FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kae Dulja ,Ahmetovic i rezerve 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
High je napisao/la: Bez Saida?

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Said je, dakle, porazom otvorio pokušaj pišanja po pljuvačima.Memara je napisao/la:High je napisao/la: Bez Saida?![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ali, samo sam cekao ko ce prvi dati ovakav komentar, odnosno gledati ko nedostaje i poceti se crnjaciti jer na slici nisu svi koje je on zamislio da moraju biti...High je napisao/la:Bez Saida?Memara je napisao/la:Pobjednička![]()
Kakva morbidna opterecenost glupostima...
Bolje ti je sam se iskandžijaj.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Čekao, kažeš? Jesi li i osam mjeseci čekao da proigra?ColdDemon je napisao/la:Ali, samo sam cekao ko ce prvi dati ovakav komentar, odnosno gledati ko nedostaje i poceti se crnjaciti jer na slici nisu svi koje je on zamislio da moraju biti...High je napisao/la:Bez Saida?Memara je napisao/la:Pobjednička![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva morbidna opterecenost glupostima...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ordagic dogovorio sa Slobodankom
- BosnianKingdom
- Kontakt:
HvalaOrangina85 je napisao/la:Lija je AndjusicBosnianKingdom je napisao/la:Sasa Balic na Instagramu: "mene dobije Lija neznalica, krilo a krvavih koljena svaki trening![]()
"
Na koga misli, Lija? Je li to estonac ili?
Sabrine mi moje!
@High
Ne, zato sto nisam govorio da ce i s jednom nogom prekucati ligu. Ali, sta ima veze sto nekoga nema na slici? Je li nam tako malo fali za crnjacenje?
@Besic, komentar se odnosio na mene?
Ne, zato sto nisam govorio da ce i s jednom nogom prekucati ligu. Ali, sta ima veze sto nekoga nema na slici? Je li nam tako malo fali za crnjacenje?
@Besic, komentar se odnosio na mene?
Brat Ken Choo precizan sa terminama kao @hilmaga sa vremenskom prognozom. Rece jednom prilikom (pred tekmu) da je upaljen nekakav narandzasti meteoalarm, ja u skafanderu i sa dva kisobrana otisao na Kosevo. Bilo 30 stepeni, ja fleke od sunca dobio jbt.zlo87 je napisao/la:Ken Choo, odgovori ljudima. U koliko ti Keno kaze racunaj dva sata kasnije, pa skontaj sta ces radit u ta dva sata, ponesi para za caj ili kahvu haahahahaMortemHz je napisao/la:Ljudi kad je taj trening, vjerovatno cu stici sutra pa da pogledam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jeste , na tebe.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Brat Ken Choo precizan sa terminama kao @hilmaga sa vremenskom prognozom. Rece jednom prilikom (pred tekmu) da je upaljen nekakav narandzasti meteoalarm, ja u skafanderu i sa dva kisobrana otisao na Kosevo. Bilo 30 stepeni, ja fleke od sunca dobio jbt.zlo87 je napisao/la:Ken Choo, odgovori ljudima. U koliko ti Keno kaze racunaj dva sata kasnije, pa skontaj sta ces radit u ta dva sata, ponesi para za caj ili kahvu haahahahaMortemHz je napisao/la:Ljudi kad je taj trening, vjerovatno cu stici sutra pa da pogledam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Auuuuuu...Besic je napisao/la:Jeste , na tebe.
-
belosevic28
- Kontakt:
Halali, morao sam hahahhBesic je napisao/la:Da budalo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Samo se ne treba sekirati... 
-
belosevic28
- Kontakt:
ColdDemon je napisao/la:Samo se ne treba sekirati...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jah...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, Haris Duljević, posjetio je danas Mirzu Alihodžića i uručio mu je ispred naših igrača i trenera određeni novčani iznos, koji je, vjerujemo, dobrodošao za nabavku novih kolica kako bi zadovoljile njegove osnovne potrebe i za njega, vjerujemo, ono najvažnije, kako bi i na proljeće bio uz igrače u bordo-bijelim dresovima.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 16 jan 2017, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, trunks1946 i 12 gostiju.