nek im bude nagrada xD
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jel to onaj lik što je bio pozvan prije Icardija u reprezentaciju?Las Palmas are close to signing Argentinian striker Jonathan Calleri from West Ham on loan for the remainder of the season. Inter were rumored to be very close to signing Calleri but the deal failed to materialize and instead the player ended up at Deportivo Maldonado before being first loaned out to Sao Paolo and then West Ham. The striker has failed to shine with The Irons since joining them in August and is set to continue the rest of the season with Las Palmas.
Btw.kazu da Telles igra odlično u Portu.
DiMarzio kaze da smo poceli pregovore sa Romom oko Kostasa Manolasa. Navodno zelimo sve dogovoriti vec sada kako bi presao nama u Julu. Ovo je sa emisije Speciale Calciomercato koja se emituje na sky sport 1 u 23h.
Ovo ako urade i Rodrigueza iz wolfsburga ako kupe, mislim da smijese se dani sa mnogo trofeja u Interu
Ovo ako urade i Rodrigueza iz wolfsburga ako kupe, mislim da smijese se dani sa mnogo trofeja u Interu
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman, Proximic i 19 gostiju.