FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neymar11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neymar11 » 07 jan 2017, 16:17

amazon je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Pa nije njemu Bozic, sta on ima s tim. Ne budali.
znam ali acoo mi to govori kaze bozic , zbuni me lik opasno :rol: :rol:
Rok je rok, nema tu Bozica.Mi smo ozbiljan klub dajemo rokove, nismo mi amateri. Znaci ako do sutra ne potpise nista od njega.
Ama on ako se danas ne odluci - odma ga prekrizit- dovest alternativu licno da sad nude veseli ili zakii , odma bi pristo na ovog veselog u boljoj je formi od zakarica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 16:18

U nasoj ligi trenutno nema boljeg igraca na toj poziciji. Licno bih ga volio vidjet u klubu jer je zaista kvalitetan igrac. Ni prvi ni posljednji kojeg ne mozemo dovesti, ako sve propadne.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 07 jan 2017, 16:22

amazon je napisao/la:U nasoj ligi trenutno nema boljeg igraca na toj poziciji. Licno bih ga volio vidjet u klubu jer je zaista kvalitetan igrac. Ni prvi ni posljednji kojeg ne mozemo dovesti, ako sve propadne.
Eto oglasio se zakaric, ja sad ga nebi doveo nema sanse znas sto ? njemu je zeljo zadnja opcija ja bi ga sad odma prekrizio
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 16:41

Okrenut se igracima iz federalne lige. Protabiriti nesto i vidjeti imali se sta dovesti i to je to. Nesto tipa Bajre haubice, pa se potuci za evropu sta drugo.
Iskorak neki od ove garniture ljude izgleda nema. Postajem jedan osrednji klub smijesne lige i to je to.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 16:46

Klub mu je poslao ponudu,ali nije jedini iz BiH. To su jos uradili Zrinjski i Krupa. On je izabrao Zelju i ljudi iz kluba ocigledno su poslali najbolju ponudu iz BiH. Ne mogu oni promijeniti njegovu zelju da igra vani. Sto je do njih uradili su sad je na njemu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 16:50

On kaze da je Borac poslao ponudu, al Krupu ne spominje.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 07 jan 2017, 16:52

Mozda mu nisu ostali klubovi bili na pameti nego samo Borac spomenu, znamo da su Krupa i Zrinjski ponudu poslali. Spominje se neki kapitalac (liga 5) da je u finalnim pregovorima sa nasim klubom, igra vise pozicija. Znal Aco nesta vise o ovome?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 16:55

aleksandar_veliki je napisao/la:
amazon je napisao/la:Okrenut se igracima iz federalne lige. Protabiriti nesto i vidjeti imali se sta dovesti i to je to. Nesto tipa Bajre haubice, pa se potuci za evropu sta drugo.
Iskorak neki od ove garniture ljude izgleda nema. Postajem jedan osrednji klub smijesne lige i to je to.
Nikad ne znas sta se iza brda valja. Mozda se dobro krije, mozda dodju igraci koje niko nije spominjao, mozda Petrovic misli da mu ne treba mnogo promjena, mozda nemas suski za nesto ozbiljnije pa moras cekati Zakaricu da propadne inostranstvo.
Ne znam, moguce. Ovo sto pratim po medijima, portalima, medju rajom nije neki pomak. Postajem klub kao sto je Krupa, Metalaga uz duzno postavanje tim klubovima. Nikad mi nece biti jasno da prodas igrace za 2 miliona i ne napravis nikakav pomak, taj mi dio nikad nece uci u glavu. Al haj..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 16:55

amazon je napisao/la:On kaze da je Borac poslao ponudu, al Krupu ne spominje.
Izjavio je neko iz Krupe da su ga zvali jerim treba takav igrac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 16:57

amazon je napisao/la:Okrenut se igracima iz federalne lige. Protabiriti nesto i vidjeti imali se sta dovesti i to je to. Nesto tipa Bajre haubice, pa se potuci za evropu sta drugo.
Vidjećemo sve. Lično, pošto imamo minus od šest bodova za prvim meni bi glavni cilj bio titula a europa svakako ne smije doći u pitanje. Trenutni igrački kadar je rastavio Zrinjskog na proste faktore, u gostima a još aktualni prvak i trenutni lider. Taj kadar je pojačan Zebom kojeg ja iako nešto ne gotivim moram poštovati, i pored godina jedan je od najboljih u ligi.
Tim će Sigurno biti pojačan na pozicijama gdje smo deficitarni, ako ti išta znači dovest će se dva dobra igrača za naše uslove. Provjerena.
Ova situacija gdje iz kluba šute ne mora da se shvati kao znak slabosti već želju stručnog štaba da radi u tišini prepuštajući drugima busanje u prsa.

Iako ni sam nisam zadovoljan nekim stvarima vjerujem da situacija nije niti približno tako crna kako je ti pokušavaš predstaviti. Pa čak, nisi ni blizu.

