FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 16 jan 2017, 14:40

KenChoo je napisao/la:
hilmo je napisao/la:@KenChoo, dva puta ti brišem post zbog previše uvrijedljivih izraza koje upućuješ drugom forumašu, molit ću te da to ne radiš više.

@memara, ne izazivaj.
Izvinjavam se :salut:
U koliko je trening????,
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 jan 2017, 14:40

MortemHz je napisao/la:
Samo ide na sedmicu ljudi.
Sejfudin u Sarajevo ide samo u soping ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2017, 14:40

zlo87 je napisao/la:Ken choo sto lazes da je trening u 13 usta ti se pisam smrzo sam se ko picka
Kad je bio?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 jan 2017, 14:41

zlo87 je napisao/la:Ken choo sto lazes da je trening u 13 usta ti se pisam smrzo sam se ko picka
:urnebes: :urnebes:
ZZ

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jan 2017, 14:42

MortemHz je napisao/la:
Kad je bio?
Ne znam ni kad je, u kaficu sam sacekat cu malo pa odoh opet vidjet u 13 bila Bosna Sema, sad nasi pioniri. S Ken Choo nemoj da pises vise nista molim te ocigledno pojma nemas

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jan 2017, 14:44

Ode li Hadzic u Benficu ili negdje trece, to je jako dobro za njega. Imat ce priliku da se razvija kako treba.
Ali to je lose po klub. To bi znacilo da smo svijesni da ne znamo razivit mladog igraca i da cemo se u sustini pretvoriti u tvornicu za proizvodnju juniora, a oni koji valjaju ce otici bez igranja za prvi tim. Ostali ce zarsiti po Famosu, Bosna Semi i slicnim ekipama.
Dok nam u isto vrijeme u prvom timu igraju Novakovici, Bekici, Rustemovici i slicni...

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 16 jan 2017, 14:47

Gdje si to išao? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 16 jan 2017, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 jan 2017, 14:47

Joj insajdera :rol:

Mogu samo qrcem gloginje mlatiti, situacija u klubu odavno nije bila bolja sto se tice SISTEMA

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jan 2017, 14:48

KenChoo je napisao/la:
Sta ti mislis ovako jer di pametan bas

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 16 jan 2017, 14:48

Evander je napisao/la:
Septerra je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:mi nudimo stipendijske ugovore juniorima, i jedini smo koji to rade u BiH, dakle kad se kompletiraju i preostale faze Kampa i prostorije Akademije to će tek tad imati smisao i dodatnu dimenziju mladim igračima, ovako kupimo što možemo od talenata koji su skautirani, dosta ih već ima i menadžere i jače ugovore ali i jače roditelje koji ne benda previše organizaciju poput naše gdje ne može se roditelj uplitati....sistem je dobar i daleko ispred bilo koje omladinske škole u državi....
Kod nas se roditelji previše petljaju. To je još jedan problem u moru problema gdje ti menadžeri vise nad glavom, penzionisam igračima se daje mjesto trenera u omladinskim kategorijama a mladim igračima se generalno ne vjeruje. Čuo sam da je i za Lelića isto. Da mu se roditelji previše petljaju i da traži garanciju da bude u prvih 11 da bi potpisao. Koliko je to tačno, ne znam.

Bravo za Hadžića. Ova testiranja će biti od koristi i njemu a i klubu da znaju s čim raspolažu.
A ko da brine o djecaku od 16, 17 godina?
Ispade da oni trebaju biti telad i potpisivati sve sto im neki klub ponudi. Naravno da ce mu se roditelji mijesati ili njegov zastupnik.
Naravno, nekad su roditelji nerelani, ali zamisli da dijete od 16 godina samo brine o svojoj karijeri?
Naravno da se roditelji i agenti brinu za tu djecu, to ne sporim. Ali postoji granica dobrog ukusa kad je petljanje u pitanju jer ta djeca prihvataju poziv profi fudbalera a tu je klub druga strana priče. Pogotovo se to odnosi na klubove sa jakom omladinskom infrastrukturom a u državi od Sarajeva tu nema niko jači. Malo više povjerenja u organizaciju ne bi škodilo ali razumjem i njihov skepticizam i nepovjerenje, udvostručen nerealnim očekivanjima od vlastitog djeteta kojeg roditelji tretiraju kao financijski ulog.
MortemHz je napisao/la:Taman ce doci na prvu utakmicu sa Brotnjom, tu bi ga volio vidjeti zajedno sa Liivakom i Husejinovićem + eventualno novim pojacanjima, da odigraju citavu utakmicu.
:thumbup: . Na momenat zaboravih da je ovo samo testiranje i da se vraća za heftu. U tom kontekstu laska interes Benfice i to svima a ne samo Nedimu.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 16 jan 2017, 14:50

zlo87 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
Sta ti mislis ovako jer di pametan bas
Sljedeći put duple čarape ili vunene navučeš, džemper, duge gaće, kapa, rukavice i nema šanse da se smrzneš. Sarajlijica ti je bio na treningu čini mi se.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 jan 2017, 14:51

A sta Hilmo trebam da sutim na sve ove lazi kad znam da nije istina. Prvi put ga citiram on meni odmah debil. Ja ovdje nikad nisam bio protiv Evandera, PitarBordo, Totija i Jokera iako su oni mnogima ovdje tkz. "pljuvaci", momci su u pravu 95% ono sto pisu. Ovdje svako treba da ima pravo i da pise ono sto zeli, al' ovo sto on postavlja u zadnje vrijeme su teske lazi. Ne zelim vise raspravljati na ovu temu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 jan 2017, 14:56

moj uzor-S.G je napisao/la:
Sreca pa sam otisao :urnebes:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 jan 2017, 14:58

Ja APELUJEM da se prvo procita informacija pa onda komentarise. Odlaskom Nedima u Benficu nista ne gubimo. Trenirat ce tamo, kao sto bi i ovdje, uz to ce se Portugalci uvjeriti kakav je talenat. Kad se vrati, nastavit ce raditi sa prvim timom i osim u slucaju nemoralne ponude ostati i aBd u nastavku prvenstvu biti clan seniora...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jan 2017, 15:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
Sreca pa sam otisao :urnebes:
Eto Ken Choo, nemoj vise insajderskih Allaha ti

High

Post Postao/la High » 16 jan 2017, 15:05

:lol: :urnebes: :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 16 jan 2017, 15:06

Vrhunac djelovanja Bordo Prijatelja. Popravilo mi je dan..

https://www.****/sport/fudbal/isovi ... ci/593896/

High

Post Postao/la High » 16 jan 2017, 15:08

Ovaj Isović je žešći cirkusant. Sjetimo se njegove izjave da je najveći dan za FKS bilo ispadanje komšinica od Videotona.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 16 jan 2017, 15:10

@zlo87, heheheheheehehe slab si ti šaljivdžija.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 jan 2017, 15:11

Memara je napisao/la:... Evandera, PitarBordo, Totija i Jokera iako su oni mnogima ovdje tkz. "pljuvaci", momci su u pravu 95% ono sto pisu.
Kakvo odabrano društvo, ako ne bi uzeli novogodišnji malonogmetni memorijalni turnir u Bihaću ne znam k'o bi. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, TefalTava i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []