Šala mala, pogotovo za satnicu.Majkl je napisao/la:Kad i gdje ?KenChoo je napisao/la:Bosna Visoko, u 13h.Majkl je napisao/la:@belosevic28 ok izvini.
Sta li su skontali za generalnu ,da li ima neko informaciju
Hvala na informaciji
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad i gdje ?KenChoo je napisao/la:Bosna Visoko, u 13h.KenChoo je napisao/la:@belosevic28 ok izvini.
Sta li su skontali za generalnu ,da li ima neko informaciju
Hvala na informaciji[/quote]
Šala mala, pogotovo za satnicu.
A bilo mi je cudno jer znam da 17 igraju sa Mladost DK,pa kontam od kud to ali eto.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Slayem se da treba podrzati Calu sta god bude jer on je sigurno najmanje kriv,a i radi toga da nebi opet po ustaljenoj praksi gledali Uscuplica,Hurtica ili nekog drugog kvazi trenera!!!mensur55 je napisao/la:Trebali smo mi dosta toga uradit ali nismo, nikad necu prezalit ovog covjeka posebno kad vidim kakve su nas ublehe vodile, zato treba stati iza Cale da nam se opet nebi Hurtic vratio.adem993 je napisao/la:http://****/u-svicarskoj-se-dive-mehi-kodri-servette-sada-drugacije-izgleda/
trebali smo stati mi navijaci iza ovog covjeka!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- ElCartel11
- Kontakt:
Dosadni ste vise sa Kodrom. Nismo imali u glavi kad je bio kod nas i sad dzabe placemo. Meni je isto zao sto ga nismo ostavili, ali boze moj, sad imamo slicnu situaciju sa Calom koji ima 70% slabiji igracki kadar, koji je imao Kodro tad i ako sad ne stanemo iza Cale ma kakav god rezultat na kraju bio, nama onda nema pomoci i ne zasluzujemo boljeg trenera od sir Hurtica ili sir Uscuplica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hoce li Dulja produzit
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čala > Kodro
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hoce, kaze mi vozac, svi izlaze na Kosevu, a Dulja ce produzit do SCC-azlo87 je napisao/la:Hoce li Dulja produzit
1946~
- TobeYarabi
- Kontakt:
uvjekMortemHz je napisao/la:Čala > Kodro
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realno samo.TobeYarabi je napisao/la:uvjekMortemHz je napisao/la:Čala > Kodro
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zip je napisao/la:Pa sta sada ako nije onako kako zelimo,jel treba sad da okrecemo ledja klubu i ne idemo na utakmice?Evander je napisao/la:@Zip
A kad je bilo dobro?
Ja sam uz klub od neke 88/89, mada sam i ranije isao na utakmice ali se i ne sjecam iskreno.
Ne sjecam se bas da je bilo dobro.
Ali to ne znaci da ne trebamo teziti da bude bolje. Ovako, tesko cemo ikad do tog boljeg doci. Sve stihijski, sve amaterski.
Par puta smo pomislili "evo ga konacno" i svaki put dobili samarcinu.
U sustini, posjeta je najbolje mjerilo gdje smo i sta smo. Narod ne mozes predugo lagati.
Ja idem na utakmicu jer volim klub, koliko god se nerviram dok igraju.
Ta posjeta je mala jer su mnogi navijaci na baterije, traze neki razlog da odu na utakmicu.. Dal bili dobri rezultati dal zbog neke atrakcije na istoj il slicno.
Svi zelimo da budemo najbolji, da igramo ovo il ono... bla bla bla..
Realnost je drugacija.
Nikad ne znamo sta nam sutra donosi.
Sta ces ti pricati ukoliko ova ekipa uzme titulu i kup?
Hoces biti ponosan, il ces opet pickarato po forumu, il ces se usutiti kao i uvijek kad su lpozitivni rezultati?
Bravo, upravo to. Naše je da dolazimo na tekme i podržimo klub i kad je najgore. Na Koševu sam bio i kad su nas kone otresle 0:3 i kad nas je Sloboda gazila, al sam bio i protiv Cluja i Borussije. To što raja, a pretežno starija raja na istoku i zapadu očekuje Real, to je druga stvar. Ja vjerujem da ova ekipa može do titule, uz malo sreće. Čala je čovjek koji voli klub i koji zna kako je osvojit trofej, i u to se trebamo uzdat i svima dat maksimalnu podršku s tribina.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I mi snosimo dio krivice,nismo imali strpljenja kod nerijesenih rezultata.KenChoo je napisao/la:Nemoj ovo molim te. Meni se plače kad vidim kakvog čovjeka su šutnuli kao zadnji papci. Da je Mehaga ostao..adem993 je napisao/la:http://****/u-svicarskoj-se-dive-mehi-kodri-servette-sada-drugacije-izgleda/
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Pa sta sada ako nije onako kako zelimo,jel treba sad da okrecemo ledja klubu i ne idemo na utakmice?Evander je napisao/la:@Zip
A kad je bilo dobro?
Ja sam uz klub od neke 88/89, mada sam i ranije isao na utakmice ali se i ne sjecam iskreno.