;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 17:01

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zakari ... ija/217637

Ovdje je izjavio koji klubovi su ga zvali. Prije 2-3 dana Borac je objavio da pregovara s njim pa ga je vjerovatno zbog toga novinar pitao za Borac.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 17:02

Neandertalac je napisao/la:
Vidjećemo sve. Lično, pošto imamo minus od šest bodova za prvim meni bi glavni cilj bio titula a europa svakako ne smije doći u pitanje. Trenutni igrački kadar je rastavio Zrinjskog na proste faktore, u gostima a još aktualni prvak i trenutni lider. Taj kadar je pojačan Zebom kojeg ja iako nešto ne gotivim moram poštovati, i pored godina jedan je od najboljih u ligi.
Tim će Sigurno biti pojačan na pozicijama gdje smo deficitarni, ako ti išta znači dovest će se dva dobra igrača za naše uslove. Provjerena.
Ova situacija gdje iz kluba šute ne mora da se shvati kao znak slabosti već želju stručnog štaba da radi u tišini prepuštajući drugima busanje u prsa.

Iako ni sam nisam zadovoljan nekim stvarima vjerujem da situacija nije niti bliži tako crna kako je ti pokušavaš predstaviti. Pa čak, nisi ni blizu.

;)
Ko sam ja da predstavljam bilo sta? Niko. Kazem ti vodim se samo zdravim razumom i logikom. Idemo redom. Otisao stoper koji je tu 2 godine i bio standardan(sto je otisao nebitno), odbrana ti ostala na dva stopera od toga drugi je tu do 1.juna, maltene si ostao na jednom. Novog stopera jos nema, vidjet cemo! Dalje, Miro na ljeto ode, dok ce Zeba i Bekric za pola godine biti igraci za 15 min. igranje ozbiljnog fudbala. Lijeve strane odavno vec nemas nikako. Ko ce doci Boga ti samog pitaj, opet ce Stanic biti zavaljen.
Doveo si nekog golmana koji ne brani godinu nigdje. Meni sve ovo je vise crno nego bijelo. Ako gledas na duze staze ovo je jedan obicni ku.rac(oprosti na izrazu). Bez strategije, bez icega.
Ako jos tu pri dodam tjeranje nase djece od Beganovica, Sadikovica, Mujagica, ne ocekujem nista bolje u buducnosti. Itekako je ovdje da se svi mi skupa zapitamo sta ce od nas biti u buducnosti, kao klubu koji je bio no1 u drzavi.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 17:09

Pricat ćemo za desetak dana opet. Strpi se i prvo skoči pa reci hop.
Radi se Amazon, pa nisu u klubu tu "onako", da bi mi imali o čemu pričati. Eto oni ne znaju na čemu smo...

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 jan 2017, 17:11

Boccacccini, Bogičević i Kemo nisu jedan stoper.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 17:12

Ne znaju prijatelju. Nisu oni tu 20 dana. Odavno su oni tu, a na kraju nisu nista uradili. Hajd nebitno, vidjet cemo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 17:20

Rokoko87 je napisao/la:Boccacccini, Bogičević i Kemo nisu jedan stoper.
Slazem se. To je nula stopera. Jedan pred penziju, drugi pred kraj posudbe, treci odigrao 90 min u dvije godine. Nula, izvini.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 17:21

amazon je napisao/la:Ne znaju prijatelju. Nisu oni tu 20 dana. Odavno su oni tu, a na kraju nisu nista uradili. Hajd nebitno, vidjet cemo.
"Mi" smo generalno nezadovoljni jer više nemamo veliki protok informacija, za kafe, ono kao što smo navikli. Tek pokoja procuri a i to je upitno, većina ovih igrača samo diže sebi cijenu preko najvećeg kluba. Ko god igra lijevom nogom ili stopera nama interesantan.
Jest, al' u qurcu, evo da ti ja kažem.
Još dosta prije kraja sezone napravljen je spisak želja, igrači koji bi nas Pojačali u trenutnoj konstalaciji snaga.
Na to dodaj i menagere koji nude sve i svašta, doduše za malo jače pare moglo bi se probrati.
Para nema kao u zadnja dva prelazna ali za ovo što nama treba, sasvim dovoljno. I malo se uvodi reda jer su Amateri davali plate koliko im ko zatraži i dovodili sve i svašta, udarali ih po ušima ko malu djecu. Slavki već ne mogu te fore prodavati.
Sa svakim od potencijalnih prinova su obavljeni ozbiljni razgovori, prezentirani ciljevi i jasno naznačeno šta se od njih očekuje. Nema više drkanja qurca šest mjeseci a plata trica, čvrka, pa ću još malo uzet za raskid.
Sada se svaki dinar mora zaraditi.

Bit će to sve ok, ne sikirajte se :thumbup:

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 jan 2017, 17:24

amazon je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Boccacccini, Bogičević i Kemo nisu jedan stoper.
Slazem se. To je nula stopera. Jedan pred penziju, drugi pred kraj posudbe, treci odigrao 90 min u dvije godine. Nula, izvini.
Pa šta ako je pred kraj posudbe, ovdje govorimo o nadolazećoj polusezoni, imat ćemo kad popuniti to na ljeto.
Bogičević je bio bolji od Kosorića, tako da još nije za odbacit, a kad već kukaš da nemamo, hoću da ti pokažem da imamo, makar to bio mlađahni Kemo.

I uz sve to, ne vjerujem da je Slavko skrenuo s uma da ne pojača zadnju liniju sa još jednim lijevim bekom i stoperom, a uvijek se to može zakrpiti sa Stanićem, Sinišom ili Hasanovićem.

Imamo stopera, ne boj se. :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 17:24

Ko po vama treba biti novi kapiten ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.