FIFA 17 Liga - SS.BA

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

mirgerr
Kontakt:

Re: FIFA 17 Liga - SS.BA

Post Postao/la mirgerr » 09 jan 2017, 22:18

BigDaddy je napisao/la:
mirgerr
Objavi nam tabelu nakon kompletiranog 8.kola. Nocas BVB i ManUtd otvaraju 9.kolo
Pa nije jos kompletirano 8. kolo. Ja ne znam da su Chelsea i Arsenal odigrali derbi :?

Pitao sam Mramora kako da se odradi ono da moj post bude prvi, da bude fiksna tabela sa grafikom strijelaca i odigranih ali i narednih kola... NO, odgovora jos nisam dobio :(
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 09 jan 2017, 22:26

Artetitis je napisao/la:Kad cemo Pozde i ja na crtu? :)
ako si tu, sto se mene tice moze odma ;) samo mi se javi na origin

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 09 jan 2017, 22:32

Pozde je napisao/la:
Nisam, moracemo to sutra. :)

Dienstag, Tott vs Bayern, live na SAT1 i MTV Igman!

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 09 jan 2017, 22:33

Artetitis je napisao/la:
Pozde je napisao/la:
Nisam, moracemo to sutra. :)

Dienstag, Tott vs Bayern, live na SAT1 i MTV Igman!
e haj nema veze haha, taman da spremi i BHT da otkupi prava za prijenos od MTV Igman

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 09 jan 2017, 22:41

mirgerr je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:
mirgerr
Objavi nam tabelu nakon kompletiranog 8.kola. Nocas BVB i ManUtd otvaraju 9.kolo
Pa nije jos kompletirano 8. kolo. Ja ne znam da su Chelsea i Arsenal odigrali derbi :?

Pitao sam Mramora kako da se odradi ono da moj post bude prvi, da bude fiksna tabela sa grafikom strijelaca i odigranih ali i narednih kola... NO, odgovora jos nisam dobio :(
Aa ja zaboravio. Ma odigrace i oni garant. Je li problem da mi nocas odigramo bvb united? Jer ja ne znam hocu li biti tu sutra i prekosutra vece

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 10 jan 2017, 01:36

slika

Milioneri napokon do prve pobjede u novoj godini! (FOTO & VIDEO)

U prvoj utakmici 9. kola svjetski popularne SS.ba lige, sastali su se Borussia Dortmund i Manchester United. Iako nismo gledali spektakl kao u prvoj utakmici ova dva tima, i ovaj meč je bio pun uzbuđenja. Već u prvim minutama domaći prijete De Gei - Götze i Aubameyang šutiraju ali španski golman pokazuje sjajne reflekse. Nakon slabije početne faze gosti su se okuražili, prvo u 12.minuti Ibrahimović šutira direktno u Bürkija, a samo minut poslije mladi Martial iz izgledne pozicije pogađa samo prečku. Naravno, kazna je uslijedila: u 20. minuti Marco Reus šutira s 18 metara, lopta se odbija od Smallinga i završava u mreži gostiju. Nakon ovog gola gledali smo rovovski rat na sredini terena, United je imao terensku inicijativu, ali nisu uspjeli ugroziti Bürkija.
Nakon pauze potpuna dominacija gostiju, Pogba i Rashford su izlazili sami pred golmana, ali nisu uspjeli pogoditi. I kada se očekivao izjednačujući pogodak, trener domaćih vrši dvije izmjene. Kagawa i Pulišić ulaze umjesto neraspoloženih Götzea i Dembelea. Ove izmjene kao da su Nijemcima dale krila - u 79. minuti Aubameyang sjajno proigrava Svena Bendera, a ovaj šutira s ivice kaznenog prostora i pogađa za 2:0. U 84. minuti De Gea poklanja loptu Pulišiću, a ovaj bez problema postiže gol odluke - o ovom kiksu Španca već bruje društvene mreže.
U sudijskoj nadoknadi Zlatan Ibrahimović spašava čast svome timu i sjajnim šutem pogađa za 3:1.
Vrijedi napomenuti da je utakmica protekla u korektnoj atmosferi, te da sudija nijednom nije vadio kartone iz džepa.
u 10. kolu Dortmund ide na Nou Camp, a United kod kuće dočekuje sjajni Arsenal.
slika
slika
slika
slika
slika

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 10 jan 2017, 02:04

Mi jos nismo. Sutra navecer mogu ili preksutra. Nije problem.
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 10 jan 2017, 12:24

Eh ljudi evo ga :D . Kopirajte sebi negdje ovaj post (http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p5552720) , i kad vas bude interesovalo live stanje tabele, rezultata... a vi fino klik na njega i eto ga.
Mozda ima ili bude koja greska, ako je uocite ispravite me :D