Ali to ne znaci da ne trebamo teziti da bude bolje. Ovako, tesko cemo ikad do tog boljeg doci. Sve stihijski, sve amaterski.
U sustini, posjeta je najbolje mjerilo gdje smo i sta smo. Narod ne mozes predugo lagati.
Ta posjeta je mala jer su mnogi navijaci na baterije, traze neki razlog da odu na utakmicu.. Dal bili dobri rezultati dal zbog neke atrakcije na istoj il slicno.
Realnost je drugacija.
Hoces biti ponosan, il ces opet pickarato po forumu, il ces se usutiti kao i uvijek kad su lpozitivni rezultati?
Ukratko, to je to
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Slažem se, ali tek kasnije smo saznali šta je bilo iza paravana i ko je bio zaslužan da ode ovaj gospodin. Šteta ogromna je izgubiti ovakvu veličinu, ali šta je tu je. Sada imamo još jednu ljudinu, stručnjaka i legendu zvanu Mehmed Janjoš Čala.fks74 je napisao/la:I mi snosimo dio krivice,nismo imali strpljenja kod nerijesenih rezultata.KenChoo je napisao/la:Nemoj ovo molim te. Meni se plače kad vidim kakvog čovjeka su šutnuli kao zadnji papci. Da je Mehaga ostao..adem993 je napisao/la:http://****/u-svicarskoj-se-dive-mehi-kodri-servette-sada-drugacije-izgleda/
Kodro nije trebao da šuti o svim dešavanjima, trebao je sve reći, svi bi stali iza njega, kao što Ćala govori da mu se nisu doveli igrači i da Said ne smije ulaziti u duele..
Samo jedan razgovor pogledate i uvidite kakav je to hljeb od čovjeka, na faci mu se vidi. Primjer gospodina i stručnjaka. Ali, nebitno je sad ovo, idemo se okrenuti sadašnjosti.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa jes', ali Kodro je imao problem sa igracima, ne sa Upravom. Danas nema nekih problema sa igracima, nego samo Uprava 'steka' oko pojacanja..malo je razlika - ali pohvalno da trener kaze kako je, sta da ocekujemo..odmah nam je laksezlo87 je napisao/la:Kodro nije trebao da šuti o svim dešavanjima, trebao je sve reći, svi bi stali iza njega, kao što Ćala govori da mu se nisu doveli igrači i da Said ne smije ulaziti u duele..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
pa svejedno, mislis da nije rekao upravi? mislim da je jedini problem sto je on bio prevelik gospodin za nas, tj. ne zna sa stokommuhamedhulk je napisao/la:Pa jes', ali Kodro je imao problem sa igracima, ne sa Upravom. Danas nema nekih problema sa igracima, nego samo Uprava 'steka' oko pojacanja..malo je razlika - ali pohvalno da trener kaze kako je, sta da ocekujemo..odmah nam je laksezlo87 je napisao/la:Kodro nije trebao da šuti o svim dešavanjima, trebao je sve reći, svi bi stali iza njega, kao što Ćala govori da mu se nisu doveli igrači i da Said ne smije ulaziti u duele..Bar meni
Samo mi odgovori?Zip je napisao/la:Pa sta sada ako nije onako kako zelimo,jel treba sad da okrecemo ledja klubu i ne idemo na utakmice?Evander je napisao/la:@Zip
A kad je bilo dobro?
Realnost je drugacija.
Trebamo li dolaziti na utakmice i govoriti kako je sve bajno i krasno, ili trebamo dolaziti na utakmice i ukazivati na greske i nelogicnosti?
Mislim ono, trebamo li biti ovce ili trebamo imati neke prohtjeve, stavove i standarde?
I jos jedno pitanje. Da li ides u pozoriste kad igra neka losa predstava, ili film?
To ce ti najbolje docarati zasto je stadion prazan.
Druga stvar, znam bruku strasnih pitara koji nemaju snage otici na stadion jer ne mogu gledati onu patnju. Ljudi cuvaju zdravlje.
Ne zele svojim ocima da gledaju u sta su Sarajevo pretvorili, u amatersku ekipu koja od Krupe i Mladosti nije bolja za vise od 20%.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Evander naravno da cemo dolaziti na tekme ko ne dolazi na tekme nema nekog prava ni da se buni na stanje u klubu. Naravno ne moze se nikom braniti pisanje po forumu al malo je bezz nesto kritizirati a i ne ides gledati to sto kritiziras . ja isto nisam zadovoljan upravom nisu ispostovali trenera i to im zamjerim al ne padami napamet da radi tog ne idem na utakmice .
Evander tebe kao da je mati naopako rodila,kada vidim da si na forumu znam da udaraš nekog crnjaka.Brate ponavljaš stalno nešto što i mi znamo,svjesni smo svi da u klubu nije idealno stanje.Evo ja te pitam po ko zna koji puta,navedi nam način na koji će klub izaći iz te situacije.Nemoj samo ponavljati jedno te isto kao papagaj

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, laznokrilo, RaymondRed i 16 gostiju.