odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Jel vidio ko pošto je Adidas Z.N.E hoodie u SCCu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sta covjek da uzme ?

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nijedne, već neke muške.VolimTz je napisao/la:Sta covjek da uzme ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Proslo je doba Hordi i kezuala izgleda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma uzmeš neke tamnije i to je to.VolimTz je napisao/la:Proslo je doba Hordi i kezuala izgleda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prosao cijelu Ankaru, ima crni Hamburg koji je preskup. Gazelle svih boja, ali njih vec imam. Ostalo mi samo ovo. Sive se mogu uparit sa vise stvari.High je napisao/la:Ma uzmeš neke tamnije i to je to.VolimTz je napisao/la:Proslo je doba Hordi i kezuala izgleda.Mada su mi ove sive bolje od plavih.
Generalno adidas ima prelosu ponudu, barem ovdje, sve neki superstar swag belaji.
Da mi bar imamo takvu ponudu obuće...
Uzmi plave, ljepše su svakako, ove sive baš nekako
Uzmi plave, ljepše su svakako, ove sive baš nekako
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Uzmi Stan Smith. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Gdje je najbolji izbor polo majica dugih rukava? 
Sive
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nijedne od tih, te plave su usrali sa tim linijama takve boje a sive imaju djon katastrofa, nadji sta trece 
Nijedne 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ove ako imas:VolimTz je napisao/la:Sta covjek da uzme ?

ubile se za termina 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Slatinash_7
- Kontakt:
I meni isto sa ovim dole braon,isto za termina patike,iako sive imaju vise potencijala za neku casual varijantu..ima dobrih modela hamburg,ako vec neces gazzele,bekenbauer,ovaj mi je npr betonmiki_92 je napisao/la:ubile se za termina

Inace u footleckeru na netu imaju strasna snizenja,vec po 60% na stan smith,asics i reebok patike,pa dobre modele mozes naci za 40 eura,samo eto carina ovo ono sto zeza stvar..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
miki_92 je napisao/la:ubile se za termina
miki_92 je napisao/la:ubile se za termina
A ove plave za rukometnog golmana
ma samo Busenitz kad su ti modeli u pitanju
Kiel je isto dobar casual model
Kiel je isto dobar casual model
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovaj kad bi uspio naci uzeo bih bez razmisljanja. Ponuda ovdje je prelosa.Slatinash_7 je napisao/la:I meni isto sa ovim dole braon,isto za termina patike,iako sive imaju vise potencijala za neku casual varijantu..ima dobrih modela hamburg,ako vec neces gazzele,bekenbauer,ovaj mi je npr betonmiki_92 je napisao/la:ubile se za termina
Inace u footleckeru na netu imaju strasna snizenja,vec po 60% na stan smith,asics i reebok patike,pa dobre modele mozes naci za 40 eura,samo eto carina ovo ono sto zeza stvar..
Nista, nastavljam potragu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.