LIVE TABELA
slika
LISTA STRIJELACA
slika
KOLA
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 25 jan 2017, 09:43, ukupno mijenjano 10 puta.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 10 jan 2017, 13:53

mirgerr
CROtorious
Artetitis
Pozde
UltraSA
Alminjo99
ne_znam_ko_sam
https://twitter.com/ssbaliga

ovo je zvanični twitter profil SS.ba lige. Tu ćete ubuduće moći pratiti tabele, liste strijelaca, raspored takmičenja, ankete i ostale zanimljivosti vezane za najpopularniju ligu.
Stavite sebi ovaj link u zabilješke
A fore radi bilo bi fino da svak sebi otvori twitter profil, pa da mozemo i tamo komunicirati i prepucavati se :rol:

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 10 jan 2017, 17:00

Za otprilike pola sata ce se odigrati moze se reci derbi Tottenham - Bayern. Da li ce se Bavarci odlijepiti ili ce Kokosi smanjiti razliku na tabeli? Koja su vasa misljenja? :D

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 10 jan 2017, 17:22

Koji(a) od vas je Alex Malone? :mrgreen:

Spamm

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 10 jan 2017, 17:58

Vidim na poluvremenu Tot - Bay 0:4, da li će Artetitis nakon utakmice smjeti izaći pred novinare, što zbog sramote koga vodi, što zbog poraza :mrgreen:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 10 jan 2017, 18:07

mirgerr je napisao/la:Koji(a) od vas je Alex Malone? :mrgreen:
Ne diraj mi alex malone, cura je luda za ss.ba ligom. Kaze crotorious joj pravo simpa

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 10 jan 2017, 18:12

Danas navecer mogu odigrat utakmicu samo neka se kolega javi da se dogovorimo kada. Oko 20.30 ili 21h bi bilo najbolje, a moze i kasnije.
Zadnja Klupa

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 10 jan 2017, 18:14

BigDaddy je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:Koji(a) od vas je Alex Malone? :mrgreen:
Ne diraj mi alex malone, cura je luda za ss.ba ligom. Kaze crotorious joj pravo simpa
Giroud odradio svoje :D :D
Zadnja Klupa

Pozde
Kontakt:

Post Postao/la Pozde » 10 jan 2017, 18:16

Zavrsena utakmica Tottenham - Bayern. Neocekivan rezultat, posebno drag Njemcima a vidjet cete i zasto ;)

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 10 jan 2017, 18:23

Tottenham - Bayern 1:7

Kokoši su ostale u ćumezu luzerštine koja je trejdmark Tottenhama još od 1961.godine. Taman što su povezali par dobrih rezultata, igrači Tottenhama su odlučili svoje vjerne navijače (za ovu priliku se na tribinama pojavio i jedini živi svjedok njihove zadnje ligaške titule no i on je završio na psihijatriji na poluvremenu) obradovati kanonadom u vlastitoj mreži.

Bayern je od samog početka pokazao njemačku preciznost i uštimanost dok je George Graham Jr uspješno zavarao samog sebe sa par izmjena u odnosu na 11 koji su donijeli bodove sa Nou Campa.

Rani gol Robbena je trasirao utakmicu u smjeru pobjede Bayerna, a golovi Müllera i Thiaga su to samo potvrdili. Tottenham je u prvom poluvremenu imao tek jednu šansu Sona koju je Neuer odličnom odbranom neutralisao. Do kraja poluvremena je danas katastrofalnom Llorisu gol zabio i Lewandowski.

U drugom poluvremenu je Robben u prvom napadu Bayerna donio ogromnih 0:5 gostima. U rijetkom napadu Tottenhama koji je ličio na nešto Harry Kane je uspio ugurati loptu u mrežu.

Bayern nije htio da ostane na tome pa su Thiago i Lewandowski iz jedanaesterca donijeli zasluženih 1:7 za Bavarce.

Irfo, sine, nisi li mogao uzeti Atletico Madrid? :facepalm:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2017, 18:29

Prije ce da je do menadzera a ne do kluba :kafa: , na allianz areni u prvom dijelu sezone, bayern nije ozbiljnije zaprijetio, a sad 7 golova u mrezi :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 jan 2017, 19:27

Nije isključeno da se vratim u nekoj od narednih sezona, ali ću tempirati vrijeme kada ispita bude manje, da ne napuštam opet u pola sezone... A @mirgerr, ne znam šta da ti kažem za prvi post, gledat' ću ja da ga osvježavam koliko-toliko (šalji mi na pp grafike). :)

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 10 jan 2017, 20:58

ne_znam_ko_sam
jarane jesi li ziv, trebas odigrati utakmice s arsenalom i barcom :zviz:

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.