Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Kaze nije skupa karta, a ti moras pjehe ici ovom metrpolom po ovom kijametu jer ne rade tramvaji 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako **** stvar na ovolikom minusu vadit zub,pa haj prezivi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Rio ispravi onu glupost.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Troši se više nego što se ima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Troši se više nego što se ima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma trolom sam išao dva puta u životu i muka neviđena je svakako.Nail for Real je napisao/la:Slusaj ovoga laznog Kavajia, zali se na tramvaje a ne zna sta je muka kad cekas trolu 20 minuta i onda udjes u taj dzehennem pa se guras sa milion ljudi da uhvatis jednu sipku dok te penzioneri posmatraju sa svojih sjedista. Tramvaj je tacno Mercedes za trolu.
Gdje si se to ti preselio pa ti treba trola?
Kakve su ovo priče?sekerbay je napisao/la:ok, to mu priliciDonnie Darko je napisao/la:Ma on je mislio da sjedi negdje blizu, i gleda druge kako se tukuPo mogućnosti da ih on zavadi
Tukao sam se ja počesto u osnovnoj. Onda je došla srednja i shvatio sam da svako ili ima nož ili ima druga koji ima nož pa sam ostao ispod radara.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako voliš na šake trebao si baviti se boksom ili necim slicnim,izvoli jara,mjeri se sa sebi ravnima,.
Kaže,ajd na šake ako smješ pi.cko a proziva lika od kojeg je teži dvadeset kila jbt,to je kao fer tuca
.
Kaže,ajd na šake ako smješ pi.cko a proziva lika od kojeg je teži dvadeset kila jbt,to je kao fer tuca
.
Samo udaraljka riječima i znanjem. Sve ostalo je trulni primitivizam i seljaštvo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da nije tebi?High je napisao/la:
Hoćeš li me kritikovati ako kažem da one prve Sabahudinove skladbe slabo poznajem i znam?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
U martu.Besic je napisao/la:Da nije tebi?High je napisao/la:![]()
Hoćeš li me kritikovati ako kažem da one prve Sabahudinove skladbe slabo poznajem i znam?
Slažem se ako postoji neka kultura dijaloga,bez prozivanja i provociranja,.Rijeci mogu da zabole više od udarca i mora se imati neka mjera u samoj raspravi,.Ako ti provociraš i omaložavaš nekog rijecima sasvim je prirodno da izazoveš neku reakciju u takvoj raspravi,.High je napisao/la: Samo udaraljka riječima i znanjem. Sve ostalo je trulni primitivizam i seljaštvo.
Za mene nije ništa manje primitivno vrijedjati nekog u raspravi u odnosu na šaketanje,.
Sabahudin > Sergej bez ikakve pristrasnosti i tendencioznostiHigh je napisao/la:U martu.Moraš to naučiti, pogotovo one čiji je tekst stvarao Sergej.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cekaj malo, anacionalista Nenad Velickovic predaje nacionalnu grupu predmeta? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Od autobuske do srednje škole samo goniš i gore malo na čaršiju možeš zavrnitiSarmelino je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Tešanj
Svako je nacionalista.Bosniacum Lilium je napisao/la:Cekaj malo, anacionalista Nenad Velickovic predaje nacionalnu grupu predmeta?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma zivio sam na Dobrinji skoro godinu i po, strahote bogami, haj uvecer i nekako, ali po danu je uzasno. Tako da, uvijek ima gore od goregKawhi je napisao/la:Ma trolom sam išao dva puta u životu i muka neviđena je svakako.Nail for Real je napisao/la:Slusaj ovoga laznog Kavajia, zali se na tramvaje a ne zna sta je muka kad cekas trolu 20 minuta i onda udjes u taj dzehennem pa se guras sa milion ljudi da uhvatis jednu sipku dok te penzioneri posmatraju sa svojih sjedista. Tramvaj je tacno Mercedes za trolu.
Gdje si se to ti preselio pa ti treba trola?Kakve su ovo priče?sekerbay je napisao/la:ok, to mu priliciDonnie Darko je napisao/la:Ma on je mislio da sjedi negdje blizu, i gleda druge kako se tukuPo mogućnosti da ih on zavadi
Tukao sam se ja počesto u osnovnoj. Onda je došla srednja i shvatio sam da svako ili ima nož ili ima druga koji ima nož pa sam ostao ispod radara.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Prije docekati smrt nego glupi tramvaj. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Stone Island
- Kontakt:
Imaš li kakve tutorijale za tu Javu ? Rado bih se počeo baviti nečim sličnim, valjda mogu savladati nekad to.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bavite se pametnijom rabotom. Evo ja poceo istrazivati ovu Javu cum bajšpil
Besic je napisao/la: Hoćeš li me kritikovati ako kažem da one prve Sabahudinove skladbe slabo poznajem i znam?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Tramvaji su mila majka, jedino kad je neki zastoj, ja sad cekao trolu kod OHRa 20 minuta.rasavoje je napisao/la:Prije docekati smrt nego glupi tramvaj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.