Pa slazem se, treba gledati ugovor, a ne ovaj sporazumVirtu4l je napisao/la:Na ugovoru piše da će se novac isplaćivati gotovinski putem blagajne kluba, slažem se, samo se ugovor i treba gledati.tuzlak1987 je napisao/la:Kakve veze ima kako Sloboda posluje, tako posluju mnogi u ligi. Na ugovoru pise 400, samo se ugovor i gleda i sve je kako treba.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znači, imate ugovor i međusobni sporazum, još zanimljivije
Pretpostavljam da u ugovoru nema ovo za blagajnu 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
medjusobni sporazum izmedju F.K.SLOBODE i Kostica je sastavni dio amaterskog ugovora izmedju drugog pravnog subjekta tj.omladinskog kluba sloboda gdje je on prijavljen kao trener omladinskog pogona, uz naknadu od 400 KM. i kako se on uopste mogao registrovati za prvi tim to je posao za Haga! Ovo ce nazalost dokrajciti Slobodu, nije vise upitno da li ce biti izbacena iz lige, nego samo kada, da li za 2-3-5- 10-20 dana.. kad u FIFI I UEFI vide ugovore i sporazume jednog pravnog subjekta i trenera, a slijedom toga se taj trener sa tim antiugovorom zaposlio u drugom pravnom subjektu kao igrac, uz fiktivnu platu bez doprinosa i placanja poreza...pa stvarno, to jos nije vidjeno na nasim prostorima. Ovo se radi smisljeno, kako bi se stalo u kraj malverzacijama u bh nogometu, i cudimo se sto smo zadnja liga u Evropi!? najmanje je bitan Kostic, ovdje je bitno postivanje propisa i pravila igre ako zelimo dobro nasem fudbalu!
ne snalazi se ustaljena procedura u ovim ugovorima sporazumima sto jest jest 
strucni pravni tim s grbavice je u soku. i nevjerici.
mislim stvarno
strucni pravni tim s grbavice je u soku. i nevjerici.
mislim stvarno
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 10 feb 2017, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
izasao i komentar iz redova zeljeznicara na najavljenu tuzbu iz slobode https://www.youtube.com/watch?v=Ua0tt1wP3U8
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- Neandertalac
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:
u koliziji si po pitanju forme i sadrzaja postova.neandertalac,ozbiljno..ono gospodski a same psovke
nisam neki kolektor po pitanju pravopisa, al to je strahobalno.
kakvo pocerivanje ba, ko ovaj vas slucaj kostic na ufei jeli?![]()
mislim nije jos gotovo,al bice, ko i za punca s dinom
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kakve on veze ima sa Carsijom?Sariel je napisao/la:ccc neandertalac, nije ti to lijepo, nije čaršijski...
gradski...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sariel brat, fakat je šteta što za Slobodu navija 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Zato mi nisu jasni ovi iz Slobode, jbt, kakav je to pravni tim, svjesno otvaraš pandorinu kutiju, a znaš da nisi čist.bosnas_ je napisao/la:"slucaj" Kostic ce skupo kostati Slobodu. nazalost uskoro cete biti izbaceni iz lige. Zbog kriminalnih antiugovora vecine igrace gdje je izvarana drzava u vidi ne placanja doprinosa i poreza vasem klugu se crno pise. Nazalost sta ste sebi dozvolili... igraci vam igraju sa amaterskim ugovorima a koji su potpisani sa drugim pravnim licima a ne sa f.k.sloboda. hahha koji delegati jbt.
Jedina sreća Slobode oko ovih ugovora je što živimo u Bosni i Hercegovini! Inače bi im se crno pisalo za ovakvu klempu državi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa naravno, nikada oni nisu poslovali kako treba. Za javnost i naivne ljude da ali ovako..YNWA je napisao/la:Kad krene prozivanje za nelegalno poslovanje, i varanje države, a svi to rade, pa prvi zeljeznicar je nudio Ordagicu dupli ugovor, jedan u savez, sa cifrom za doprinose, jedan samo da oni znaju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inace je novcana kazna i -3 boda klubu uz 6 mjeseci zabrane igranja igracu ali nista od toga nece biti najvjerovatnije.joker90 je napisao/la:Tresla se gora, rodio se miš! Obično tako bude kod nas, kakva izbacivanja i kazne..
- zamorano1plus8
- Kontakt:
plus zabrana dovodjenja igraca na odredjeni periodMortemHz je napisao/la:Inace je novcana kazna i -3 boda klubu uz 6 mjeseci zabrane igranja igracu ali nista od toga nece biti najvjerovatnije.joker90 je napisao/la:Tresla se gora, rodio se miš! Obično tako bude kod nas, kakva izbacivanja i kazne..
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
A ne možeš im oduzeti tri boda, Široki bi ih prestigao, ovako imaju još kakve takve šanse za ligu za prvaka.MortemHz je napisao/la:Inace je novcana kazna i -3 boda klubu uz 6 mjeseci zabrane igranja igracu ali nista od toga nece biti najvjerovatnije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dajte nam tuu federalnu
da i vi svi malo dusom dahnete bez zeljee 
Sto se tice kostica na kraju ce najvise ispastat on sam, ako je imao ugovor trebao ga je ispostovat, a ne znam sta je pogresno u tome sto zeljo radi kao mi bi njeg mogli nagovorit da raskine ugovor sa slobodom protiv njegove volje, smijesno. Da sam to ne zeli nista se od ovog ne bi desilo
Sto se tice kostica na kraju ce najvise ispastat on sam, ako je imao ugovor trebao ga je ispostovat, a ne znam sta je pogresno u tome sto zeljo radi kao mi bi njeg mogli nagovorit da raskine ugovor sa slobodom protiv njegove volje, smijesno. Da sam to ne zeli nista se od ovog ne bi desilo
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Neandertalac je napisao/la:Sariel je napisao/la:
u koliziji si po pitanju forme i sadrzaja postova.neandertalac,ozbiljno..ono gospodski a same psovke
nisam neki kolektor po pitanju pravopisa, al to je strahobalno.
kakvo pocerivanje ba, ko ovaj vas slucaj kostic na ufei jeli?![]()
mislim nije jos gotovo,al bice, ko i za punca s dinom
kakav her zika kakav kolektor
kako nisam lepo reko? kako detektor?
ovaj koincident jesam dobro reko?
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 10 feb 2017, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Izbaciti iz lige fukare. Do juče za milju, dvije prodavali utakmice a danas bi da se naguravaju sa najvećima.
E neće moći...
E neće moći...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
da pozovemo miliciju???Neandertalac je napisao/la:Izbaciti iz lige fukare. Do juče za milju, dvije prodavali utakmice a danas bi da se naguravaju sa najvećima.
E neće moći...
SAMO MI JOS TO FALI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zanimljivo je da protiv Zelje imamo pozitivan omjer od 1945-2016, a da je Zeljo u Jugoslaviji ispao iz lige kada je Sloboda bila u vrhu. Ali Zeljo je golem.
Neko ispao iz Jugoslavije a nekog Leotar izbacio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.